|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:22 am
revcat witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego.... wprawdzie generalem nie jestem ale racja w tym co mowisz jest stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:26 am
Ridsu revcat witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego.... wprawdzie generalem nie jestem ale racja w tym co mowisz jest stare dobra ma 12 godzin na zrozumienie swojej glupoty....wysle mu pm'a z ostrzezeniem i jak sie nie dostosuje pa pa pa pa.......mam dzisiaj nerwa kurwa jego mac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:30 am
revcat Ridsu revcat witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego.... wprawdzie generalem nie jestem ale racja w tym co mowisz jest stare dobra ma 12 godzin na zrozumienie swojej glupoty....wysle mu pm'a z ostrzezeniem i jak sie nie dostosuje pa pa pa pa.......mam dzisiaj nerwa kurwa jego mac.... rozumiem ale z tego co przelukalam synek chcial byc bardzo chyba wazny ja osobiscie proponuje mu dac 24h gdyz poziom intelektualny niektorych osob nie pozwala na ogarniecie niektorych spraw przed uplywem nocy(niech moze dzieciak sie z tym przespi) ale decyzja do pana generale nalezy jak zwykle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:30 am
BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:34 am
racqel BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE... ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:37 am
revcat racqel BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE... ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli... CMOKNIJ MNIE W POMPKE, ZE SIE TAK WYRAZE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:38 am
revcat racqel BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE... ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli... hihi osobiscie nie lubie ludzi z poznania xd aczkolwiek sa wyjatki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:48 am
racqel revcat racqel BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE... ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli... CMOKNIJ MNIE W POMPKE, ZE SIE TAK WYRAZE mwhahahaha twoje marzenia brat twoje marzenia.....moze jak przyjedziesz to dostaniesz odemnie niespodzianke..... mrgreen mwhahaha swoja droga *polewa po szklankach bimberek* napijmy sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:49 am
Ridsu revcat racqel BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE... ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli... hihi osobiscie nie lubie ludzi z poznania xd aczkolwiek sa wyjatki xp TO MOZECIE MNIE OBOJE CMOKNAC W POMPKE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:52 am
racqel Ridsu revcat racqel BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE... ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli... hihi osobiscie nie lubie ludzi z poznania xd aczkolwiek sa wyjatki xp TO MOZECIE MNIE OBOJE CMOKNAC W POMPKE. a tys z poznania? to przepraszam jesli tak ale mowilam ze czasem odbiegam od reguly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:53 am
racqel Ridsu revcat racqel BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE... ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli... hihi osobiscie nie lubie ludzi z poznania xd aczkolwiek sa wyjatki xp TO MOZECIE MNIE OBOJE CMOKNAC W POMPKE. ejj ja zawsze lubilem poznan ale tu chodzi ze sa wyjatki w tym miescie...jak ten hadogenes....kuna a ty sie zaraz obrazasz....na brata sie obrazasz? lepiej sie napij *podaje mu szklanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:57 am
ALE TAK OD RANA? I DO TEGO W PRACY? A CO TAM, ZRESZTA...
*CHLU, CHLUP*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 3:01 am
racqel ALE TAK OD RANA? I DO TEGO W PRACY? A CO TAM, ZRESZTA... *CHLU, CHLUP* tjaa sa farciarze co maja prace a ja przez cale wakacje lazilam i znalesc nie moglam crying i co ja poradze ze na zadupiu mieszkam i mam takie durne dojazdy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 3:05 am
racqel ALE TAK OD RANA? I DO TEGO W PRACY? A CO TAM, ZRESZTA... *CHLU, CHLUP* nie takie rzeczy sie robilo brat.... mrgreen *polewa ponownie* Twoje zdrowie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 3:05 am
Ridsu racqel ALE TAK OD RANA? I DO TEGO W PRACY? A CO TAM, ZRESZTA... *CHLU, CHLUP* tjaa sa farciarze co maja prace a ja przez cale wakacje lazilam i znalesc nie moglam crying i co ja poradze ze na zadupiu mieszkam i mam takie durne dojazdy crying JAK TAK STAWIASZ SPRAWE, TO W SUMIE MANCHESTER TO TEZ STRASZNA WIOCHA, ALE CHOCIAZ LEPSZA OD LIVERPOOLU.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|