Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 316 317 318 319 320 321 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Owiec

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:22 am

revcat
BeeWolf
Zdrastwujtie.

witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego....

wprawdzie generalem nie jestem ale racja w tym co mowisz jest stare
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:26 am

Ridsu
revcat
BeeWolf
Zdrastwujtie.

witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego....

dobra ma 12 godzin na zrozumienie swojej glupoty....wysle mu pm'a z ostrzezeniem i jak sie nie dostosuje pa pa pa pa.......mam dzisiaj nerwa kurwa jego mac....

revcat

Owiec

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:30 am

revcat
Ridsu
revcat
BeeWolf
Zdrastwujtie.

dobra ma 12 godzin na zrozumienie swojej glupoty....wysle mu pm'a z ostrzezeniem i jak sie nie dostosuje pa pa pa pa.......mam dzisiaj nerwa kurwa jego mac....

rozumiem ale z tego co przelukalam synek chcial byc bardzo chyba wazny
ja osobiscie proponuje mu dac 24h gdyz poziom intelektualny niektorych osob nie pozwala na ogarniecie niektorych spraw przed uplywem nocy(niech moze dzieciak sie z tym przespi) ale decyzja do pana generale nalezy jak zwykle xd
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:30 am

BO JA GOSCIA W OGOLE NIE KOJARZE...

racqel
Crew

revcat

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:34 am

racqel

ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli...
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:37 am

revcat
racqel

ja go kojarze z pogg.....wyslalem mu pm'a jezeli do jutro rana nie otrzymam odpwiedzi to losowo wypierdala stad.....nie ma walka nie bedzie mi tu gowniarz sie wywyzszal.....kuba swoja droga on jest z poznania...wiesz co mam na mysli...
CMOKNIJ MNIE W POMPKE, ZE SIE TAK WYRAZE

racqel
Crew

Owiec

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:38 am

revcat
racqel

hihi osobiscie nie lubie ludzi z poznania xd
aczkolwiek sa wyjatki xp
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:48 am

racqel
revcat
racqel

CMOKNIJ MNIE W POMPKE, ZE SIE TAK WYRAZE

mwhahahaha twoje marzenia brat twoje marzenia.....moze jak przyjedziesz to dostaniesz odemnie niespodzianke..... mrgreen mwhahaha

swoja droga *polewa po szklankach bimberek* napijmy sie...

revcat

racqel
Crew

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:49 am

Ridsu
revcat
racqel

aczkolwiek sa wyjatki xp
TO MOZECIE MNIE OBOJE CMOKNAC W POMPKE.
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:52 am

racqel
Ridsu
revcat
racqel

aczkolwiek sa wyjatki xp

a tys z poznania?
to przepraszam jesli tak ale mowilam ze czasem odbiegam od reguly xp

Owiec

revcat

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:53 am

racqel
Ridsu
revcat
racqel

aczkolwiek sa wyjatki xp

ejj ja zawsze lubilem poznan ale tu chodzi ze sa wyjatki w tym miescie...jak ten hadogenes....kuna a ty sie zaraz obrazasz....na brata sie obrazasz? lepiej sie napij *podaje mu szklanke*
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:57 am

ALE TAK OD RANA?
I DO TEGO W PRACY?
A CO TAM, ZRESZTA...

*CHLU, CHLUP*

racqel
Crew

Owiec

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 3:01 am

racqel
ALE TAK OD RANA?
I DO TEGO W PRACY?
A CO TAM, ZRESZTA...

*CHLU, CHLUP*

tjaa sa farciarze co maja prace a ja przez cale wakacje lazilam i znalesc nie moglam crying
i co ja poradze ze na zadupiu mieszkam i mam takie durne dojazdy crying
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 3:05 am

racqel
ALE TAK OD RANA?
I DO TEGO W PRACY?
A CO TAM, ZRESZTA...

*CHLU, CHLUP*

nie takie rzeczy sie robilo brat.... mrgreen *polewa ponownie*

Twoje zdrowie !!

revcat

racqel
Crew

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 3:05 am

Ridsu
racqel
ALE TAK OD RANA?
I DO TEGO W PRACY?
A CO TAM, ZRESZTA...

*CHLU, CHLUP*

tjaa sa farciarze co maja prace a ja przez cale wakacje lazilam i znalesc nie moglam crying
i co ja poradze ze na zadupiu mieszkam i mam takie durne dojazdy crying
JAK TAK STAWIASZ SPRAWE, TO W SUMIE MANCHESTER TO TEZ STRASZNA WIOCHA, ALE CHOCIAZ LEPSZA OD LIVERPOOLU.
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 316 317 318 319 320 321 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games