|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:11 am
Co tu się dzieje co za rozrube szykujecie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:12 am
Sayokun Lethiel Sei chan Przecierz nikt nie odda za darmo angelic scarf chociarz mogli by zmiejszyć cene do 50k crying skopiemy ich i wydusimy i Angelic i nitemare scarf !! eek lethiel... skopiemy??? eek hihi... w ostateczności wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:12 am
Sayokun Lethiel Sei chan Przecierz nikt nie odda za darmo angelic scarf chociarz mogli by zmiejszyć cene do 50k crying skopiemy ich i wydusimy i Angelic i nitemare scarf !! eek lethiel... skopiemy??? eek no , ja marze o nitemare scarf crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:13 am
Lorak Co tu się dzieje co za rozrube szykujecie ?? macie pozdrowienia od falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:17 am
Zrobie smoka i kotka na halloween, moze będa się dobrze sprzedawac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:17 am
Lethiel skopiemy ich i wydusimy i Angelic i nitemare scarf !! eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:18 am
no , ..... musze zacząć oszczędzac kase i zbierac na szaliczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:18 am
Omega Sun Lethiel skopiemy ich i wydusimy i Angelic i nitemare scarf !! eek sweatdrop Nam chodzi o tych co je sprzedają sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:19 am
Omega Sun Lethiel skopiemy ich i wydusimy i Angelic i nitemare scarf !! eek sweatdrop lol tobie krzywdy nie zrobiu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:21 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sei chan Przecierz nikt nie odda za darmo angelic scarf chociarz mogli by zmiejszyć cene do 50k crying skopiemy ich i wydusimy i Angelic i nitemare scarf !! eek lethiel... skopiemy??? eek hihi... w ostateczności wink xd eek tego się nie spodziewałem eek eh znowu komp mi siadł sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:22 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sei chan Przecierz nikt nie odda za darmo angelic scarf chociarz mogli by zmiejszyć cene do 50k crying skopiemy ich i wydusimy i Angelic i nitemare scarf !! eek lethiel... skopiemy??? eek hihi... w ostateczności wink xd eek tego się nie spodziewałem eek eh znowu komp mi siadł sweatdrop lol.. mooj ostatnio sie wiesza.. a potem nie wlacza przez kilka godzin sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 6:23 am
uff, to już się czuję trochę bezpieczniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sei chan Przecierz nikt nie odda za darmo angelic scarf chociarz mogli by zmiejszyć cene do 50k crying skopiemy ich i wydusimy i Angelic i nitemare scarf !! eek lethiel... skopiemy??? eek hihi... w ostateczności wink xd eek tego się nie spodziewałem eek eh znowu komp mi siadł sweatdrop lol.. mooj ostatnio sie wiesza.. a potem nie wlacza przez kilka godzin sad 'przytula' jak on tak może scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|