|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:08 pm
Adai boy Lethiel nie mam zadnych kolczykow na twarzy a moje wlosy zyja wlasnym zyciem no ale ! mam stary kalendarz z Legolasem na scianie mrgreen no i resztke makijazu z dzis i w sumie to jestem szczesliwa razz
Leglas!!! biggrin biggrin biggrin D: rofl nuo co ? emo heart
a jak Azram przychodzi to ciagle mi zmienia na Gimliego gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:26 pm
Lethiel nie mam zadnych kolczykow na twarzy a moje wlosy zyja wlasnym zyciem no ale ! mam stary kalendarz z Legolasem na scianie mrgreen no i resztke makijazu z dzis i w sumie to jestem szczesliwa razz paćkLethi czy mowilem Ci juz ze slicznie Ci w tej krotkiej fryzurze whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:41 pm
opcy Lethiel nie mam zadnych kolczykow na twarzy a moje wlosy zyja wlasnym zyciem no ale ! mam stary kalendarz z Legolasem na scianie mrgreen no i resztke makijazu z dzis i w sumie to jestem szczesliwa razz paćkLethi czy mowilem Ci juz ze slicznie Ci w tej krotkiej fryzurze whee heart um... nie... przerazasz mnie >.> heart *tuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 2:52 am
opcy Lethiel nie mam zadnych kolczykow na twarzy a moje wlosy zyja wlasnym zyciem no ale ! mam stary kalendarz z Legolasem na scianie mrgreen no i resztke makijazu z dzis i w sumie to jestem szczesliwa razz paćkLethi czy mowilem Ci juz ze slicznie Ci w tej krotkiej fryzurze whee heart Opcy, Tobie chyba zostały resztki życia towarzyskiego a i int... Ale nie pokazuj nam z tej okazji swoich kędziorków. Natomiast, jeżeli juz się zdecydujesz, to nie szokuj nas bardziej niż zwykle i zmyj makijaż 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 2:58 am
Rin_Youkai Julka: Fajne gacie i twarzyczka cool o.O w pierwszej chwili pomyślałam, ze to Lisica tylko z długimi włosami XD Hmm, no tak. Ale co w takim razie robiłabym z Ozzwaldem w łazience? Osz, no przecież! On i BeeCzka są uderzająco do siebie podobni! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 4:44 am
Czarna Lisiczka Opcy, Tobie chyba zostały resztki życia towarzyskiego za przeproszeniem, pierdolisz, droga Izabelo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 4:58 am
opcy Czarna Lisiczka Opcy, Tobie chyba zostały resztki życia towarzyskiego za przeproszeniem, pierdolisz, droga Izabelo.. no wlasnie staram sie odkodowac tego commenta od kiedy tu wlazlam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 6:22 am
*zabiera jej kubek i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:43 am
Lethiel *zabiera jej kubek i ucieka* *podstawia jej noge i kradnie kubek*
on jest mooooooooooooooj muahahahahaha rofl
@Frania jak zwykle fajne zdjatko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 12:34 pm
opcy Czarna Lisiczka Opcy, Tobie chyba zostały resztki życia towarzyskiego za przeproszeniem, pierdolisz, droga Izabelo.. a kulturniej się nie da ? Lethiel no wlasnie staram sie odkodowac tego commenta od kiedy tu wlazlam sweatdrop a to trzeba się nad tym aż zastanawiać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:59 pm
opcy Czarna Lisiczka Opcy, Tobie chyba zostały resztki życia towarzyskiego za przeproszeniem, pierdolisz, droga Izabelo.. a Ty question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 7:19 am
opcy Czarna Lisiczka Opcy, Tobie chyba zostały resztki życia towarzyskiego za przeproszeniem, pierdolisz, droga Izabelo.. BeeWolf a kulturniej się nie da ? nie da. a zebys wiedziala ze..... a zreszta nie twoj interes... dzieki bardzo za kolejny powod zeby tu jeszcze rzadziej zagladac.. jestescie wspaniali... nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 9:25 am
opcy opcy Czarna Lisiczka Opcy, Tobie chyba zostały resztki życia towarzyskiego za przeproszeniem, pierdolisz, droga Izabelo.. BeeWolf a kulturniej się nie da ? nie da. a zebys wiedziala ze..... a zreszta nie twoj interes... dzieki bardzo za kolejny powod zeby tu jeszcze rzadziej zagladac.. jestescie wspaniali... nara To jest, kur**, dżungla, że ta gildia. Przeżyją najsilniejsi. Reszta zostanie kolacją. a na pocieszenie masz misia  Co by się modostwo nie przyczepiało to wstawiam zdjęcie Młodej pary
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|