|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:35 pm
no witam witam jakie wrazenia po 1st dniu szkoly ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:56 pm
skoro nikogo nie ma to i ja spadam (ale bede tu co jakis czas zagladal)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:56 pm
Hadogenes no witam witam jakie wrazenia po 1st dniu szkoly ?? jakiej szkoly ja mam miesiac wakacji jeszcze rofl rofl rofl a Tobie jak minal ? rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 11:59 pm
heheheh. pierwszy. dzisiaj mozemy sobie pogadac, bo w pracy luzik - piatek. czekam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:03 am
racqel heheheh. pierwszy. dzisiaj mozemy sobie pogadac, bo w pracy luzik - piatek. czekam... UGABUGA Brat! wczoraj nawiazalem kontakt z komorka wywiadowcza w Szczecinie oi! czyli Ola mrgreen @Monis wybacz ze nie odebralem ale ja poprostu zasnalem....przepraszam cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:27 am
revcat racqel heheheh. pierwszy. dzisiaj mozemy sobie pogadac, bo w pracy luzik - piatek. czekam... UGABUGA Brat! wczoraj nawiazalem kontakt z komorka wywiadowcza w Szczecinie oi! czyli Ola mrgreen @Monis wybacz ze nie odebralem ale ja poprostu zasnalem....przepraszam cry BO DALEM JEJ TWOJ NOWY NUMER, DOBRZE? ups, sorry, za kapitaliki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:32 am
racqel revcat racqel heheheh. pierwszy. dzisiaj mozemy sobie pogadac, bo w pracy luzik - piatek. czekam... UGABUGA Brat! wczoraj nawiazalem kontakt z komorka wywiadowcza w Szczecinie oi! czyli Ola mrgreen @Monis wybacz ze nie odebralem ale ja poprostu zasnalem....przepraszam cry BO DALEM JEJ TWOJ NOWY NUMER, DOBRZE? ups, sorry, za kapitaliki... dobrze dobrze... 3nodding i co slychac brat? opowiadaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:36 am
powoli, do Agaci dopiero 16go sie wyrwe. Nie moge tam bywac co weekend jak ty w szczecinku... znowu musze oszczedzac, do domu trzeba cos zawiezc, wiec nie ma imprez, tylko siedze w robocie i robie tlumaczenie dla suwaka, no i gram w jedi academy znowu : ) zorientuje sie jak tam internet w bibliotece, wiec moze by sie dalo jakas popoludniowa sesje w ut, albo chociaz pogadamy normalnie, pojde tam jutro dowiedziec sie co i jak... a podalbys mi swoj trojmiejski adres na pm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 12:45 am
racqel powoli, do Agaci dopiero 16go sie wyrwe. Nie moge tam bywac co weekend jak ty w szczecinku... znowu musze oszczedzac, do domu trzeba cos zawiezc, wiec nie ma imprez, tylko siedze w robocie i robie tlumaczenie dla suwaka, no i gram w jedi academy znowu : ) zorientuje sie jak tam internet w bibliotece, wiec moze by sie dalo jakas popoludniowa sesje w ut, albo chociaz pogadamy normalnie, pojde tam jutro dowiedziec sie co i jak... a podalbys mi swoj trojmiejski adres na pm? jasne ze ci podam.... 3nodding a swoja droga jak sie domyslasz raczej do szczecina jezdzic nie bede tylko to tak miedzy nami....napewno wiesz o co chodzi... mrgreen ide ci wyslac pm'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:10 am
revcat racqel powoli, do Agaci dopiero 16go sie wyrwe. Nie moge tam bywac co weekend jak ty w szczecinku... znowu musze oszczedzac, do domu trzeba cos zawiezc, wiec nie ma imprez, tylko siedze w robocie i robie tlumaczenie dla suwaka, no i gram w jedi academy znowu : ) zorientuje sie jak tam internet w bibliotece, wiec moze by sie dalo jakas popoludniowa sesje w ut, albo chociaz pogadamy normalnie, pojde tam jutro dowiedziec sie co i jak... a podalbys mi swoj trojmiejski adres na pm? jasne ze ci podam.... 3nodding a swoja droga jak sie domyslasz raczej do szczecina jezdzic nie bede tylko to tak miedzy nami....napewno wiesz o co chodzi... mrgreen ide ci wyslac pm'a a orzecha skruszysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 1:25 am
racqel revcat racqel powoli, do Agaci dopiero 16go sie wyrwe. Nie moge tam bywac co weekend jak ty w szczecinku... znowu musze oszczedzac, do domu trzeba cos zawiezc, wiec nie ma imprez, tylko siedze w robocie i robie tlumaczenie dla suwaka, no i gram w jedi academy znowu : ) zorientuje sie jak tam internet w bibliotece, wiec moze by sie dalo jakas popoludniowa sesje w ut, albo chociaz pogadamy normalnie, pojde tam jutro dowiedziec sie co i jak... a podalbys mi swoj trojmiejski adres na pm? jasne ze ci podam.... 3nodding a swoja droga jak sie domyslasz raczej do szczecina jezdzic nie bede tylko to tak miedzy nami....napewno wiesz o co chodzi... mrgreen ide ci wyslac pm'a a orzecha skruszysz? dziwnym nie jest...mwhahahahaha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:14 am
witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 2:22 am
revcat witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego.... ZACZNIJ ODLICZANIE, DAJ MU 12 GODZIN. JAK SIE NIE ZORIENTUJE, TO AUTOMATYCZNY BAN. POZNIEJ WYSLI PM Z WYJASNIENIEM GDZIE, JAK I DLACZEGO. JAK BEDZIE CHCIAL WROCIC TO DOTACJA NA WSTEPIE 1K, ZA KAZDYM KOLEJNYM RAZEM O 1 K WIECEJ. OVER.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|