Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 315 316 317 318 319 320 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hadogenes

PostPosted: Thu Sep 01, 2005 1:35 pm

no witam witam
jakie wrazenia po 1st dniu szkoly ??
PostPosted: Thu Sep 01, 2005 1:56 pm

skoro nikogo nie ma to i ja spadam
(ale bede tu co jakis czas zagladal)

Hadogenes

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Sep 01, 2005 1:56 pm

Hadogenes
no witam witam
jakie wrazenia po 1st dniu szkoly ??
jakiej szkoly ja mam miesiac wakacji jeszcze rofl rofl rofl a Tobie jak minal ? rofl rofl mrgreen twisted
PostPosted: Thu Sep 01, 2005 11:59 pm

heheheh.
pierwszy.
dzisiaj mozemy sobie pogadac, bo w pracy luzik - piatek.
czekam...

racqel
Crew

revcat

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 12:03 am

racqel
heheheh.
pierwszy.
czekam...

UGABUGA Brat! wczoraj nawiazalem kontakt z komorka wywiadowcza w Szczecinie oi! czyli Ola mrgreen

@Monis wybacz ze nie odebralem ale ja poprostu zasnalem....przepraszam cry
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 12:27 am

revcat
racqel
heheheh.
pierwszy.
czekam...

UGABUGA Brat! wczoraj nawiazalem kontakt z komorka wywiadowcza w Szczecinie oi! czyli Ola mrgreen

BO DALEM JEJ TWOJ NOWY NUMER, DOBRZE?
ups, sorry, za kapitaliki...

racqel
Crew

revcat

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 12:32 am

racqel
revcat
racqel
heheheh.
pierwszy.
czekam...

BO DALEM JEJ TWOJ NOWY NUMER, DOBRZE?
ups, sorry, za kapitaliki...

dobrze dobrze... 3nodding i co slychac brat? opowiadaj...
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 12:36 am

powoli, do Agaci dopiero 16go sie wyrwe. Nie moge tam bywac co weekend jak ty w szczecinku...
znowu musze oszczedzac, do domu trzeba cos zawiezc, wiec nie ma imprez, tylko siedze w robocie i robie tlumaczenie dla suwaka, no i gram w jedi academy znowu : )
zorientuje sie jak tam internet w bibliotece, wiec moze by sie dalo jakas popoludniowa sesje w ut, albo chociaz pogadamy normalnie, pojde tam jutro dowiedziec sie co i jak...
a podalbys mi swoj trojmiejski adres na pm?

racqel
Crew

revcat

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 12:45 am

racqel
powoli, do Agaci dopiero 16go sie wyrwe. Nie moge tam bywac co weekend jak ty w szczecinku...
znowu musze oszczedzac, do domu trzeba cos zawiezc, wiec nie ma imprez, tylko siedze w robocie i robie tlumaczenie dla suwaka, no i gram w jedi academy znowu : )
zorientuje sie jak tam internet w bibliotece, wiec moze by sie dalo jakas popoludniowa sesje w ut, albo chociaz pogadamy normalnie, pojde tam jutro dowiedziec sie co i jak...

jasne ze ci podam.... 3nodding a swoja droga jak sie domyslasz raczej do szczecina jezdzic nie bede tylko to tak miedzy nami....napewno wiesz o co chodzi... mrgreen

ide ci wyslac pm'a
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 1:10 am

revcat
racqel

jasne ze ci podam.... 3nodding a swoja droga jak sie domyslasz raczej do szczecina jezdzic nie bede tylko to tak miedzy nami....napewno wiesz o co chodzi... mrgreen

ide ci wyslac pm'a
a orzecha skruszysz?

racqel
Crew

revcat

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 1:25 am

racqel
revcat
racqel

ide ci wyslac pm'a
a orzecha skruszysz?

dziwnym nie jest...mwhahahahaha mrgreen
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:08 am

Zdrastwujtie.

BeeWolf
Vice Captain

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

racqel
Crew

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:08 am

BeeWolf
Zdrastwujtie.
JOOP TIAWARISZCZ!
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:14 am

BeeWolf
Zdrastwujtie.

witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego....

revcat

racqel
Crew

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:22 am

revcat
BeeWolf
Zdrastwujtie.

witaj Bee i odrazu sobie wejdz na topic dla generalicji i przeczytaj pierwszego posta a potem ostatniego....
ZACZNIJ ODLICZANIE, DAJ MU 12 GODZIN. JAK SIE NIE ZORIENTUJE, TO AUTOMATYCZNY BAN. POZNIEJ WYSLI PM Z WYJASNIENIEM GDZIE, JAK I DLACZEGO. JAK BEDZIE CHCIAL WROCIC TO DOTACJA NA WSTEPIE 1K, ZA KAZDYM KOLEJNYM RAZEM O 1 K WIECEJ.
OVER.
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 315 316 317 318 319 320 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games