|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 02, 2010 7:43 am
Obilia: Nem tudom, azért a neheze az volt, hogy egyáltalán lábra álljak benne. Teljesen más volt mint először.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 03, 2010 5:50 am
csak szólnék nektek, hogy most fedeztem fel, hogy a hermit cat dropokat feltöltötték: Hermit Cat Cap és persze egyéb más kisebb értékű tárgyakat tartalmaz a drop...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 03, 2010 8:10 am
Riguna Obilia:Nem tudom, azért a neheze az volt, hogy egyáltalán lábra álljak benne. Teljesen más volt mint először. Értem. Nekem a görkori miatt már jobban ment bár profi szinten se vagyok még. Bár a "befele sétálós" kanyar már kezd jobban menni (ne vedd dicsekvésnek sweatdrop ) Napsugar: wow érdekes smile Egy hermit ruha jól állna hozzá ha lenne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 03, 2010 8:52 am
Jó ez a hermit cat sapek, nekem tetszik. smile De gondolom azért nem ez van minden hermit cat drop-ban. Így főleg ezért és csak úgy vettem egyet 5000 gold-ért. Néha majd hordom. wink Kissé élénk a színe, de nem baj. Valóban érdekes lenne egy hozzávaló hermit cat ruha, vagy nadrág, vagy valami. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 4:22 am
Srácok csak én vesszem észre hogy 56000 postnál járunk? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 6:16 am
Az szép eek smile Én nem kísértem ezt figyelemmel (a postok számát).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 07, 2010 9:56 am
Általában én se nézem sehol se a kommentek számát. De ez szép nagy szám, azt el kell ismerni. wink Általában átsiklok felettük, még ha észre is veszem, aztán hamar elfelejtem, nem nagyon törődöm vele.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 12:02 pm
nálatok is egyfolytában az megy hogy a newgrounds-ban egy flash és játék sem jön be ,és jobb felső sarkában az van hogy checking login status
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 08, 2010 5:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 8:30 am
Magyarországról csakis PayPal és a Credit Card/Debit Card lehetőségekkel lehet cash-eket rendelni. Tehát válaszd bármelyiket, ám a Credit Card/Debit Card 90%-ban ugyanaz, mint a PayPal-os módszer. Mindegyikhez, bármelyikhez kell hogy legyen egy Visa, vagy MasterCard-od, ugyanis ezzel tudod utalni az összeget a Gaia-nak. De ehhez először a paypal.com-on regisztrálnod kell a Visa, vagy a MasterCard-odat, fontosak a kártya adatai, különben nem fog menni, annak idején először én is beleestem ebbe a csapdába (ekkor nem is jött cash). Ha sikeresen kész a regisztrációd a paypal.com-on, akkor a regisztrációddal kell belépni (az ott megadott e-mail címeddel és jelszavaddal), miután bejön a belépő képernyő a választott fizetési mód után. Miután ott beléptél a regisztrációddal, csak alul, vagy felül (teljesen mindegy) a Continue gombra kell kattintani, ha jól emlékszem, majd picit várni. Ezután visszatérsz a Gaia-ra, majd persze le kell okézni és utána kell, hogy megérkezzen a rendelt cash összeg. Mindez gyorsan végrehajtódik automatikusan, ha minden jól csináltál, vagyis szinte azonnal megkapod a rendelt cash összeget. Remélem minden érthető, ennél jobban nem tudom elmondani. Ha kérdésed lenne, vagy ha nem értesz valamit, előbb olvasd el újra néhányszor figyelmesebben, amiket írtam és csak végszükség esetén kérdezz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 10:27 am
Köszönöm, de mint írtam, nekem nincs master cardom sweatdrop csak sima bankkártyám ami még nem is visa. Nekem csak ilyen jut.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 10:45 am
Malt kéne megkérdezned, ő vett már cash-t mobil telefonon keresztül, ami már nálunk is elérhető és nem kell hozzá bankkártya hanem a mobil egyenlegedet terheli, de Mal több infóval tud szolgálni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 11:36 am
Hmm, én úgy tudtam, hogy mobilról nem lehet. De akkor tévedtem, vagy ideje már lehet azóta. Sajnálom Elleine, hogy a kártyád miatt nem tudtam segíteni, sajnos ez van. Talán mobillal sikerül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 10, 2010 12:40 pm
Bocsánat hogy megint belevágok a beszélgetésetekbe de ezt muszáj megkérdeznem... sweatdrop Remélem nem haragszotok. Szóval.. mi ez a Valentine Generator?? Mert én nem értem.. tudok angolul, meg értem is mi van odaírva, de mi a lényege? Valaki nem tudja? És nektek hogy tetszik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|