|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 11:58 am
SERAFIN-VAMPIRE Baliaur SERAFIN-VAMPIRE Baliaur SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf miałem takie fajne ubranka a teraz co sad ... whee sweatdrop a co sie stało wyparowaly mu sweatdrop wszystkie xp ta tak poprostu niuy a może ktoś mu ja zakosił pytaj sie jego co sie tak nagle wszyscy zmyli/ucichli?? 8idzie do swojego fotelika siada w nim i zasypia* hrrrrrrrrrrrrrrrr....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 11:58 am
Setsuna Dragonclaw dobra ja mykam ludziska... bee nie przejmuj się, za jakiś czas znoof będziesz mieć te wszystkie ciuchy... albo ci zwrócą ninja patki ^^ pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 11:59 am
Baliaur co sie tak nagle wszyscy zmyli/ucichli?? 8idzie do swojego fotelika siada w nim i zasypia* hrrrrrrrrrrrrrrrr.... ja zostaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:00 pm
hrrrrrrrrrrrr hrrrrrrrrrrrrr [czyt. papa wszystkim wychodzacym]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:00 pm
ja tesh tu jestem... ale na mnie nikt uwagi jak zwykle nie zwraca *siada na podłodze i zaczyna płakać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:03 pm
Irinn ja tesh tu jestem... ale na mnie nikt uwagi jak zwykle nie zwraca *siada na podłodze i zaczyna płakać* jak nie *podchodze i zaczynam tulic * ja na każdego zwracam uwage ale nie zawsze sie odzywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:03 pm
Irinn ja tesh tu jestem... ale na mnie nikt uwagi jak zwykle nie zwraca *siada na podłodze i zaczyna płakać* hrrr hrr rrrrrrryyyyyyyy [czyt.:nie placz bo sie obudze a wtedy bedzie zle, nie wolno sie przejmowac!!!] hrrrrrrrrrrr [czyt. serafin i irnn to jush wie osoby ... ale nadal malo .... ale zawsze cos]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:04 pm
Baliaur SERAFIN-VAMPIRE Baliaur SERAFIN-VAMPIRE Baliaur SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf miałem takie fajne ubranka a teraz co sad ... whee sweatdrop a co sie stało wyparowaly mu sweatdrop wszystkie xp ta tak poprostu niuy a może ktoś mu ja zakosił pytaj sie jego co sie tak nagle wszyscy zmyli/ucichli?? 8idzie do swojego fotelika siada w nim i zasypia* hrrrrrrrrrrrrrrrr.... no nie ma finoto koniec kaput .... ! ale za to moje sloneczko mnie dofinansowało jak ja sie jej odwdziecze crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:05 pm
BeeWolf no nie ma finoto koniec kaput .... ! ale za to moje sloneczko mnie dofinansowało jak ja sie jej odwdziecze crying heart jak mi kasa wpłynie troche wieksza to i ja cie dofinansuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:06 pm
BeeWolf Baliaur SERAFIN-VAMPIRE Baliaur SERAFIN-VAMPIRE Baliaur SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf miałem takie fajne ubranka a teraz co sad ... whee sweatdrop a co sie stało wyparowaly mu sweatdrop wszystkie xp ta tak poprostu niuy a może ktoś mu ja zakosił pytaj sie jego co sie tak nagle wszyscy zmyli/ucichli?? 8idzie do swojego fotelika siada w nim i zasypia* hrrrrrrrrrrrrrrrr.... no nie ma finoto koniec kaput .... ! ale za to moje sloneczko mnie dofinansowało jak ja sie jej odwdziecze crying heart hrr rr hrrrrrrrrr [czyt. mowie ci zglos to adminowi to moze kase odzyskash scream ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:07 pm
SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf no nie ma finoto koniec kaput .... ! ale za to moje sloneczko mnie dofinansowało jak ja sie jej odwdziecze crying heart jak mi kasa wpłynie troche wieksza to i ja cie dofinansuje ale nie myśl sobie, że będ cie "słoneczkiem" nazywał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 12:09 pm
BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE BeeWolf no nie ma finoto koniec kaput .... ! ale za to moje sloneczko mnie dofinansowało jak ja sie jej odwdziecze crying heart jak mi kasa wpłynie troche wieksza to i ja cie dofinansuje ale nie myśl sobie, że będ cie "słoneczkiem" nazywał a niech to no nic ................. oczewiście żartowałem no co ty poprostu chce ci pomuc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|