|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:15 am
revcat Twisted_Exile *czuje sie odtracona* cry *wraca do papierkowej roboty* poruczniku....wyluzujcie tak sobie gadam.....nie strzelac mi tu focha! to rozkaz! mrgreen to nie byl foch xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:52 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *czuje sie odtracona* cry *wraca do papierkowej roboty* poruczniku....wyluzujcie tak sobie gadam.....nie strzelac mi tu focha! to rozkaz! mrgreen to nie byl foch xd twisted i dobrze.... mrgreen a co poza tym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:53 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *czuje sie odtracona* cry *wraca do papierkowej roboty* poruczniku....wyluzujcie tak sobie gadam.....nie strzelac mi tu focha! to rozkaz! mrgreen to nie byl foch xd twisted i dobrze.... mrgreen a co poza tym? ogolnie to kiepsko ale moge powiedziec ze dobrze twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:57 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *czuje sie odtracona* cry *wraca do papierkowej roboty* poruczniku....wyluzujcie tak sobie gadam.....nie strzelac mi tu focha! to rozkaz! mrgreen to nie byl foch xd twisted i dobrze.... mrgreen a co poza tym? ogolnie to kiepsko ale moge powiedziec ze dobrze twisted a co jest nie tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:58 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *czuje sie odtracona* cry *wraca do papierkowej roboty* poruczniku....wyluzujcie tak sobie gadam.....nie strzelac mi tu focha! to rozkaz! mrgreen to nie byl foch xd twisted i dobrze.... mrgreen a co poza tym? ogolnie to kiepsko ale moge powiedziec ze dobrze twisted a co jest nie tak? 1) to nie na rozmowe tutaj 2) sama musze sobie z czyms poradzic ale to niewazne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 7:22 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile *czuje sie odtracona* cry *wraca do papierkowej roboty* poruczniku....wyluzujcie tak sobie gadam.....nie strzelac mi tu focha! to rozkaz! mrgreen to nie byl foch xd twisted i dobrze.... mrgreen a co poza tym? ogolnie to kiepsko ale moge powiedziec ze dobrze twisted a co jest nie tak? 1) to nie na rozmowe tutaj 2) sama musze sobie z czyms poradzic ale to niewazne witajcie w klubie sad sa 3 rzeczy ktorych nienawidze 1:kolor rozowy i niebieski 2:zupa fasolowa 3: okres crying ja chce byc chlopcem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 7:57 am
Ridsu witajcie w klubie sad sa 3 rzeczy ktorych nienawidze 1:kolor rozowy i niebieski 2:zupa fasolowa 3: okres crying ja chce byc chlopcem crying e ale Ty masz problemy rolleyes a czego ja nienawidze to a z reszta..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:00 am
Baliaur Ridsu witajcie w klubie sad sa 3 rzeczy ktorych nienawidze 1:kolor rozowy i niebieski 2:zupa fasolowa 3: okres crying ja chce byc chlopcem crying e ale Ty masz problemy rolleyes a czego ja nienawidze to a z reszta..
nu baaa... moje rozgoryczenie zenitu siega domokun ale kit z tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:30 am
Ridsu witajcie w klubie sad sa 3 rzeczy ktorych nienawidze 1:kolor rozowy i niebieski 2:zupa fasolowa 3: okres crying ja chce byc chlopcem crying ej niee ? serio ? rolleyes =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:34 am
Ridsu Baliaur Ridsu witajcie w klubie sad sa 3 rzeczy ktorych nienawidze 1:kolor rozowy i niebieski 2:zupa fasolowa 3: okres crying ja chce byc chlopcem crying e ale Ty masz problemy rolleyes a czego ja nienawidze to a z reszta..
nu baaa... moje rozgoryczenie zenitu siega domokun ale kit z tym oh! normalnie okres jest taki potworny ze ja nie moge stare
a z reszta nie bede sie czepiac.... niemile dni za mna niemile przede mna wiec coz.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:39 am
ide juz moze wieczorem jeszcze tu zawitam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 8:39 am
YumiTao Ridsu witajcie w klubie sad sa 3 rzeczy ktorych nienawidze 1:kolor rozowy i niebieski 2:zupa fasolowa 3: okres crying ja chce byc chlopcem crying ej niee ? serio ? rolleyes ==' tak od dziecka chcialam byc chlopcem i jak bede duzy to bede chlopcem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|