|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:42 am
Silver_day cze wszystkim dobrz kto mi zrobi taki fajny obrazek zeby byl pod wypowiedziami (za golda oczywiscie) sweatdrop a co byś chciał w obrazku mieść umieszczone ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:42 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Hej Setsuna co się przebrałaś w sukienke ?? xd jaką sukienkę? spódnicę stare a bo co nie mogę??? domokun czasem trzeba odmiany... kratkowy ludziku domokun domokun domokun No dobrze dobrze jak chcesz to na jakiś czas mogę ponownie zamienić się w kratkowego ludka xp nieeee... jeszcze zobarzę twoją twarz... xp blaugh 3nodding tak lepiej wyglądasz 3nodding Wiesz co dzięki stare stare żartowałam przecież... naprawdę tak lepiej wyglądasz biggrin cze silver ^^ Dzięki no ale i tak panienki nie padają u mych stup domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj Lina! Dlaczego jesteś smutna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Queen Silver_day cze wszystkim dobrz kto mi zrobi taki fajny obrazek zeby byl pod wypowiedziami (za golda oczywiscie) sweatdrop a moge za darmo, tylko co bys chciał tam miec?jakiegos goscia w czarno zielonym wdzianku to waszystko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:45 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Wiesz co dzięki stare stare żartowałam przecież... naprawdę tak lepiej wyglądasz biggrin cze silver ^^ Dzięki no ale i tak panienki nie padają u mych stup domokun domokun domokun a jak wyglądasz w realu? (sam opis) i jaki wobec tych panienek jesteś? poza tym równie dobrze mógłbyś być super przystojny a żadna by cie nie chciała domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:46 am
Night_Queen Silver_day cze wszystkim dobrz kto mi zrobi taki fajny obrazek zeby byl pod wypowiedziami (za golda oczywiscie) sweatdrop a moge za darmo, tylko co bys chciał tam miec?jakiegos goscia w czarno zielonym wdzianku to waszystko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:47 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Wiesz co dzięki stare stare żartowałam przecież... naprawdę tak lepiej wyglądasz biggrin cze silver ^^ Dzięki no ale i tak panienki nie padają u mych stup domokun domokun domokun a jak wyglądasz w realu? (sam opis) i jaki wobec tych panienek jesteś? poza tym równie dobrze mógłbyś być super przystojny a żadna by cie nie chciała domokun Ja jestem dużym masywnym rugbistą no i to chyba wystarczy za jako taki opis razz a z charakteru też jestem nie bardzo jestem dokuczliwy no ale mam cos takiego że jak ktoś mnie o coś poprosi to to zrobie. O i dziewczyny lubią mi się żalić bo podobno jestem wspaniałym słuchaczem i czasme potrafie pomóc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:47 am
cześć ^^ cio się stało żeś smutna? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:50 am
Qatryk Witaj Lina! Dlaczego jesteś smutna? Mój malunek crying jest do niczego,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:51 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Wiesz co dzięki stare stare żartowałam przecież... naprawdę tak lepiej wyglądasz biggrin cze silver ^^ Dzięki no ale i tak panienki nie padają u mych stup domokun domokun domokun a jak wyglądasz w realu? (sam opis) i jaki wobec tych panienek jesteś? poza tym równie dobrze mógłbyś być super przystojny a żadna by cie nie chciała domokun Ja jestem dużym masywnym rugbistą no i to chyba wystarczy za jako taki opis razz a z charakteru też jestem nie bardzo jestem dokuczliwy no ale mam cos takiego że jak ktoś mnie o coś poprosi to to zrobie. O i dziewczyny lubią mi się żalić bo podobno jestem wspaniałym słuchaczem i czasme potrafie pomóc aż dziwne że jest tak jak powiedziałeś... cze pisarz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|