|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:41 pm
jest tu ktoś? dawno mnie nie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:21 pm
o co tu kurwa znowu chodzi? UGABUGA !!! *wtacza sie na poklad i krzyczy* bacznosc szeregowce i inne takie general przyszedl...bacznosc...!!!! pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 11:55 pm
revcat o co tu kurwa znowu chodzi? UGABUGA !!! *wtacza sie na poklad i krzyczy* bacznosc szeregowce i inne takie general przyszedl...bacznosc...!!!! pirate mrgreen rolleyes *bacznosc i te sprawy* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 12:53 am
Twisted_Exile revcat o co tu kurwa znowu chodzi? UGABUGA !!! *wtacza sie na poklad i krzyczy* bacznosc szeregowce i inne takie general przyszedl...bacznosc...!!!! pirate mrgreen rolleyes *bacznosc i te sprawy* twisted poruczniku jak sie maja sprawy na froncie? meldowac! i coz to za nowe twarze ja tu widze....ani me ani be....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 12:56 am
revcat Twisted_Exile revcat o co tu kurwa znowu chodzi? UGABUGA !!! *wtacza sie na poklad i krzyczy* bacznosc szeregowce i inne takie general przyszedl...bacznosc...!!!! pirate mrgreen rolleyes *bacznosc i te sprawy* twisted poruczniku jak sie maja sprawy na froncie? meldowac! i coz to za nowe twarze ja tu widze....ani me ani be.... Na froncie nie weim jestem zawalona sprawami papierkowymi wiec nie weim co sie dzieje ale moge wyslac szpiegow by sie wywiedzieli co i jak mrgreen a co do nowych twarzy to prosze sie nie mnie pytac tyko innych generalow sa to osoby ktorych nigdy wczesniej na oczy nie widzialam mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 12:59 am
Twisted_Exile Na froncie nie weim jestem zawalona sprawami papierkowymi wiec nie weim co sie dzieje ale moge wyslac szpiegow by sie wywiedzieli co i jak mrgreen a co do nowych twarzy to prosze sie nie mnie pytac tyko innych generalow sa to osoby ktorych nigdy wczesniej na oczy nie widzialam mrgreen twisted juz sie wywiedzialem...to sa szanowane obywatelki pogg a teraz juz partyzantki R.P. wiec luz.....a jaka to papierkowa robote wykonujecie poruczniku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:01 am
revcat Twisted_Exile Na froncie nie weim jestem zawalona sprawami papierkowymi wiec nie weim co sie dzieje ale moge wyslac szpiegow by sie wywiedzieli co i jak mrgreen a co do nowych twarzy to prosze sie nie mnie pytac tyko innych generalow sa to osoby ktorych nigdy wczesniej na oczy nie widzialam mrgreen twisted juz sie wywiedzialem...to sa szanowane obywatelki pogg a teraz juz partyzantki R.P. wiec luz.....a jaka to papierkowa robote wykonujecie poruczniku? tego no.....zbieram dowody mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:43 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Na froncie nie weim jestem zawalona sprawami papierkowymi wiec nie weim co sie dzieje ale moge wyslac szpiegow by sie wywiedzieli co i jak mrgreen a co do nowych twarzy to prosze sie nie mnie pytac tyko innych generalow sa to osoby ktorych nigdy wczesniej na oczy nie widzialam mrgreen twisted juz sie wywiedzialem...to sa szanowane obywatelki pogg a teraz juz partyzantki R.P. wiec luz.....a jaka to papierkowa robote wykonujecie poruczniku? tego no.....zbieram dowody mrgreen twisted to dobrze dobrze......uuuuuuuuuu dodalem jakies trzy fotki na galerii R.P.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:47 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Na froncie nie weim jestem zawalona sprawami papierkowymi wiec nie weim co sie dzieje ale moge wyslac szpiegow by sie wywiedzieli co i jak mrgreen a co do nowych twarzy to prosze sie nie mnie pytac tyko innych generalow sa to osoby ktorych nigdy wczesniej na oczy nie widzialam mrgreen twisted juz sie wywiedzialem...to sa szanowane obywatelki pogg a teraz juz partyzantki R.P. wiec luz.....a jaka to papierkowa robote wykonujecie poruczniku? tego no.....zbieram dowody mrgreen twisted to dobrze dobrze......uuuuuuuuuu dodalem jakies trzy fotki na galerii R.P. uuuuuuuuuuuu mraaaaaaaa*drapie za uszkiem* rofl rofl general chyba naprwde na samiczki poluje najfajniejsze to na kacu whee whee whee whee rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:55 am
Twisted_Exile uuuuuuuuuuuu mraaaaaaaa*drapie za uszkiem* rofl rofl general chyba naprwde na samiczki poluje najfajniejsze to na kacu whee whee whee whee rofl mrgreen twisted ja na nikogo nie poluje *kaszl kaszl* na nikogo *kaszl* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 1:57 am
revcat Twisted_Exile uuuuuuuuuuuu mraaaaaaaa*drapie za uszkiem* rofl rofl general chyba naprwde na samiczki poluje najfajniejsze to na kacu whee whee whee whee rofl mrgreen twisted ja na nikogo nie poluje *kaszl kaszl* na nikogo *kaszl* mrgreen alez oczywiscie ze nie, general na nikogo nie poluje seme legna do generala *drapu drapu* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:07 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile uuuuuuuuuuuu mraaaaaaaa*drapie za uszkiem* rofl rofl general chyba naprwde na samiczki poluje najfajniejsze to na kacu whee whee whee whee rofl mrgreen twisted ja na nikogo nie poluje *kaszl kaszl* na nikogo *kaszl* mrgreen alez oczywiscie ze nie, general na nikogo nie poluje seme legna do generala *drapu drapu* rofl mrgreen twisted ta jassne....chyba cmy....legna....kuna....*pociaga z manierki bimberek* ehhhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:07 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile uuuuuuuuuuuu mraaaaaaaa*drapie za uszkiem* rofl rofl general chyba naprwde na samiczki poluje najfajniejsze to na kacu whee whee whee whee rofl mrgreen twisted ja na nikogo nie poluje *kaszl kaszl* na nikogo *kaszl* mrgreen alez oczywiscie ze nie, general na nikogo nie poluje seme legna do generala *drapu drapu* rofl mrgreen twisted ta jassne....chyba cmy....legna....kuna....*pociaga z manierki bimberek* ehhhh *czuje sie odtracona* cry *wraca do papierkowej roboty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:13 am
Twisted_Exile *czuje sie odtracona* cry *wraca do papierkowej roboty* poruczniku....wyluzujcie tak sobie gadam.....nie strzelac mi tu focha! to rozkaz! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|