|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:35 am
Oi Dana Dana Fafiq echh morze. jak ja chce nad morze a nie głupią nauke w ferie..... ja to mam pol godziny nad morze, 5 minut do lasu, godzine na stok narciarski, 45 minut nad jezioro. Pelen zestaw i dlatego nigdy nie bede miala ochoty wyprowadzac sie z Gdanska 3nodding I właśnie dlatego nienawidze Wawy... Mimo że stolica to jednak nic tutaj nie ma. A najfajniejsze jest to, że wszystko w centrum zamykane jest o 23 razz Czyli wszelkie wypady nocne do centrum=klapaaaaaa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:46 am
Fafiq Oi Dana Dana Fafiq echh morze. jak ja chce nad morze a nie głupią nauke w ferie..... ja to mam pol godziny nad morze, 5 minut do lasu, godzine na stok narciarski, 45 minut nad jezioro. Pelen zestaw i dlatego nigdy nie bede miala ochoty wyprowadzac sie z Gdanska 3nodding I właśnie dlatego nienawidze Wawy... Mimo że stolica to jednak nic tutaj nie ma. A najfajniejsze jest to, że wszystko w centrum zamykane jest o 23 razz Czyli wszelkie wypady nocne do centrum=klapaaaaaa razz to w jakim ty centrum byłeś, chyba nie w warszawie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:56 pm
A treaz mowimy cheeeeeze.... po calodniowym hasaniu po plazy skryla sie Anka z Danka w lodce na placu zabaw xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:38 am
Oi Dana Dana A treaz mowimy cheeeeeze.... po calodniowym hasaniu po plazy skryla sie Anka z Danka w lodce na placu zabaw xp OBOK CIEBIE SIEDZI KAZIMIERA SZCZUKA!! Aaaaaaaaaa!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 2:59 am
Rin_Youkai Oi Dana Dana A treaz mowimy cheeeeeze.... po calodniowym hasaniu po plazy skryla sie Anka z Danka w lodce na placu zabaw xp OBOK CIEBIE SIEDZI KAZIMIERA SZCZUKA!! Aaaaaaaaaa!! to się nazywa zonk razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 3:53 am
Rin_Youkai Oi Dana Dana A treaz mowimy cheeeeeze.... po calodniowym hasaniu po plazy skryla sie Anka z Danka w lodce na placu zabaw xp OBOK CIEBIE SIEDZI KAZIMIERA SZCZUKA!! Aaaaaaaaaa!! nawet troche mowi jak ona. Przez kolczyk w jezyku xD Jak mialysmy taki sam kolor wlosow to mysleli, ze siostrami jestesmy ' 3 ' uh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 4:24 am
Oi Dana Dana Rin_Youkai Oi Dana Dana A treaz mowimy cheeeeeze.... po calodniowym hasaniu po plazy skryla sie Anka z Danka w lodce na placu zabaw xp OBOK CIEBIE SIEDZI KAZIMIERA SZCZUKA!! Aaaaaaaaaa!! nawet troche mowi jak ona. Przez kolczyk w jezyku xD Jak mialysmy taki sam kolor wlosow to mysleli, ze siostrami jestesmy ' 3 ' uh... yyy..a nie jestescie?XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 9:29 am
Mój super ekstra sexi strój od Capoeira (nie miałem go na sobie od pół roku... kurka trzeba jednak wrócić na treningi) Od lat 18stu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 2:11 pm
Fafiq Mój super ekstra sexi strój od Capoeira (nie miałem go na sobie od pół roku... kurka trzeba jednak wrócić na treningi) Od lat 18stuzabawne twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:56 am