|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:13 am
racqel BeeWolf_san Witam Generała Dywizji. *wychodzi z kąta* Tia ... żucam studia ide do wojka biggrin a wilkommen! ogladalem wczoraj ten badziew "Wrog u bram" - w sumie nie wiem czemu ale pomysl jest zajebisty, a film strasznie hujowy. Tylko plakat mnie strasznie kreci... Przeprowadzka byla, cale 800 metrow. a ja na przeprowadzke przez najblizsze 4 lata nie mam co liczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:14 am
opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted listy na laborkach i cwiczeniach jak najbardziej sa....... kartkowki.... czy ja wiem........ sa wejsciowki...... a one nie sa zbyt mile...... crying musisz mnie straszyc juz? crying crying crying rofl mrgreen twisted no i jest najwiekszy wrog: S E S J A pirate System Eliminacyjny STUDENTA nie jest zły o ile sie człek ŁuCY ... a on cie nie straszy ... bać się będziesz dopiero potem biggrin domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:15 am
opcy Twisted_Exile opcy Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted listy na laborkach i cwiczeniach jak najbardziej sa....... kartkowki.... czy ja wiem........ sa wejsciowki...... a one nie sa zbyt mile...... crying musisz mnie straszyc juz? crying crying crying rofl mrgreen twisted no i jest najwiekszy wrog: S E S J A pirate gonk gonk gonk gonk gonk nie mow tego strasznego slowa *chowa sie na szafe* nyuuuu rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:27 am
ha! Widzisz Moni i tak bedziesz miala gorzej ode mnie cool *zieeew* chyba se druga kawcie fundne..... wlasnie jakaś łOsa sobie lata gonk //FJu: Kyuss - [Blues for the Red Sun #04] 50 Million Year Trip (Downside Up) [5:52]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:29 am
Baliaur ha! Widzisz Moni i tak bedziesz miala gorzej ode mnie cool *zieeew* chyba se druga kawcie fundne..... wlasnie jakaś łOsa sobie lata gonk //FJu: Kyuss - [Blues for the Red Sun #04] 50 Million Year Trip (Downside Up) [5:52] tak tyle ze ja w wersji optymistycznej mam przed soba 5 lat nauki a ty ile? cool mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:30 am
BeeWolf_san racqel a wilkommen! ogladalem wczoraj ten badziew "Wrog u bram" - w sumie nie wiem czemu ale pomysl jest zajebisty, a film strasznie hujowy. Tylko plakat mnie strasznie kreci... Przeprowadzka byla, cale 800 metrow. A jaki plakat jest ?!... zajebisty. caly w sepii lub czerwieni, w tle jakies ruiny, a na pierwszym planie zniszczona ulica i gdzies tak kupa szmat z ktorej wystaje lufa karabinu snajperskiego. idealny plakat dla partyzantow. Trzeba by go dorwac z rosyjskimi napisami. : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:34 am
Twisted_Exile Baliaur ha! Widzisz Moni i tak bedziesz miala gorzej ode mnie cool *zieeew* chyba se druga kawcie fundne..... wlasnie jakaś łOsa sobie lata gonk //FJu: Kyuss - [Blues for the Red Sun #04] 50 Million Year Trip (Downside Up) [5:52] tak tyle ze ja w wersji optymistycznej mam przed soba 5 lat nauki a ty ile? cool mrgreen twisted hmm duzo blaugh z 8 rolleyes ale Ty tez starsza jestes ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:35 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur ha! Widzisz Moni i tak bedziesz miala gorzej ode mnie cool *zieeew* chyba se druga kawcie fundne..... wlasnie jakaś łOsa sobie lata gonk //FJu: Kyuss - [Blues for the Red Sun #04] 50 Million Year Trip (Downside Up) [5:52] tak tyle ze ja w wersji optymistycznej mam przed soba 5 lat nauki a ty ile? cool mrgreen twisted hmm duzo blaugh z 8 rolleyes ale Ty tez starsza jestes ninja odwal sie od mojego wieku rofl rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:41 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur ha! Widzisz Moni i tak bedziesz miala gorzej ode mnie cool *zieeew* chyba se druga kawcie fundne..... wlasnie jakaś łOsa sobie lata gonk //FJu: Kyuss - [Blues for the Red Sun #04] 50 Million Year Trip (Downside Up) [5:52] tak tyle ze ja w wersji optymistycznej mam przed soba 5 lat nauki a ty ile? cool mrgreen twisted hmm duzo blaugh z 8 rolleyes ale Ty tez starsza jestes ninja odwal sie od mojego wieku rofl rofl twisted no bobla smałkaczu cool oi! oi! oi! 4laugh moje koffANIEpsisło 4laugh idzemy po pasiaki i krawaciaki tralalallalala ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:23 am
racqel zajebisty. caly w sepii lub czerwieni, w tle jakies ruiny, a na pierwszym planie zniszczona ulica i gdzies tak kupa szmat z ktorej wystaje lufa karabinu snajperskiego. idealny plakat dla partyzantow. Trzeba by go dorwac z rosyjskimi napisami. : ) tylko taki znalazlem.........  ruskie anpisy to sie dorobi............. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:33 am
opcy racqel zajebisty. caly w sepii lub czerwieni, w tle jakies ruiny, a na pierwszym planie zniszczona ulica i gdzies tak kupa szmat z ktorej wystaje lufa karabinu snajperskiego. idealny plakat dla partyzantow. Trzeba by go dorwac z rosyjskimi napisami. : ) tylko taki znalazlem.........  ruskie anpisy to sie dorobi............. mrgreen nie rozumiem tego zartu, mi sie wyswietla tylko reklama...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:35 am
czyli chyba hotlinking maja na serwerze wylaczony......... przejrzyj tu Tutej... kurde...(ozzwald) sprawdz czy to ten....... ja muesz spadac..... nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 10:13 am
opcy czyli chyba hotlinking maja na serwerze wylaczony......... przejrzyj tu Tutej... kurde...(ozzwald) sprawdz czy to ten....... ja muesz spadac..... nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|