|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 12:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 1:18 pm
ahaha, lachon xd podałam gifa, strzelam na nim różne miny, może nie poczekałaś aż się załaduje i dlatego tak...
chociaż muszę przyznać, że nie uśmiecham się na siłę do zdjęć.
tak w ogóle to mi piszesz żebym się uśmiechnęła, a podałaś takie zdjęcie ze studniówki, na którym nie wyglądasz na zbytnio szczęśliwą... nie udała się zabawa czy akurat w takim momencie miałaś zrobione zdjęcie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 6:30 pm
pani psychol ahaha, lachon xd podałam gifa, strzelam na nim różne miny, może nie poczekałaś aż się załaduje i dlatego tak... chociaż muszę przyznać, że nie uśmiecham się na siłę do zdjęć. tak w ogóle to mi piszesz żebym się uśmiechnęła, a podałaś takie zdjęcie ze studniówki, na którym nie wyglądasz na zbytnio szczęśliwą... nie udała się zabawa czy akurat w takim momencie miałaś zrobione zdjęcie? sweatdrop xD Nie zauwazylam, slepne na starosc rolleyes Fajne, fajne.
Dałam takie bo innych ni mam mrgreen Zabawa nie byla nie udana, byla tragiczna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 4:09 am
taki nrweski leśniczówkowy
z rodowodem? czy za trzy stówki? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 8:57 am
Czarna Lisiczka taki nrweski leśniczówkowy
z rodowodem? czy za trzy stówki? biggrin Main Coon Bez rodowodu i jest jeszcze jeden, ale nie jest juz tak puchaty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 4:56 am
ten nie jest taki uroczy confused wiecej wdzięku ma kot, którego dokarmiamy, stary jak świat, z postepującą zaćmą i obdrapana mordą wojownika xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 9:03 am
Czarna Lisiczka ten nie jest taki uroczy confused wiecej wdzięku ma kot, którego dokarmiamy, stary jak świat, z postepującą zaćmą i obdrapana mordą wojownika xDTu wogole ma mrudny pysk, wyglada jak wychudzony pafnuc i mrozy oczy od flesza, ale i tak jest slodka i moja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 2:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:53 pm
Czarna Lisiczka taki nrweski leśniczówkowy
z rodowodem? czy za trzy stówki? biggrin moja kolezanka kupila sobie kota za 2k, bo ona musi miec z rodowodem... poprzendi byl taki glupi, tez za tyle, tez z rodowodem, ze wyskoczyl z balkonu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:51 am
echh morze. jak ja chce nad morze a nie głupią nauke w ferie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:58 am
EvilYuki moja kolezanka kupila sobie kota za 2k, bo ona musi miec z rodowodem... poprzendi byl taki glupi, tez za tyle, tez z rodowodem, ze wyskoczyl z balkonu... A w rodowodzie nie napisali, że rodzice, albo dziadkowie, mieli skłonnosci samobójcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:36 am
Fafiq echh morze. jak ja chce nad morze a nie głupią nauke w ferie..... ja to mam pol godziny nad morze, 5 minut do lasu, godzine na stok narciarski, 45 minut nad jezioro. Pelen zestaw i dlatego nigdy nie bede miala ochoty wyprowadzac sie z Gdanska 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|