|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:55 am
Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:56 am
revcat mwhahahahaha......miesiac wakacji..... mrgreen pirate mrgreen Dziekuje, *wypija, wycierarekawem usta* No to ide. *idzie do kata* 3980. Master Blaster - How Old Are You...Promo Mix ( [6:40]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:58 am
Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted no i? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:59 am
BeeWolf_san Baliaur a wg mnie to sok z papryczki chili (10ml) i 100ml v00dzi cool i dog na zapite blaugh ha zaraz ide polowac na kawata ninja A ja kupiłem 75 CD uhaha biggrin a kiedy szkołe zaczynacie biedacy ?! domokun nigdy ! precz ze szkola !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:00 am
Witam Generała Dywizji. *wychodzi z kąta* Tia ... żucam studia ide do wojka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:01 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted no i? cool no i dupa jutro idziesz do szkoly i wczesnie idziesz spac rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:03 am
racqel BeeWolf_san Baliaur a wg mnie to sok z papryczki chili (10ml) i 100ml v00dzi cool i dog na zapite blaugh ha zaraz ide polowac na kawata ninja A ja kupiłem 75 CD uhaha biggrin a kiedy szkołe zaczynacie biedacy ?! domokun nigdy ! precz ze szkola ! oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:05 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted no i? cool no i dupa jutro idziesz do szkoly i wczesnie idziesz spac rofl rofl mrgreen twisted ale za to bede Age codziennie widywac blaugh //Fju: King Crimson - [Beat #02] Heartbeat [3:55] mwah 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:05 am
BeeWolf_san Witam Generała Dywizji. *wychodzi z kąta* Tia ... żucam studia ide do wojka biggrin a wilkommen! ogladalem wczoraj ten badziew "Wrog u bram" - w sumie nie wiem czemu ale pomysl jest zajebisty, a film strasznie hujowy. Tylko plakat mnie strasznie kreci... Przeprowadzka byla, cale 800 metrow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:06 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted no i? cool no i dupa jutro idziesz do szkoly i wczesnie idziesz spac rofl rofl mrgreen twisted ale za to bede Age codziennie widywac blaugh //Fju: King Crimson - [Beat #02] Heartbeat [3:55] mwah 4laugh a ja za miesiac chyba codziennie Lethiel w autobusie gonk rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:08 am
Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted listy na laborkach i cwiczeniach jak najbardziej sa....... kartkowki.... czy ja wiem........ sa wejsciowki...... a one nie sa zbyt mile......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:10 am
opcy Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted listy na laborkach i cwiczeniach jak najbardziej sa....... kartkowki.... czy ja wiem........ sa wejsciowki...... a one nie sa zbyt mile...... crying musisz mnie straszyc juz? crying crying crying rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:10 am
racqel a wilkommen! ogladalem wczoraj ten badziew "Wrog u bram" - w sumie nie wiem czemu ale pomysl jest zajebisty, a film strasznie hujowy. Tylko plakat mnie strasznie kreci... Przeprowadzka byla, cale 800 metrow. tak jak ksiazka "Dluga droga w dol" 3nodding
"Eyes wide open Eyes wide open all the time I've got my eyes wide open Eyes wide open all the time Because you never know what you might see..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:12 am
Twisted_Exile opcy Twisted_Exile Baliaur //Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh a my zadnych kartkowe i sprawdzania listy(chyba) rofl rofl rofl mrgreen twisted listy na laborkach i cwiczeniach jak najbardziej sa....... kartkowki.... czy ja wiem........ sa wejsciowki...... a one nie sa zbyt mile...... crying musisz mnie straszyc juz? crying crying crying rofl mrgreen twisted no i jest najwiekszy wrog: S E S J A pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 7:12 am
racqel a wilkommen! ogladalem wczoraj ten badziew "Wrog u bram" - w sumie nie wiem czemu ale pomysl jest zajebisty, a film strasznie hujowy. Tylko plakat mnie strasznie kreci... Przeprowadzka byla, cale 800 metrow. Nie widziałem, Filu, no i widze ze niewatro :] A jaki plakat jest ?!... Uła no to przeprowadzka rzeczywiscie powarzna była...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|