|
|
|
|
Posted: Mon Dec 28, 2009 11:54 am
Vegre sikerult mobilrol irnom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 28, 2009 12:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 28, 2009 12:53 pm
Womi Vegre sikerult mobilrol irnom biggrin Mobilon keresztül nézed a gaiát? WOW....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 12:58 am
hát végül is lehetséges de nem drágább így?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 1:55 am
Kaptam karácsonyra egy új telefont, mivel az előzőnek betört a kijelzője, és drága lett volna a javítás, mert valami hiperritka kijelzője volt. Az új mobilon meg kipróbálgatom lassan a funkciókat, és megtaláltam a WiFi-t, amit (mivel routerünk van) rögtön ki is próbáltam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 2:04 am
Az én laptopomon is van wifi de gondolom ez alap a laptopoknál
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 6:06 am
Hmm wifi-s mobilról még nem hallottam, érdekes lehet smile Nálunk minden gép wifin megy de úgy hogy antenna >> router >> kábelek >> gépek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 7:00 am
pedig már a legújabb nokiákban van mindegyikben wifi... meg az itouchban is az tuti... de egyre gyakoribb már az érintőképernyős telefonokban mert hát elég nagy a kijelzőjük, meg kell mindig valami újítás
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 29, 2009 8:43 am
napsugar pedig már a legújabb nokiákban van mindegyikben wifi... meg az itouchban is az tuti... de egyre gyakoribb már az érintőképernyős telefonokban mert hát elég nagy a kijelzőjük, meg kell mindig valami újítás Értem, nem nagyon figyeltem sweatdrop Nekem is Nokia van de 2006-ban vettem. Jaja újítás az van lassan egyre számítógépesebbek lesznek, a végén még mini DVD író-olvasót is raknak bele (pici CD van Men In Blackben - K ügynök mondja: "A CD utódja, megint kidobhatom a gyűjteményemet" xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 3:16 pm
Boldog Új Évet mindenkinek !!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 3:37 pm
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 31, 2009 3:52 pm
Boldog Új Évet! ^^
Legyen nálatok mámor, És minél több barátod. De kacsintson rád még az ámor, És akkor akid lesz, az nemcsak barátod ^^ Miután ünnepeltük a karácsonyt Most Boldog Új Évet Kívánok, és ezt a kívánságot kapja meg egyúttal minden barátod IS! ^^
(friss írás copyright Obilia 2010)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 01, 2010 3:41 am
Boldog Új Évet! biggrin
Amúgy, a Titan's Legacy fejlődött biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 01, 2010 6:36 am
Mindenkinek boldog új évet! wink Igen Womi, a legtöbben tudjuk (pláne mivel hírben is írták), de azért köszi az infót. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|