|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:13 am
Cirilla Witaj Słoneczko *przytulas* 3nodding Jak ja cie dawno nie "widziałam" Quatryk, bardzo zabawne xd stare i ja ciebie też długo nie widziałem *przytulam* sorki że teraz tak długo nieodpowiadałem ale ja i moja kolacje niezgadzaliśmy sie w poglądachy kto kogo smaży ale wkonicu ja ja zjadłem a ona troche popażyła mi reke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:14 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Witaj Słoneczko *przytulas* 3nodding Jak ja cie dawno nie "widziałam" Quatryk, bardzo zabawne xd stare i ja ciebie też długo nie widziałem *przytulam* sorki że teraz tak długo nieodpowiadałem ale ja i moja kolacje niezgadzaliśmy sie w poglądachy kto kogo smaży ale wkonicu ja ja zjadłem a ona troche popażyła mi reke to niezla mosiala byc ta kolacja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:14 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Witaj Słoneczko *przytulas* 3nodding Jak ja cie dawno nie "widziałam" Quatryk, bardzo zabawne xd stare i ja ciebie też długo nie widziałem *przytulam* sorki że teraz tak długo nieodpowiadałem ale ja i moja kolacje niezgadzaliśmy sie w poglądachy kto kogo smaży ale wkonicu ja ja zjadłem a ona troche popażyła mi reke moje biedactwo... heart gdzie cie poparzyła? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:15 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Hm..*podchodzi i przytula mocno* ciepłoZawsze może być cieplej *całuje* no pewnie^^ *wtula się* Czułki w górę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Witaj Słoneczko *przytulas* 3nodding Jak ja cie dawno nie "widziałam" Quatryk, bardzo zabawne xd stare i ja ciebie też długo nie widziałem *przytulam* sorki że teraz tak długo nieodpowiadałem ale ja i moja kolacje niezgadzaliśmy sie w poglądachy kto kogo smaży ale wkonicu ja ja zjadłem a ona troche popażyła mi reke to niezla mosiala byc ta kolacja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest BeeWolf Siema ludziku jutro mam Znowu kolokfium oni ocipieli ... to już 2 ...ja nie chce crying . cze garbaty mikolaju biggrin wiesz ze mazak bedzie sie z pannami bil razz nie jestem garbaty !!! ... a co do mazacka zostawiam bez komentarza ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:16 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Witaj Słoneczko *przytulas* 3nodding Jak ja cie dawno nie "widziałam" Quatryk, bardzo zabawne xd stare i ja ciebie też długo nie widziałem *przytulam* sorki że teraz tak długo nieodpowiadałem ale ja i moja kolacje niezgadzaliśmy sie w poglądachy kto kogo smaży ale wkonicu ja ja zjadłem a ona troche popażyła mi reke moje biedactwo... heart gdzie cie poparzyła? 3nodding naszczesicie tylko dloni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:17 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Hm..*podchodzi i przytula mocno* ciepłoZawsze może być cieplej *całuje* no pewnie^^ *wtula się* Czułki w górę... wszystkie trzy w górze^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:18 am
Witaj Setsuna. Co taka ponura jesteś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf KArina tak? u mnie wszystkie zajecia zaczynaja se o 9 a koncza sie o 18, tylko w czwartek sa do 19 mam przej***** sorki za wyrazenie Sama tego chciałaś biggrin wiem, razz ale na szczescie ludzie z mojej grupy sa fajni ^^ wiec na razie nie mam na co narzekac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Witaj Słoneczko *przytulas* 3nodding Jak ja cie dawno nie "widziałam" Quatryk, bardzo zabawne xd stare i ja ciebie też długo nie widziałem *przytulam* sorki że teraz tak długo nieodpowiadałem ale ja i moja kolacje niezgadzaliśmy sie w poglądachy kto kogo smaży ale wkonicu ja ja zjadłem a ona troche popażyła mi reke moje biedactwo... heart gdzie cie poparzyła? 3nodding naszczesicie tylko dloni daj pocałuje *delikatnie cąłuje poparzone miejsce* lepiej? 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Omega Sun Miss_Karina Siemasz xd juz pierwszy dzionek studiow za mna wink nie bylotak strasznie, ale to co mi przygotowali na nastepne 3 tyd poczawszy od tego to juz macabra stare sweatdrop crying u mnie to już w sumie drugi dzień, ale było fajnie heart Lubię moją szkołę, tylko jutro wracam późno bo zajęcia kończę po 18 sad Ale odbiorą cie z dworca prawda .. inaczej bede sie martwił :* odbiorą mnie z uczelni, bo inaczej musiałabym wracać pociągiem przed 22 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 11:19 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Witaj Słoneczko *przytulas* 3nodding Jak ja cie dawno nie "widziałam" Quatryk, bardzo zabawne xd stare i ja ciebie też długo nie widziałem *przytulam* sorki że teraz tak długo nieodpowiadałem ale ja i moja kolacje niezgadzaliśmy sie w poglądachy kto kogo smaży ale wkonicu ja ja zjadłem a ona troche popażyła mi reke moje biedactwo... heart gdzie cie poparzyła? 3nodding nie ja chciqałem cie dzisaj złapac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|