|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:39 am
i chuj.......juz mam....*siada do stolu i polewa po szklankach* dziekuje podporuczniku....generale ozz pijemy....pod te inzynierskie sprawy... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:39 am
Twisted_Exile revcat BeeWolf_san  Fajny Avek zrobiłem dla kolerzanki biggrin heart _ heart beeeczka marszalku pytalem sie cos ciebiezaraz pozycze generalowi te 2 k rofl mrgreen twisted a ja odpowiedziałem ze najpierw czekam aż mi ludzie zwroca moje 28 tyś ... a porzyczaj. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:41 am
Baliaur gonk kurna wytrzymac przez pol godziny nawija ie mojej babci xp pewno ja jacys zwolennicy teori spiskowej podeslali by mnie zameczyla i wyciagnela tajne informacje
a tak a propos jak myslicie jaki by mial sklad drink:" Wsciekly Kot" ? mrgreen
vooda z vooda, szczurza łapka, kosta lodu, patelnia w łeb i do dna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:43 am
BeeWolf_san a ja odpowiedziałem ze najpierw czekam aż mi ludzie zwroca moje 28 tyś ... a porzyczaj. mrgreen a to przepraszam marszalku musial mi gdzie umknac panski post.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:44 am
revcat i chuj.......juz mam....*siada do stolu i polewa po szklankach* dziekuje podporuczniku....generale ozz pijemy....pod te inzynierskie sprawy... 3nodding no to swist *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Baliaur gonk kurna wytrzymac przez pol godziny nawija ie mojej babci xp pewno ja jacys zwolennicy teori spiskowej podeslali by mnie zameczyla i wyciagnela tajne informacje
a tak a propos jak myslicie jaki by mial sklad drink:" Wsciekly Kot" ? mrgreen
vooda z vooda, szczurza łapka, kosta lodu, patelnia w łeb i do dna. a wg mnie to sok z papryczki chili (10ml) i 100ml v00dzi cool i dog na zapite blaugh ha zaraz ide polowac na kawata ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat a to przepraszam marszalku musial mi gdzie umknac panski post.... mrgreen Trudno juz sie przyzwyczaiłem, ze ostatnio nikt mnie nie słucha :] mrgreen 1857. Royce Da 5'9" - [Rock City #12] Life (feat. Amerie) [5:19] Ameria ma boski głos .... *chowa sie w kącie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:46 am
Baliaur a wg mnie to sok z papryczki chili (10ml) i 100ml v00dzi cool i dog na zapite blaugh ha zaraz ide polowac na kawata ninja A ja kupiłem 75 CD uhaha biggrin a kiedy szkołe zaczynacie biedacy ?! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:49 am
ja szkole jutro o 8 rano sweatdrop
ale 75 CD -R czy z muza? ninja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:50 am
Baliaur ja szkole jutro o 8 rano sweatdrop
buehe do szkoolki...znaczy to straszne ze juz jutro szkole zaczynacie plutonowa rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:50 am
Baliaur ja szkole jutro o 8 rano sweatdrop
ale 75 CD -R czy z muza? ninja blaugh a my studenty nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:52 am
BeeWolf_san revcat a to przepraszam marszalku musial mi gdzie umknac panski post.... mrgreen Trudno juz sie przyzwyczaiłem, ze ostatnio nikt mnie nie słucha :] mrgreen 1857. Royce Da 5''9" - [Rock City #12] Life (feat. Amerie) [5:19] Ameria ma boski głos .... *chowa sie w kącie* alez marszalku ja zawsze slucham szanownego marszalka..... 3nodding *podaje mu szklanke z bimberkiem* zdrowie generalowie ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:53 am
Ozzwald Baliaur ja szkole jutro o 8 rano sweatdrop
ale 75 CD -R czy z muza? ninja blaugh a my studenty nie blaugh mwhahahahaha......miesiac wakacji..... mrgreen pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:53 am
//Fju: Audioslave - [Audioslave #05] Like a Stone [4:53] cool heart
ale ja za to zadnych sesji nie mam rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:54 am
Ozzwald Baliaur ja szkole jutro o 8 rano sweatdrop
ale 75 CD -R czy z muza? ninja blaugh a my studenty nie blaugh bo my studęci, *gratuluje ozzemu PJWSTK* 75 CD na anime biggrin bede nagrywał dziś i scagał w nocy biggrin ugabuga .... heart - heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|