|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:25 am
Dest nie ruszaj się cos ci siedzi na głowie! Poczekaj zaraz to zabije! *szuka bokena*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:25 am
Mirabell Hooo, Omega! Gratulacje z okazji ślubu! eek Jakiego ślubu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:26 am
Lina-san Dest nie ruszaj się cos ci siedzi na głowie! Poczekaj zaraz to zabije! *szuka bokena* 'trzymaj' podaje jej prawdziwą katanę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Noo, chodzi mi o ten rysunek w sygnaturce - ślub Gaiowy, nie w realu redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mirabell Hooo, Omega! Gratulacje z okazji ślubu! eek Jakiego ślubu? chyba dziwacznie zinterpretował serduszko w sygnaturce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:27 am
Mirabell Noo, chodzi mi o ten rysunek w sygnaturce - ślub Gaiowy, nie w realu redface Aaa o to Ci chodzi smile To nie ze ślubu, po prostu dostałam taką ładną sygnaturkę od Bee smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:28 am
Sayokun Omega Sun Mirabell Hooo, Omega! Gratulacje z okazji ślubu! eek Jakiego ślubu? chyba dziwacznie zinterpretował serduszko w sygnaturce sweatdrop Ludzie czasem biora "ślub" na Gai a potem umieszczją takie rysunki w sygnatyrach. Przepraszam za zamieszanie, przepraszam Omega redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:29 am
Lina-san Dest nie ruszaj się cos ci siedzi na głowie! Poczekaj zaraz to zabije! *szuka bokena* nic mi nie siedzi .. .tak poprostu wygladam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:31 am
dest Lina-san Dest nie ruszaj się cos ci siedzi na głowie! Poczekaj zaraz to zabije! *szuka bokena* nic mi nie siedzi .. .tak poprostu wygladam sad emmm... *opuszcza zrezygnowana katane* och moj ty biedaku! gonk wspolczuje ci z calego serca! *oddaje katane i szpcze pod nosem* nici z walki =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:31 am
Mirabell Ludzie czasem biora "ślub" na Gai a potem umieszczją takie rysunki w sygnatyrach. Przepraszam za zamieszanie, przepraszam Omega redface redface redface nic się przecież nie stało smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:32 am
Lina-san dest Lina-san Dest nie ruszaj się cos ci siedzi na głowie! Poczekaj zaraz to zabije! *szuka bokena* nic mi nie siedzi .. .tak poprostu wygladam sad emmm... *opuszcza zrezygnowana katane* och moj ty biedaku! gonk wspolczuje ci z calego serca! *oddaje katane i szpcze pod nosem* nici z walki ==" tak to juz bywa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest nic mi nie siedzi .. .tak poprostu wygladam sad powiedz kto Ci to zrobił, to Cię pomszczę mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mirabell Ludzie czasem biora "ślub" na Gai a potem umieszczją takie rysunki w sygnatyrach. Przepraszam za zamieszanie, przepraszam Omega redface redface redface nic się przecież nie stało smile tak apropo ślubów w końcu heerox się ożenił czy nie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:33 am
To dobrze, ostatnio po prostu czesto zdarza mi sie palnąć coś nieodpowiedniego i robi sie lipa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 9:33 am
Omega Sun dest nic mi nie siedzi .. .tak poprostu wygladam sad powiedz kto Ci to zrobił, to Cię pomszczę mad tylko nie mów że bee bo ci jeszcze dołoży blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|