Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 309 310 311 312 313 314 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100
PostPosted: Mon Jan 21, 2008 11:07 am

Julka
Terrorystka Frania

mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen

naj jest ostatnia i ta z ta apaszką. rofl

pifpafajszotjudałn no i mam. podbite łoczy.
domokun

*lize monitor blaugh *

nie odbierz tego zle, po prostu jestes zajebista
nie poznałam cie omatko.
PostPosted: Mon Jan 21, 2008 3:44 pm

Kukus
Terrorystka Frania
naj jest ostatnia i ta z ta apaszką. rofl

pifpafajszotjudałn no i mam. podbite łoczy.
domokun
nie pasuje ci ten rodzaj makijażu, za chuja, zmień wizażystę lub zgłoś się do Isobelle, on coś ładnego wymyśli z pewnością.
moim wizażysta była moja własna prywatna mama. spadaj : D

Marcinka: to pewnie na osiemnastce BSZ tez bys mnie nie poznała - Matys w ogole mnie nie poznał : D szkoda, ze Cie nie było, głupku.

poza tym kurna, raz na ruski rok sie człowiek pomaluje to i tak źle ; p

Terrorystka Frania

Kukus

PostPosted: Tue Jan 22, 2008 12:09 am

Terrorystka Frania

Marcinka: to pewnie na osiemnastce BSZ tez bys mnie nie poznała - Matys w ogole mnie nie poznał : D szkoda, ze Cie nie było, głupku.

to będę szczery, mama powinna pozostać przy aktualnej karierze zawodowej, bo w wizażu nie zdziała wiele. takie kolory nie pasują do twojej urody, poza tym stwierdzenie 'podbite oczy' było tu nader adekwatne.
widzę cię w innych tonacjach, a jeśli już makijaż ostry to z pewnością nie taki.
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 12:38 pm

Kukus
Terrorystka Frania

to będę szczery, mama powinna pozostać przy aktualnej karierze zawodowej, bo w wizażu nie zdziała wiele. takie kolory nie pasują do twojej urody, poza tym stwierdzenie 'podbite oczy' było tu nader adekwatne.
widzę cię w innych tonacjach, a jeśli już makijaż ostry to z pewnością nie taki.
ale to ja chciałam takie fijoletowe cienie <3 a mama bardzo dobrze sprawuje sie przy malowaniu. jak w naszej rodzinie jest jakis ślub to panna młoda zawsze prosi właśnie moja mamę o makijaż ; p

Terrorystka Frania

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Jan 22, 2008 1:55 pm

Terrorystka Frania
Kukus
Terrorystka Frania

ale to ja chciałam takie fijoletowe cienie <3 a mama bardzo dobrze sprawuje sie przy malowaniu. jak w naszej rodzinie jest jakis ślub to panna młoda zawsze prosi właśnie moja mamę o makijaż ; p

ale nikt nie mowie z ejest zle zrobiony smile wieczorowy swietny i ogolnie ladnie i czysto zrobiony.. ale nie dopasowany do twojego typu urody.. mozna odwalic cudenko an oku ale jak nie pasuje do osoby to dupa razz przykro mi
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 3:45 pm

Lethiel
ale nikt nie mowi ze jest zle zrobiony smile wieczorowy swietny i ogolnie ladnie i czysto zrobiony.. ale nie dopasowany do twojego typu urody.. mozna odwalic cudenko an oku ale jak nie pasuje do osoby to dupa razz przykro mi
w rzeczy, samej, technicznie nie mam nic do zarzucenia, bo w tym względzie tylko Isobelle może się wypowiadać.
jeno nie podoba mi się to na twojej buzi.

Kukus

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 2:06 am

Kukus
Lethiel
ale nikt nie mowi ze jest zle zrobiony smile wieczorowy swietny i ogolnie ladnie i czysto zrobiony.. ale nie dopasowany do twojego typu urody.. mozna odwalic cudenko an oku ale jak nie pasuje do osoby to dupa razz przykro mi
w rzeczy, samej, technicznie nie mam nic do zarzucenia, bo w tym względzie tylko Isobelle może się wypowiadać.

Bo ty jesteś stary onanista i nie lubisz kawałka "Big City Life" bo nierozumiesz teledysku.
PostPosted: Wed Jan 23, 2008 11:54 am

BeeWolf
Kukus
Lethiel

Bo ty jesteś stary onanista i nie lubisz kawałka "Big City Life" bo nierozumiesz teledysku.
zgadza się, poza jednym szczegółem, nie lubię tego kawałka, bo jęcza go dwa hinduskie pedały.

Kukus

Terrorystka Frania

PostPosted: Thu Jan 24, 2008 6:01 am

Kukus
Lethiel
ple ple ple : D trruuuudno! : D cieni nie wyrzuce trzeba wszytskiego prónowac : )
PostPosted: Thu Jan 24, 2008 10:47 am

Kukus
Julka
*lize monitor blaugh *

ale przecież piersi ma zasłonięte, a ucięte to zdjęcie jest przed pasem, gdzie ty ją liżesz? po twarzy?

kobieta w rożnych miejscach ma strefy erogenne... whee

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Shirofukurou

PostPosted: Fri Jan 25, 2008 2:20 am

Julka
Kukus
Julka
*lize monitor blaugh *

ale przecież piersi ma zasłonięte, a ucięte to zdjęcie jest przed pasem, gdzie ty ją liżesz? po twarzy?

kobieta w rożnych miejscach ma strefy erogenne... whee

To prawda. Ostatnio znalazłam jedno na przystanku tramwajowym.
PostPosted: Fri Jan 25, 2008 5:22 am

Czarna Lisiczka

a ja w szafie mrgreen

EvilYuki
Crew

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Fri Jan 25, 2008 12:16 pm

EvilYuki
Czarna Lisiczka

a ja w szafie mrgreen

eee to szczęście macie, ja swoich szukałam 3 lata i nie wiem czy wszystkie znalazłam, z reszta dużo zależy od faceta i jego metod rofl
PostPosted: Fri Jan 25, 2008 6:45 pm

Julka
EvilYuki
Czarna Lisiczka

a ja w szafie mrgreen

eee to szczęście macie, ja swoich szukałam 3 lata i nie wiem czy wszystkie znalazłam, z reszta dużo zależy od faceta i jego metod rofl
dobrze ostatnio celujesz, tyle powiem.
tradycja zobowiązuje.
VOYAGER

Kukus

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 11:18 am

Kukus
dobrze ostatnio celujesz, tyle powiem.
tradycja zobowiązuje.
VOYAGER

emmm... tym razem nie zrozumiałam Twojego przesłania sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 309 310 311 312 313 314 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games