|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 11:07 am
Julka Terrorystka Frania mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen naj jest ostatnia i ta z ta apaszką. rofl
pifpafajszotjudałn no i mam. podbite łoczy. domokun *lize monitor blaugh *
nie odbierz tego zle, po prostu jestes zajebista nie poznałam cie omatko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 3:44 pm
Kukus Terrorystka Frania naj jest ostatnia i ta z ta apaszką. rofl
pifpafajszotjudałn no i mam. podbite łoczy. domokun nie pasuje ci ten rodzaj makijażu, za chuja, zmień wizażystę lub zgłoś się do Isobelle, on coś ładnego wymyśli z pewnością. moim wizażysta była moja własna prywatna mama. spadaj : D
Marcinka: to pewnie na osiemnastce BSZ tez bys mnie nie poznała - Matys w ogole mnie nie poznał : D szkoda, ze Cie nie było, głupku.
poza tym kurna, raz na ruski rok sie człowiek pomaluje to i tak źle ; p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 12:09 am
Terrorystka Frania moim wizażysta była moja własna prywatna mama. spadaj : D
Marcinka: to pewnie na osiemnastce BSZ tez bys mnie nie poznała - Matys w ogole mnie nie poznał : D szkoda, ze Cie nie było, głupku.
poza tym kurna, raz na ruski rok sie człowiek pomaluje to i tak źle ; p to będę szczery, mama powinna pozostać przy aktualnej karierze zawodowej, bo w wizażu nie zdziała wiele. takie kolory nie pasują do twojej urody, poza tym stwierdzenie 'podbite oczy' było tu nader adekwatne. widzę cię w innych tonacjach, a jeśli już makijaż ostry to z pewnością nie taki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 12:38 pm
Kukus Terrorystka Frania moim wizażysta była moja własna prywatna mama. spadaj : D
poza tym kurna, raz na ruski rok sie człowiek pomaluje to i tak źle ; p to będę szczery, mama powinna pozostać przy aktualnej karierze zawodowej, bo w wizażu nie zdziała wiele. takie kolory nie pasują do twojej urody, poza tym stwierdzenie 'podbite oczy' było tu nader adekwatne. widzę cię w innych tonacjach, a jeśli już makijaż ostry to z pewnością nie taki. ale to ja chciałam takie fijoletowe cienie <3 a mama bardzo dobrze sprawuje sie przy malowaniu. jak w naszej rodzinie jest jakis ślub to panna młoda zawsze prosi właśnie moja mamę o makijaż ; p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 1:55 pm
Terrorystka Frania Kukus Terrorystka Frania moim wizażysta była moja własna prywatna mama. spadaj : D
poza tym kurna, raz na ruski rok sie człowiek pomaluje to i tak źle ; p to będę szczery, mama powinna pozostać przy aktualnej karierze zawodowej, bo w wizażu nie zdziała wiele. takie kolory nie pasują do twojej urody, poza tym stwierdzenie 'podbite oczy' było tu nader adekwatne. widzę cię w innych tonacjach, a jeśli już makijaż ostry to z pewnością nie taki. ale to ja chciałam takie fijoletowe cienie <3 a mama bardzo dobrze sprawuje sie przy malowaniu. jak w naszej rodzinie jest jakis ślub to panna młoda zawsze prosi właśnie moja mamę o makijaż ; pale nikt nie mowie z ejest zle zrobiony smile wieczorowy swietny i ogolnie ladnie i czysto zrobiony.. ale nie dopasowany do twojego typu urody.. mozna odwalic cudenko an oku ale jak nie pasuje do osoby to dupa razz przykro mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 3:45 pm
Lethiel ale nikt nie mowi ze jest zle zrobiony smile wieczorowy swietny i ogolnie ladnie i czysto zrobiony.. ale nie dopasowany do twojego typu urody.. mozna odwalic cudenko an oku ale jak nie pasuje do osoby to dupa razz przykro mi w rzeczy, samej, technicznie nie mam nic do zarzucenia, bo w tym względzie tylko Isobelle może się wypowiadać. jeno nie podoba mi się to na twojej buzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 2:06 am
Kukus Lethiel ale nikt nie mowi ze jest zle zrobiony smile wieczorowy swietny i ogolnie ladnie i czysto zrobiony.. ale nie dopasowany do twojego typu urody.. mozna odwalic cudenko an oku ale jak nie pasuje do osoby to dupa razz przykro mi w rzeczy, samej, technicznie nie mam nic do zarzucenia, bo w tym względzie tylko Isobelle może się wypowiadać. jeno nie podoba mi się to na twojej buzi. Bo ty jesteś stary onanista i nie lubisz kawałka "Big City Life" bo nierozumiesz teledysku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 11:54 am
BeeWolf Kukus Lethiel ale nikt nie mowi ze jest zle zrobiony smile wieczorowy swietny i ogolnie ladnie i czysto zrobiony.. ale nie dopasowany do twojego typu urody.. mozna odwalic cudenko an oku ale jak nie pasuje do osoby to dupa razz przykro mi w rzeczy, samej, technicznie nie mam nic do zarzucenia, bo w tym względzie tylko Isobelle może się wypowiadać. jeno nie podoba mi się to na twojej buzi. Bo ty jesteś stary onanista i nie lubisz kawałka "Big City Life" bo nierozumiesz teledysku. zgadza się, poza jednym szczegółem, nie lubię tego kawałka, bo jęcza go dwa hinduskie pedały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 6:01 am
Kukus Lethiel ale nikt nie mowi ze jest zle zrobiony smile wieczorowy swietny i ogolnie ladnie i czysto zrobiony.. ale nie dopasowany do twojego typu urody.. mozna odwalic cudenko an oku ale jak nie pasuje do osoby to dupa razz przykro mi w rzeczy, samej, technicznie nie mam nic do zarzucenia, bo w tym względzie tylko Isobelle może się wypowiadać. jeno nie podoba mi się to na twojej buzi. ple ple ple : D trruuuudno! : D cieni nie wyrzuce trzeba wszytskiego prónowac : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 10:47 am
Kukus Julka *lize monitor blaugh *
nie odbierz tego zle, po prostu jestes zajebista ale przecież piersi ma zasłonięte, a ucięte to zdjęcie jest przed pasem, gdzie ty ją liżesz? po twarzy?
kobieta w rożnych miejscach ma strefy erogenne... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 2:20 am
Julka Kukus Julka *lize monitor blaugh *
nie odbierz tego zle, po prostu jestes zajebista ale przecież piersi ma zasłonięte, a ucięte to zdjęcie jest przed pasem, gdzie ty ją liżesz? po twarzy?
kobieta w rożnych miejscach ma strefy erogenne... whee
To prawda. Ostatnio znalazłam jedno na przystanku tramwajowym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 5:22 am
Czarna Lisiczka To prawda. Ostatnio znalazłam jedno na przystanku tramwajowym. a ja w szafie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 12:16 pm
EvilYuki Czarna Lisiczka To prawda. Ostatnio znalazłam jedno na przystanku tramwajowym. a ja w szafie mrgreen
eee to szczęście macie, ja swoich szukałam 3 lata i nie wiem czy wszystkie znalazłam, z reszta dużo zależy od faceta i jego metod rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 6:45 pm
Julka EvilYuki Czarna Lisiczka To prawda. Ostatnio znalazłam jedno na przystanku tramwajowym. a ja w szafie mrgreen
eee to szczęście macie, ja swoich szukałam 3 lata i nie wiem czy wszystkie znalazłam, z reszta dużo zależy od faceta i jego metod rofl
dobrze ostatnio celujesz, tyle powiem. tradycja zobowiązuje. VOYAGER
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|