|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:15 am
Ridsu revcat Ridsu Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink zostaw moja maskotke w spokoju jak smiesz sie sprzeciwiac generalicji ??? argh argh argh....... pirate mrgreen ja sie nie sprzeciwiam ja ladnie prosze bo ja bez wiewiorki zyc nie potrafje crying cisza !!!! cisza !!!! *wali piescia w stol* plutonowa skoczcie no po bimberek do piwnicy bardzo prosze....zaschlo nam w gadlach nieprawdaz generale ozz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:18 am
revcat Ridsu revcat Ridsu Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink zostaw moja maskotke w spokoju jak smiesz sie sprzeciwiac generalicji ??? argh argh argh....... pirate mrgreen ja sie nie sprzeciwiam ja ladnie prosze bo ja bez wiewiorki zyc nie potrafje crying cisza !!!! cisza !!!! *wali piescia w stol* plutonowa skoczcie no po bimberek do piwnicy bardzo prosze....zaschlo nam w gadlach nieprawdaz generale ozz? niu juz biegne juz lece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:19 am
revcat Ridsu revcat Ridsu Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink zostaw moja maskotke w spokoju jak smiesz sie sprzeciwiac generalicji ??? argh argh argh....... pirate mrgreen ja sie nie sprzeciwiam ja ladnie prosze bo ja bez wiewiorki zyc nie potrafje crying cisza !!!! cisza !!!! *wali piescia w stol* plutonowa skoczcie no po bimberek do piwnicy bardzo prosze....zaschlo nam w gadlach nieprawdaz generale ozz? oj tak ja sie chetnie napije... tylko do kogo mowisz... bo Ridsu awansowalem wysoko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:21 am
to trzeba pogratulowac Ridsu awansu na podporucznika *gratuluje je* rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:22 am
Ozzwald revcat Ridsu revcat Ridsu Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink zostaw moja maskotke w spokoju jak smiesz sie sprzeciwiac generalicji ??? argh argh argh....... pirate mrgreen ja sie nie sprzeciwiam ja ladnie prosze bo ja bez wiewiorki zyc nie potrafje crying cisza !!!! cisza !!!! *wali piescia w stol* plutonowa skoczcie no po bimberek do piwnicy bardzo prosze....zaschlo nam w gadlach nieprawdaz generale ozz? oj tak ja sie chetnie napije... tylko do kogo mowisz... bo Ridsu awansowalem wysoko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:24 am
Twisted_Exile to trzeba pogratulowac Ridsu awansu na podporucznika *gratuluje je* rofl rofl rofl mrgreen twisted kuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:28 am
emmm... ciekawe kiedy mnie ktos awansuje sweatdrop
ehhh.... malo prawdopodobne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:29 am
 Fajny Avek zrobiłem dla kolerzanki biggrin heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu Twisted_Exile to trzeba pogratulowac Ridsu awansu na podporucznika *gratuluje je* rofl rofl rofl mrgreen twisted kuje gartulacje podporucznik ridsu.....aczkolwiek nie splywaj na laurach z tego powodu...podporucznik jako oficer ma swoje obowiazki!!!!! wiec gdzie ten bimberek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wilkus emmm... ciekawe kiedy mnie ktos awansuje sweatdrop ehhh.... malo prawdopodobne sweatdrop czekaj cierpliwie... a moze sie doczekasza... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:33 am
BeeWolf_san  Fajny Avek zrobiłem dla kolerzanki biggrin heart _ heart jak juz kiedys mowilam general ma prawdziwy taleny rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:33 am
BeeWolf_san  Fajny Avek zrobiłem dla kolerzanki biggrin heart _ heart beeeczka marszalku pytalem sie cos ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:35 am
gonk kurna wytrzymac przez pol godziny nawija ie mojej babci xp pewno ja jacys zwolennicy teori spiskowej podeslali by mnie zameczyla i wyciagnela tajne informacje
a tak a propos jak myslicie jaki by mial sklad drink:" Wsciekly Kot" ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:35 am
revcat Ridsu Twisted_Exile to trzeba pogratulowac Ridsu awansu na podporucznika *gratuluje je* rofl rofl rofl mrgreen twisted kuje gartulacje podporucznik ridsu.....aczkolwiek nie splywaj na laurach z tego powodu...podporucznik jako oficer ma swoje obowiazki!!!!! wiec gdzie ten bimberek? podaje bimberek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:36 am
revcat BeeWolf_san  Fajny Avek zrobiłem dla kolerzanki biggrin heart _ heart beeeczka marszalku pytalem sie cos ciebiezaraz pozycze generalowi te 2 k rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|