|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 08, 2009 7:26 am
Hmm, fura lehetett ez a 2 dolog. Szerintem vagy hibák, vagy tényleg valaki bescript-elte. Nem hinném, hogy rejtett események (erre szerintem kicsi az esély), amik néha előjönnek, bár nem tudom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 11, 2009 4:36 am
Figyelem megjött a decemberi Gaia híradás emailben smile (Gaia 9 Action News) Hírek röviden:
-towns átváltozása (ezt ugye tudjuk sweatdrop ) -hamarosan(?) lesz Kiki autó smile -a mostani monthy collectiblek téllel kapcsolatosak lesznek és egy régi klasszikus collectible lesz "felpörgetve" -karácsonyi event december 16-tól lesz, amiben az emberré vált Overseer-nek és Sentinel-nek lehet úgymond örömet okozni (give some cheer angolban) a háttértörténet az (is?) hogy megpróbálják isteni erejüket visszaszerezni és lesz új manga fejezet is
Ennyi lenne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 12, 2009 8:53 am
Az szép, érdekes lehet majd a Kiki autó, megfogom akkor nézni. smile Plusz érdekel ez az örömokozás is, meg a visszatért havi cucc is. smile Így már nem december 16-a és 22-e között fogom feltenni a profilom karácsonyi design-ját, hanem 16-án, vagy 17-én. wink Gondolom a karácsonyi parti event akkor 16-tól december végéig, vagy január elejéig fog tartani. Bár majd meglátjuk. Persze azért az e-mailemet én is nézem, megnézem ott is ezeket angolul.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 13, 2009 1:52 pm
Dec 17................................. De öreg vagyok crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 13, 2009 2:07 pm
Medvelaszlo Dec 17................................. De öreg vagyok crying crying az én csacsi öreg medvebocsom 4laugh jah am visszatértem a kirándulásról :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 13, 2009 2:43 pm
napsugar Medvelaszlo Dec 17................................. De öreg vagyok crying crying az én csacsi öreg medvebocsom 4laugh jah am visszatértem a kirándulásról :dÉs rögtön engem kell cukkolni.... crying Végre ithon! blaugh 3nodding rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 14, 2009 12:21 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Dec 17................................. De öreg vagyok crying crying az én csacsi öreg medvebocsom 4laugh jah am visszatértem a kirándulásról :dÉs rögtön engem kell cukkolni.... crying Végre ithon! blaugh 3nodding rofl 4laugh Üdv újra itt Napsugár! (: és előre is boldog szülinapot Maci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 14, 2009 9:41 am
vzoey94 Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Dec 17................................. De öreg vagyok crying crying az én csacsi öreg medvebocsom 4laugh jah am visszatértem a kirándulásról :dÉs rögtön engem kell cukkolni.... crying Végre ithon! blaugh 3nodding rofl 4laugh Üdv újra itt Napsugár! (: és előre is boldog szülinapot Maci biggrin Nyüssz crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 14, 2009 9:42 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Dec 17................................. De öreg vagyok crying crying az én csacsi öreg medvebocsom 4laugh jah am visszatértem a kirándulásról :dÉs rögtön engem kell cukkolni.... crying Végre ithon! blaugh 3nodding rofl 4laugh vissza is mehetek ha gondolod confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 14, 2009 9:48 am
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Dec 17................................. De öreg vagyok crying crying az én csacsi öreg medvebocsom 4laugh jah am visszatértem a kirándulásról :dÉs rögtön engem kell cukkolni.... crying Végre ithon! blaugh 3nodding rofl 4laugh vissza is mehetek ha gondolod confused Igen ide hozzánk vissza jöhetsz rofl Vagy ha Prágába mész akkor veled megyek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 16, 2009 11:46 am
Boldog szülinapot (igaz már levélben is felköszöntöttelek)! smile Az én szülinapom február 15-én lesz. Öregszünk, de azért még törekszünk. Ez egy régi magyar együttes egyik zenéjéből egy picit módosított idézet volt. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 1:27 pm
aaannyira jóó az idei karácsonyi szerkó heart heart heart sokkal jobb mint a tavalyi 3nodding 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 18, 2009 10:24 pm
Wow egy picit nagy az idei karácsonyi event de mi történt az úr nőnkkel scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 12:14 am
Az event nem rossz bár túlságosan olyan felépítésű, mint a halloween. Klikk-töltés klikk töltés... stare A zöld spirited cuccok szerintem is jobbak, mint a tavalyiak, nagyon tetszenek, főleg a kapitányfelső és -sapek smile A snow appleből lehet, hogy megveszem ezt és ezt.. És a silver laurels kinek hogy tetszik? Szerintem jó, csak kár, hogy nem leszel ezüst bokorban, amikor leguggolsz az ezüstával... Mint abban a nymph cuccban, amiben normál zöld fa van. És Gaián kívül is remélem minden ok mindenkivel smile Nekem szakdoli vége, szabadság van végre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 19, 2009 8:54 am
Szerintem is jók ezek a zöld-ezüst karácsonyi ruhák. smile Nekem a hajcsat, a sál, a nőies ruha és a kitűző tetszik közülük a legjobban. wink A többit eladtam, eladom, azok valahogy túl kapitányosak, ami nem igazán az én stílusom. Na persze itt is lehet ismételni, akárhányszor felszedni a cuccokat, mint Halloween-kor a Halloween-es cuccokat, amíg a parti tart (nem tudom még hogy meddig tart). Valóban hasonló a bolt és a Townsbeli esemény a Halloween-eshez, de szerintem nem nagy baj. Ám most a Towns-ban gyorsabban lehet megszerezni többször a cuccokat, mint a boltokban, Halloween-nél fordítva volt. Így tehát inkább a Towns-ban szedem őket. smile Egyik nem magyar haverom állítólag csak a Towns-ból már több mint 30-at szedett fel, szép rekord. Én szedek és eladok vegyesen közben néha. A Silver Laurels nekem is tetszik, vettem is egyet, meg ebből a Snow Apple-ből vettem olyan szárnyas csillagot, az is tetszik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|