|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:52 am
nox123 kto puzno przychodzi ten malo osob zna biggrin ale milo mi poznac pozno???????? po prostu nie zagladale tu na wakacjach, ale tak poza tym to wczesniej czesto tu wpadalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:52 am
Muezzin [madog] Muezzin nox123 Muezzin dzisiaj przysiąde do galerii na stronke. Chyba że będą Łódki Bols na wodach terytorialnych Finlandii. Wiesz o co mi lotto xd biggrin to moze wstawisz tam moje obraski co bo koge prosilem ale no cuz nadal ich nie ma przyjole trejda takwogule????????????? Spoko luzik prześli mi je na e-maila. Jak skonczymy galerie no ary twoje będą na 100 % TREJDY MI K#@%$ te4ż nie działają domokun narazie zrubmy te stronke a potem rzucimy posta to ludziska sami się zgłoszą Muezzin gadałeś już z ludzmi o naszej stronce? ok ja zaraz spadam bo mi się przerwa skończy. Muezzin wysonduj ludzi czy już wiedzą czy nie ok i samą stronke z artareny do grafik też zapis żebym już coś miał NO nie ... ino tamta wie no ... ta.. jak jej tam... no wiesz.... ale nie wiem czy info się nie rozeszło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:53 am
Mirabell nox123 kto puzno przychodzi ten malo osob zna biggrin ale milo mi poznac pozno???????? po prostu nie zagladale tu na wakacjach, ale tak poza tym to wczesniej czesto tu wpadalem ok rozumiem ja tam tez duzo osob tiu nie znam ale troche
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:56 am
[madog] Muezzin [madog] Muezzin nox123 Muezzin dzisiaj przysiąde do galerii na stronke. Chyba że będą Łódki Bols na wodach terytorialnych Finlandii. Wiesz o co mi lotto xd biggrin to moze wstawisz tam moje obraski co bo koge prosilem ale no cuz nadal ich nie ma przyjole trejda takwogule????????????? Spoko luzik prześli mi je na e-maila. Jak skonczymy galerie no ary twoje będą na 100 % TREJDY MI K#@%$ te4ż nie działają domokun narazie zrubmy te stronke a potem rzucimy posta to ludziska sami się zgłoszą Muezzin gadałeś już z ludzmi o naszej stronce? ok ja zaraz spadam bo mi się przerwa skończy. Muezzin wysonduj ludzi czy już wiedzą czy nie ok i samą stronke z artareny do grafik też zapis żebym już coś miał NO nie ... ino tamta wie no ... ta.. jak jej tam... no wiesz.... ale nie wiem czy info się nie rozeszło. Powiem im ok ? Może będa mieli jakieś dobre pomysły. Niech ją zobaczą. LYCOS jest do bani !!! Spadamy z tamtąd. Na te pogo pogo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:56 am
Muezzin pogadaj z ludzmi tak dyskretnie co by adresu stronki nie wyczuli czy już wiedzą że jest konkurencja on-line czy nie i mi powiesz a grafiki z artaremy i tak możesz już zapisać i mi przynieść ni obrobione ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:57 am
jest! znalazlem! graliscie kiedys w tripletriad? wlasnie znalazlem strone z reaktywacja tej gry: www.ttadvance.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:58 am
[madog] Muezzin pogadaj z ludzmi tak dyskretnie co by adresu stronki nie wyczuli czy już wiedzą że jest konkurencja on-line czy nie i mi powiesz a grafiki z artaremy i tak możesz już zapisać i mi przynieść ni obrobione ok OK... adresu nie dam. nie mam dyskietki to nic ze soba nie wezme.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:59 am
Mirabell jest! znalazlem! graliscie kiedys w tripletriad? wlasnie znalazlem strone z reaktywacja tej gry: www.ttadvance.com Pierwszy raz o tym słysze. Zobaczmy zobaczmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 5:00 am
a mnozecie mi powiedzieci coto za strona albo podac linka chociaz przez PM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 5:00 am
Muezzin [madog] Muezzin pogadaj z ludzmi tak dyskretnie co by adresu stronki nie wyczuli czy już wiedzą że jest konkurencja on-line czy nie i mi powiesz a grafiki z artaremy i tak możesz już zapisać i mi przynieść ni obrobione ok OK... adresu nie dam. nie mam dyskietki to nic ze soba nie wezme. dobra to ja w szkole gwizdne jakas dysketke i zapisze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 5:01 am
To jest gra karciana tak? czym to sie je?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Mirabell jest! znalazlem! graliscie kiedys w tripletriad? wlasnie znalazlem strone z reaktywacja tej gry: www.ttadvance.com Pierwszy raz o tym słysze. Zobaczmy zobaczmy. jest to tripletriad z Final Fantasy VIII + nowe decki z innych czesci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell jest! znalazlem! graliscie kiedys w tripletriad? wlasnie znalazlem strone z reaktywacja tej gry: www.ttadvance.com ja gralem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 5:02 am
nox123 a mnozecie mi powiedzieci coto za strona albo podac linka chociaz przez PM wszystko w swoim czesie może już jutro najdalej pojutrze a stronka to konkurencja dla Kage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|