|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Wiesz narazie za często na Gaii nie będe siedział. Od jutro robotka stare a w weekendy buda sweatdrop Męcze się z Telekomuną o stałe bo się przeprowadziłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Powinien zwać się męczennik a nie XAMP xd cze wszytkim kogo gnoicie? i za co ? i czy też można? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:27 am
[madog] Muezzin Powinien zwać się męczennik a nie XAMP xd cze wszytkim kogo gnoicie? i za co ? i czy też można? xd Cze maPIES !!! Gostek stracił kase i trejda nie może odebrać ale ma przejebane. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:28 am
Muezzin Wiesz narazie za często na Gaii nie będe siedział. Od jutro robotka stare a w weekendy buda sweatdrop Męcze się z Telekomuną o stałe bo się przeprowadziłem. to gdzie cie teraz spotkać można? wpadnij dzisiaj do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:28 am
[madog] Muezzin Powinien zwać się męczennik a nie XAMP xd cze wszytkim kogo gnoicie? i za co ? i czy też można? xd nie koles poprost niemoze nic na gai zrobic ani kupic kasa mu zniknela a przedmiotu niedostal treadow od nasterz nie ma przejebane i tyle ups powiedzialem slowo na"P"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:30 am
dzisiaj przysiąde do galerii na stronke. Chyba że będą Łódki Bols na wodach terytorialnych Finlandii. Wiesz o co mi lotto xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:31 am
Muezzin [madog] Muezzin Powinien zwać się męczennik a nie XAMP xd cze wszytkim kogo gnoicie? i za co ? i czy też można? xd Cze maPIES !!! Gostek stracił kase i trejda nie może odebrać ale ma przejebane. xd ty tez powiedziales slowo na"P" eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:31 am
nox123 [madog] Muezzin Powinien zwać się męczennik a nie XAMP xd cze wszytkim kogo gnoicie? i za co ? i czy też można? xd nie koles poprost niemoze nic na gai zrobic ani kupic kasa mu zniknela a przedmiotu niedostal treadow od nasterz nie ma przejebane i tyle ups powiedzialem slowo na"P" Dobrze że na P a nie na Ó xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:32 am
np Órwa Ój Óbytek Óbek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:32 am
Muezzin dzisiaj przysiąde do galerii na stronke. Chyba że będą Łódki Bols na wodach terytorialnych Finlandii. Wiesz o co mi lotto xd biggrin to moze wstawisz tam moje obraski co bo koge prosilem ale no cuz nadal ich nie ma przyjole trejda takwogule?????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:33 am
Muezzin dzisiaj przysiąde do galerii na stronke. Chyba że będą Łódki Bols na wodach terytorialnych Finlandii. Wiesz o co mi lotto xd biggrin kumam xd blaugh ale mimo to może byś wpadł do mnie kończe bude ok 15.30 więc bendziesz jeszcze miał czas mam nową wersje p-o-g.go.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:35 am
nox123 ...przyjole trejda takwogule????????????? Ty gdybyś nie powiedział to bym nie wiedział że trejda mam... Gaia nie pokazuje ikonek przy postaci.. Ójostwo jedne no....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:36 am
[madog] Muezzin dzisiaj przysiąde do galerii na stronke. Chyba że będą Łódki Bols na wodach terytorialnych Finlandii. Wiesz o co mi lotto xd biggrin kumam xd blaugh ale mimo to może byś wpadł do mnie kończe bude ok 15.30 więc bendziesz jeszcze miał czas mam nową wersje p-o-g.go.pl czego??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 4:37 am
[madog] Muezzin dzisiaj przysiąde do galerii na stronke. Chyba że będą Łódki Bols na wodach terytorialnych Finlandii. Wiesz o co mi lotto xd biggrin kumam xd blaugh ale mimo to może byś wpadł do mnie kończe bude ok 15.30 więc bendziesz jeszcze miał czas mam nową wersje p-o-g.go.pl Dobra będe tak ok 17.00 na 100%. Ale wtedy galerie zrobie jutro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|