|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:44 am
*drapie sie po jajku* (jak to tradycja nakazuje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:44 am
revcat wilkus BeeWolf_san revcat wilkus emmm... ewidentnie nie xp ale osochosi.......... UGABUGA !!! Oi! oi ! a chodzi o Wiweiore. po jakiemus tam kocur drzewny mrgreen ma ksywka to kocur......a po czesku wiewiorka brzmi "drewni kocur"....... mrgreen nu nu co w ten desen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:47 am
Twisted_Exile revcat BeeWolf_san revcat wilkus emmm... ewidentnie nie xp ale osochosi.......... UGABUGA !!! Oi! oi ! a chodzi o Wiweiore. na wiewiorkowatym stepie wyrosl wiewiorkowaty las w ktorym to mieszkala wiewiorkowata wiewiora....przyszedl wiewior i zrobil swoje......UGABUGA !!! rofl rofl rofl to sie nazywa prawdziwa powiesc rofl rofl rofl mrgreen twisted tak sie historia pisze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:48 am
desen wiewiorkowaty.....drewni kocurowy.....odpierdala mi..... i chuj..... ma ktos pozyczyc 2 k? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:51 am
revcat desen wiewiorkowaty.....drewni kocurowy.....odpierdala mi..... i chuj..... ma ktos pozyczyc 2 k? mrgreen ni chu ja... Welcome Ozzwald , your Gaia will give you a blow job a tak na serio to mam 989
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:52 am
Welcome Twisted_Exile, your Gaia Gold: 614 ja tez niebardzo wybacz generale cry cry cry cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:53 am
Ozzwald revcat desen wiewiorkowaty.....drewni kocurowy.....odpierdala mi..... i chuj..... ma ktos pozyczyc 2 k? mrgreen ni chu ja... Welcome Ozzwald , your Gaia will give you a blow job a tak na serio to mam 989 twoja swinka skarbonka mowi ze sie cieszy i zaciera lapki confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:55 am
Ozzwald revcat desen wiewiorkowaty.....drewni kocurowy.....odpierdala mi..... i chuj..... ma ktos pozyczyc 2 k? mrgreen ni chu ja... Welcome Ozzwald , your Gaia will give you a blow job a tak na serio to mam 989 to chujnia przyjacielu...bo ja tez lekko cienko przede.......kuna no! trza sie za robotee wziac.........to kogo "losowo" potraktowac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 5:59 am
chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:04 am
4560. Da Buzz - [Da Sound #02] Do You Want Me [3:43]
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:05 am
Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink zostaw moja maskotke w spokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:07 am
Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink wiewiora nie mozna ale wiewiorke....czemu nie...mwhahahahahaha mrgreen panie marszalku nie macie pozyczyc 2 k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:09 am
Ridsu Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink zostaw moja maskotke w spokoju jak smiesz sie sprzeciwiac generalicji ??? argh argh argh....... pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:12 am
revcat Ridsu Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink zostaw moja maskotke w spokoju jak smiesz sie sprzeciwiac generalicji ??? argh argh argh....... pirate mrgreen ja sie nie sprzeciwiam ja ladnie prosze bo ja bez wiewiorki zyc nie potrafje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 6:14 am
revcat Ozzwald chyba nie ma kogo losowo potrakwac... chyba ze... mrgreen wiewiorke... wink wiewiora nie mozna ale wiewiorke....czemu nie...mwhahahahahaha mrgreen panie marszalku nie macie pozyczyc 2 k?ja narazie czekam na zwrot moich 28 tyś :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|