|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:46 am
Gem_ma psy wytrzymują 7-8 godzin(podobno) prawie...i to nie wszystkie biggrin mój troche mniej stare ale w nocy nie bede wstawac zeby go wyrowadzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 5:52 am
Maris274 Gem_ma psy wytrzymują 7-8 godzin(podobno) prawie...i to nie wszystkie biggrin mój troche mniej stare ale w nocy nie bede wstawac zeby go wyrowadzic u mnie w klatce sa tacy debile co tylko wypuszczaja psa na korytarz i licza na to ze ktos na dole otworzy jak pies bedzie wychodzil i wchodzil potem do srodka -.- ale juz troche rozumu nabrali jak "wlasnosc" ich psa znalazla sie na ich wycieraczce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 9:36 am
xBardielx Maris274 Gem_ma psy wytrzymują 7-8 godzin(podobno) prawie...i to nie wszystkie biggrin mój troche mniej stare ale w nocy nie bede wstawac zeby go wyrowadzic u mnie w klatce sa tacy debile co tylko wypuszczaja psa na korytarz i licza na to[removed]emoticon(' domokun ') Domokun ze ktos na dole otworzy jak pies bedzie wychodzil i wchodzil potem do srodka -.- ale juz troche rozumu nabrali jak "wlasnosc" ich psa znalazla sie na ich wycieraczce xd domokun dobrze im tak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 2:03 am
rofl rofl rofl racja xd
sek w tym, ze ja spie na razie po 9-12h, wiec nie mialby szans wytrzymac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 3:01 am
a no...to kup sobie rybki...sama jednak wolę nie wspominać swojej przygody z rybkami stare albo kup chomika biggrin albo kota...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 11:06 am
tez fajna sprawa. chomik wydaje charakterystyczne zapachy jednak za bardzo, a za kotami nie przepadam - Buraka kot stanowi wyjatek. dobrze sie z nim rozmawia xd a rybki sa fajne. moze sie skusze dnia ktoregos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 2:41 am
no rybki mogą być poza tym że trzeba myc akwarium smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 3:20 am
to akurat nie jest problem. [ma sie praktyki po myciu akwarium w szkole =_=] tyle, ze z rybkami nie porozmawiam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:19 am
jak to nie? jak sie chce to sie da biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 11:49 am
err, ale na przyklad Burakokot mi chociaz odpowiadal, jak do niego mowilam.. a rybka jak mi odpowie... walnie "z dynki" w sciane akwariumk..? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 12:05 pm
Mam rybkę i nawet z nią sie dogaduję, zwłaszcza wtedy kiedy śpię xD Przyznam się, gadam przez sen i podobno rybka mi odpowiada rąbiąc bąbelki w akwarium xD w dzień trudno się z nią dogadać xD Szantażuję ją jedzeniem, rozwielitki wpruwa jak nakręcona xD Może żółwik? Żółwiki są bardziej towarzyskie i wyczapiście biegają po podłodze xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:09 am
tylko że że zolwie smierdza.,... wilkus jak wygląda twoja rozmowa z burakotem? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:12 am
normalnie - mowie do niego lub mialkam a on mi odpowiada - w sensie tez mialczy xd i tak kilkanascie minut. a pozniej sie budze z Burakokotem spiacym obok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 5:30 am
ech dzis pierwszy raz po L4 poszedlem do pracy -.- bosz naprawde za bardzo sie przyzwyczailem do lenistwa przez ten tydzien :/ ale nie bylo tak zle. Troche trakcji trzeba bylo pociac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 5:46 am
xBardielx ech dzis pierwszy raz po L4 poszedlem do pracy -.- bosz naprawde za bardzo sie przyzwyczailem do lenistwa przez ten tydzien :/ ale nie bylo tak zle. Troche trakcji trzeba bylo pociac xd znam ten bol, ja sie lenilam cale wakacje a teraz musze zapietruszac, wcale mi sie to nie haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|