Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:50 pm
lektury szkolne sa zazwyczaj beznadziejne ala jadna mi sie podobala byl nia hobbit smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:51 pm
widze ze juz nikogo niema no to trudno miło bylo narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:15 pm
moim zdaniem najgorsza lektura szkolna byla ania z zielonego wzgorza! to byla tortura, mialam naprawde samobojcze mysli czytajac to ksiazke (powinni tego zabronic!!!!!!!!!!)... gonk
bufiaste rekawy i jak by bylo fajnie zemdlec... rofl stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 12:06 am
ramonium moim zdaniem najgorsza lektura szkolna byla ania z zielonego wzgorza! to byla tortura, mialam naprawde samobojcze mysli czytajac to ksiazke (powinni tego zabronic!!!!!!!!!!)... gonk bufiaste rekawy i jak by bylo fajnie zemdlec... rofl stressed a mi sie podobala... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 12:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 12:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 12:59 am
widze ze nikogo niema no tp trudno sad
opcy: ale spamowac z tego powodu nie musisz........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 1:01 am
Petete_pogromca ani z zielonego wzg wogule nie czytalem poniewaz stwierdzilem ze to bedzie nudne duzy blad, poniewaz zaiscie klasyczne i niezle nafazowane jest to dzielo... naprawde... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 9:41 am
Raticiel Petete_pogromca ani z zielonego wzg wogule nie czytalem poniewaz stwierdzilem ze to bedzie nudne duzy blad, poniewaz zaiscie klasyczne i niezle nafazowane jest to dzielo... naprawde... mrgreen sfazowane rofl nie no, kiedys mialam fijola i to duzego na punkcie Ani, chcialam miec rude wlosy i byc nauczycielka..o.o' sfazowanie i to powazne, nom XP gust literacki diametralnie mi sie zmienil, mimo to nie zaluje ze kiedys uwielbialam ksiazki z tej serii X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 9:56 am
Co czytam nie stte ostatnio musze do szkoly przeczytac Pana Tadeusza (plz pomozcie mi ja nie chce crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 9:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:16 am
Jezeli wam wydaje sie ze Ania z Zielonego Wzgorza to nudna lektora to co ja mam powiedziec na przyszly tydzien mam przeczytac Zbrodnie i Kare sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:30 am
ja nigdy nie czytalam lektur szkolnych, zawsze z uwaga czytalam streszczenia noi zawsze mialam z lektur 4 lub 5 ;p haha
ogolnie to lubie ksiazki, niekoniecznie znanych autorow, chodz lekko sie czyta coelho. do wielbicieli wampirow- nie czytajcie tylko anny rice ;p to zaczyna byc monotonne ;p siegnijcie po klasyke nowele bardzo lubie, a szczegolnie ich koncowki crying i naprawde dobra ksiazke polecam pana puzo, ojciec chrzestny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 7:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 8:02 am
Przy mojej nauczycielce streszczenia nie pomoga, zadaje pytania takie jek w jakich spodniach chodzil pan XXX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|