|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:49 pm
HIDDENnie regulujcie monitorów... tam do góry to naprawdę jest śmietnik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:50 pm
Wodzu Gosiak danke heart nie wiem czy was to pocieszy ale mieszkam w Krakowie :] wiedzialem.. jak fajna to zaraz Krakow jakis.. heheeeee biggrin nuuu odezwal sie ten z łodzi :p ten system dziala w obydwie strony ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:52 pm
wacha spodnie jakby chcial je osikac xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:55 pm
Akiko Tamashii wacha spodnie jakby chcial je osikac xd xd xd bo chciał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:26 pm
troche pozno odszukane ale... Wodzu Kobiety.... Ja was nigdy nie zrozumiem... Wiecznie narzekacie na swoj wyglad i o ile wiekszosc nie ma racji [prawie zawsze.. razz ] to dodatkowo nie dajecie sobie powiedziec czego innego.. A potem siedziwicie ze dola macie.. Kto was pojmie?? sweatdrop ...pisalo: women should come with instructions ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:29 pm
Ibris troche pozno odszukane ale... Wodzu Kobiety.... Ja was nigdy nie zrozumiem... Wiecznie narzekacie na swoj wyglad i o ile wiekszosc nie ma racji [prawie zawsze.. razz ] to dodatkowo nie dajecie sobie powiedziec czego innego.. A potem siedziwicie ze dola macie.. Kto was pojmie?? sweatdrop ...pisalo: women should come with instructions ^^ hah, dzięki poprawiłaś mi humor *ścisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 5:58 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:56 am
opcy ja ninja  wady funkcjonalne znakomicie ukryte za pomoca niedoskona�‚o�›ci form zewnetrznych haha xd .... czyzbym zeslepla? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 5:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 6:35 am
opcy ja ninja  wady funkcjonalne znakomicie ukryte za pomoca niedoskonałości form zewnetrznych o kurcze, co za rysy! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 7:49 am
Quote: o kurcze, co za rysy! razz nie da sie ukryc morda kapke rozmazana.. domokun to jest zdziebko wyrazniejsze:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 7:51 am
opcy Quote: o kurcze, co za rysy! razz nie da sie ukryc morda kapke rozmazana.. domokun nie, cos ty ;P cenzura, ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 7:51 am
Ibris opcy Quote: o kurcze, co za rysy! razz nie da sie ukryc morda kapke rozmazana.. domokun nie, cos ty ;P cenzura, ne? w zasadzie to nie... po prostu mordka krecilem jak mi ktos zdjecie robil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:52 pm
zastanawiam sie czy dac tu moja stara fote, bo nowa to musielibyscie poczekac tak do czwartku-piatku biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|