|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:41 pm
Kagenoyami Taka impreska kohani, ale ja muse jusz isc *chwieje sie i stara sie podac wszystkim naraz rece* ale zaraz... *podbiega do stolika i lyka jeszcze z gwinta* burp.. no to do sobaczenia rano... *potyka sie o krzeslo* lloo jessuuuu... narazie ^^ milych snow i malego kaca razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:42 pm
Kagenoyami Taka impreska kohani, ale ja muse jusz isc *chwieje sie i stara sie podac wszystkim naraz rece* ale zaraz... *podbiega do stolika i lyka jeszcze z gwinta* burp.. no to do sobaczenia rano... *potyka sie o krzeslo* lloo jessuuuu... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:43 pm
Suney bardzo kocham angę i bede tylko jej ukochanym.........a internet to inna postawa........tu nie ma ograniczen blaugh ........polej ozz'i xd whee ciekawe co Wampirek w Tobie widzi stare (bez obrazy xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:43 pm
Kagenoyami Taka impreska kohani, ale ja muse jusz isc *chwieje sie i stara sie podac wszystkim naraz rece* ale zaraz... *podbiega do stolika i lyka jeszcze z gwinta* burp.. no to do sobaczenia rano... *potyka sie o krzeslo* lloo jessuuuu... PAPA ... czym sie cieło ..kolego .uwarzaj krzesło za toba idzie .. *podsówa mu krzesło zeby nie upadł ...NAstenie Fotelik ... o jak miło sie siedzi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:44 pm
Kagenoyami Taka impreska kohani, ale ja muse jusz isc *chwieje sie i stara sie podac wszystkim naraz rece* ale zaraz... *podbiega do stolika i lyka jeszcze z gwinta* burp.. no to do sobaczenia rano... *potyka sie o krzeslo* lloo jessuuuu... papa kage......trallallalla.........zdrowie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:46 pm
Omega Sun Suney bardzo kocham angę i bede tylko jej ukochanym.........a internet to inna postawa........tu nie ma ograniczen blaugh ........polej ozz'i xd whee ciekawe co Wampirek w Tobie widzi stare (bez obrazy xp ) sadze ze wielkiego przyjaciela sweatdrop ..........troche dziwnie to zabrzmialo stare .......przeciesz ona wie ze na realu mam ukochana a pozatym wiele razy o niej na forum gildi pisalem 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:46 pm
Omega Sun Suney bardzo kocham angę i bede tylko jej ukochanym.........a internet to inna postawa........tu nie ma ograniczen blaugh ........polej ozz'i xd whee ciekawe co Wampirek w Tobie widzi stare (bez obrazy xp ) dobry chłopaczyna... i talenta ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:48 pm
a ja mysle ze to przez ta trzecia noge ! bo buta na niej nosi ... !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:50 pm
jest mi głupio... chyba pójde spać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:51 pm
BeeWolf a ja mysle ze to przez ta trzecia noge ! bo buta na niej nosi ... ! stressed wolf kurna no mysl racjonalnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:52 pm
Suney ja mam wazne pytanie stawia Vodke na stole ... Nosisz kalosze ??
Noś noś bo ja nie nosiłem i sie skiepsciłem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:52 pm
Ozzwald jest mi głupio... chyba pójde spać ... narazie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 2:53 pm
Ozzwald jest mi głupio... chyba pójde spać ... jest ci głupio z powofu ani uuu...powino być ci głupio ze sdiołeś wiecej nisz raf przy niej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|