|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:00 am
Kiray revcat Kiray a ja przed chwila dostalem zapomoge ze sztabu naczelnego tylko jeszcze nie moge otworzyc bo jakies bledy wyskakuja domokun ja dostalem i co? zabrali mi swinie jedne...... czekam az znowu dostane... ech ci kapitalisci na stos z nimi domokun a tam towarzyszu polejcie bo mi zaschlo.... a gdzie nasz kapitan? poszedl i zginal.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:07 am
revcat Kiray revcat Kiray a ja przed chwila dostalem zapomoge ze sztabu naczelnego tylko jeszcze nie moge otworzyc bo jakies bledy wyskakuja domokun ja dostalem i co? zabrali mi swinie jedne...... czekam az znowu dostane... ech ci kapitalisci na stos z nimi domokun a tam towarzyszu polejcie bo mi zaschlo.... a gdzie nasz kapitan? poszedl i zginal....... *polewa* ja nachwile tez musze zniknac bo mi sie brat w domu pojawil i musze cos zalatwic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:10 am
Kiray revcat Kiray revcat Kiray a ja przed chwila dostalem zapomoge ze sztabu naczelnego tylko jeszcze nie moge otworzyc bo jakies bledy wyskakuja domokun ja dostalem i co? zabrali mi swinie jedne...... czekam az znowu dostane... ech ci kapitalisci na stos z nimi domokun a tam towarzyszu polejcie bo mi zaschlo.... a gdzie nasz kapitan? poszedl i zginal....... *polewa* ja nachwile tez musze zniknac bo mi sie brat w domu pojawil i musze cos zalatwic spoko... ja musze gdzies odreagowac bo mnie jedna osoba wkurwila..... i to niemilosiernie............................ domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:50 am
revcat spoko... ja musze gdzies odreagowac bo mnie jedna osoba wkurwila..... i to niemilosiernie............................ domokun domokun jak Cie wkurzyla to seria z kalacha ja rozwal wink a ja jednak juz musze konczy brat powrocil domokun ale trudno moze bede pozniej tak jak wczoraj, wiec Ozz moze sobie pogadamy biggrin powodzenia towarszysze w dalszym piciu bimbru blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:27 pm
raarrrrr *wpada przez drzwi z hukiem* ale mialem okropna noc na patrolu o rewirach.......... eek musze sie napic *siada przy stole wyciaga butelczyne i polewa do szklanki po czym wychyla* hmmm za malo jeszcze *polewa znow i wychyla do dna* teraz to ja moge funkcjonowac! witajcie towarzysze w nowym pelnym absurdow dniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:40 am
a ja mam a ja mam kolorowy kubeczek biggrin ... i bolace plecy, rece, kark, noge i stope. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:04 am
BeeWolf_san a ja mam a ja mam kolorowy kubeczek biggrin ... i bolace plecy, rece, kark, noge i stope. stare hmmm towarzyszu to musisz jakas kobite porwac zeby ci masaz zrobila i oklad z mlodych piersi...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:22 am
hej a co tu tak pusto na marginesie? wszyscy sie przepili????? czy jak? hmm ja zamiast sie uczyc do egzamu siedze i pije browarka tralalalalalla i mam wszystko gdzies na dzien dzisiejszy......prawie wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:00 pm
revcat hej a co tu tak pusto na marginesie? wszyscy sie przepili????? czy jak? hmm ja zamiast sie uczyc do egzamu siedze i pije browarka tralalalalalla i mam wszystko gdzies na dzien dzisiejszy......prawie wszystko zdrastwujtie tiawaraszcz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:03 pm
racqel revcat hej a co tu tak pusto na marginesie? wszyscy sie przepili????? czy jak? hmm ja zamiast sie uczyc do egzamu siedze i pije browarka tralalalalalla i mam wszystko gdzies na dzien dzisiejszy......prawie wszystko zdrastwujtie tiawaraszcz ! ooooo witam kolege w gronie bardziej zaawansowanym smile napije sie towarzysz ze mna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:04 pm
revcat racqel revcat hej a co tu tak pusto na marginesie? wszyscy sie przepili????? czy jak? hmm ja zamiast sie uczyc do egzamu siedze i pije browarka tralalalalalla i mam wszystko gdzies na dzien dzisiejszy......prawie wszystko zdrastwujtie tiawaraszcz ! ooooo witam kolege w gronie bardziej zaawansowanym smile napije sie towarzysz ze mna? bratu nie odmowiet ! to szto ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:07 pm
racqel revcat racqel revcat hej a co tu tak pusto na marginesie? wszyscy sie przepili????? czy jak? hmm ja zamiast sie uczyc do egzamu siedze i pije browarka tralalalalalla i mam wszystko gdzies na dzien dzisiejszy......prawie wszystko zdrastwujtie tiawaraszcz ! ooooo witam kolege w gronie bardziej zaawansowanym smile napije sie towarzysz ze mna? bratu nie odmowiet ! to szto ? eta szto bimberek smile *polewa do szklanek* no to na zdarowie tawarisz! *wychyla do na*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:08 pm
revcat racqel revcat racqel revcat hej a co tu tak pusto na marginesie? wszyscy sie przepili????? czy jak? hmm ja zamiast sie uczyc do egzamu siedze i pije browarka tralalalalalla i mam wszystko gdzies na dzien dzisiejszy......prawie wszystko zdrastwujtie tiawaraszcz ! ooooo witam kolege w gronie bardziej zaawansowanym smile napije sie towarzysz ze mna? bratu nie odmowiet ! to szto ? eta szto bimberek smile *polewa do szklanek* no to na zdarowie tawarisz! *wychyla do na* * STUK PUSTEGO KIELONA O DRENIANY, NIEOHEBLOWANY STOL * (ups, capslok) musze leciec, bo gramy w siatke, wpadne poczytac za 90 min. bedziesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:11 pm
racqel revcat racqel revcat racqel revcat hej a co tu tak pusto na marginesie? wszyscy sie przepili????? czy jak? hmm ja zamiast sie uczyc do egzamu siedze i pije browarka tralalalalalla i mam wszystko gdzies na dzien dzisiejszy......prawie wszystko zdrastwujtie tiawaraszcz ! ooooo witam kolege w gronie bardziej zaawansowanym smile napije sie towarzysz ze mna? bratu nie odmowiet ! to szto ? eta szto bimberek smile *polewa do szklanek* no to na zdarowie tawarisz! *wychyla do na* * STUK PUSTEGO KIELONA O DRENIANY, NIEOHEBLOWANY STOL * (ups, capslok) musze leciec, bo gramy w siatke, wpadne poczytac za 90 min. bedziesz? bede bede....to daj znaka tutaj jak bedziesz nie wyboeram sie tam narazie.... aha gdzies mi wcielo audioslave z dysku...czy tty nie maczales w tym palcow? tak jak z nora jones? hmm? robaczku? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:12 pm
revcat racqel revcat racqel revcat racqel revcat hej a co tu tak pusto na marginesie? wszyscy sie przepili????? czy jak? hmm ja zamiast sie uczyc do egzamu siedze i pije browarka tralalalalalla i mam wszystko gdzies na dzien dzisiejszy......prawie wszystko zdrastwujtie tiawaraszcz ! ooooo witam kolege w gronie bardziej zaawansowanym smile napije sie towarzysz ze mna? bratu nie odmowiet ! to szto ? eta szto bimberek smile *polewa do szklanek* no to na zdarowie tawarisz! *wychyla do na* * STUK PUSTEGO KIELONA O DRENIANY, NIEOHEBLOWANY STOL * (ups, capslok) musze leciec, bo gramy w siatke, wpadne poczytac za 90 min. bedziesz? bede bede....to daj znaka tutaj jak bedziesz nie wyboeram sie tam narazie.... aha gdzies mi wcielo audioslave z dysku...czy tty nie maczales w tym palcow? tak jak z nora jones? hmm? robaczku? wink ups ! * plumm! *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|