|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 11:37 am
Nie dziwie się, dzisiaj wolałabym być młodsza o pare lat - grałam w noge i jakiegoś kolesia podciełam a ten mnie zlał i złamany palec mam crying talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 12:02 am
sugerujesz, ze podniecam sie wlasnymi zdjeciami? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:07 am
Evil123Angel Evangee nie wyglądasz na tyle, na ok. 13 czy nawet 14. Ale spoko wtedy mialam 11 lat... i dobrze, ale w przyszlosci nie bede sie z tego cieszyla gonk lol, no fakt, nie bedziesz sie cieszyc rofl ale za to ja bede, bo wygladam na 16 lub mniej a mam 18 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:11 am
Evangee Nie dziwie się, dzisiaj wolałabym być młodsza o pare lat - grałam w noge i jakiegoś kolesia podciełam a ten mnie zlał i złamany palec mam crying talk2hand nie ma co, dżentelmen jak sto skurwysynów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:13 am
Kyoko Suomi lol, no fakt, nie bedziesz sie cieszyc rofl ale za to ja bede, bo wygladam na 16 lub mniej a mam 18 blaugh a ja wyglądam jak nastolatek, zachowuję się jak dziecko w wieku przedszkolnym, a jestem podstarzałym dziadygą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:13 am
wiem, dlatego już wiencej nie będę chodziła na boisko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:16 am
Evangee wiem, dlatego już wiencej nie będę chodziła na boisko jak chcesz to mozemy kiedys pograc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:17 am
ichabot Evangee wiem, dlatego już wiencej nie będę chodziła na boisko jak chcesz to mozemy kiedys pograc xd o ile nie walisz petard i nie bijesz za ścięcie to tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:20 am
ahh, ja zawsze uwielbiam podcinac ludzi xD juz tak mam, ale za to nikt mnie nie leje ^^' najwyzej przeprasza, ze wpadl na moje nogi xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:21 am
wiesz są tacy co za ścięcie chcą numer telefonu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 6:46 am
Nudzi mi się... xp  Ja naprawdę nie mam co robić. Się błąkam po tym świecie i słucham Nirvany tylko. Jeszcze piszę na tlenie z Włóczykijem czasem. No naprawdę ambitne życie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:41 am
wicked que.en Nudzi mi się... xp  Ja naprawdę nie mam co robić. Się błąkam po tym świecie i słucham Nirvany tylko. Jeszcze piszę na tlenie z Włóczykijem czasem. No naprawdę ambitne życie domokun to ty? jesli tak, ladna jestes, jesli to nie ty, to ladna jest ta osoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:15 am
To ja xp Na tym zdjęciu co najmniej dziwnie wyszłam... ale dziękować :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 12:44 pm
Kasmizar A najlepiej z całej sesji, prawda? cool Nie ma. Ciesz oczy czymś innym. a w leb chcesz zarobic za kontynuacje tej niemoralnej dyskusji? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 12:46 pm
moja kochana siostrzeniczka 4laugh w ciocie sie wdala, tez lubi robic sobie zdiecia obok kaloryfera xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|