|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 11:48 am
Értem. neutral Nos kinek, hogy megy az üzlet? Úgy vettem észre Heavenly Unmentionables-en lehet keresni. Pár napja vettem fehéret 27e-ért és ma sikerült nagy haszonnal eladni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:15 pm
várok valami jó tárgyra, amibe belehet fektetni...ettől a képzeletbeli baráttól félek, mert olyan drinkytengusnak tűnik és ő nem a legjobb artist. lehet azért veszek úgy 10-et
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:28 pm
drinky tengu !!!
ő a barátom xd
ő amúgy mit csinál ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 1:25 am
@vrobi: Fejlődőket rajzol. @III Slash III: Szerinted is? Hát igen, annak a képzeletbeli barátnak a feje engem is elgondolkoztatott. Mondjuk ő szereti a sötét színeket, szóval lehet, hogy más lesz az alkotó. Stein nem sorolta be egyik ismerthez sem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 5:31 am
na akkor most lehet halmozni a gimpiket és inarikat biggrin azt írja, hogy nagyon kevés ideig lesz a bundle a shopban...talán csak hétvégén?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 5:49 am
A Sweetheart gyűrűre is azt mondták, hogy rövid ideig lesz és az 2-3 hétig volt elérhető.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 11:18 am
a sweetheart gyűrű kisebb tétel azért és ráadásul az egy új tárgy volt szóval ott nem volt csoda, hogy bent hagyták. de ezek már létező EI-k és nem hiszem, hogy annyira elakarják rontani az árukat biggrin van egy olyan érzésem, hogy itt tényleg betartják a very very short time-ot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 11:52 am
Naetian Rock-ok közt van egy játék kategóriájú, ami 60e. Úgy vennék, de félek, hogy olcsóbb lesz. Szerkesztve: Már vettem. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 12:20 pm
Halihóó, derég írtam ide biggrin Mennek az üzletek mindenkinél? smile :3 Amúgy.. azok az itemek amelyek az új announcementben voltak, azok kikerülnek a cash shopból vagy mi? O_O És gondoljátok, hogy felfog menni az áruk? Mint régebben még az angel imp plushie és a devil imp plushie is kikerült, és felment az áruk majd szinte visszacsökkentek amennyik voltak.. Hogy ha már a helyzetjelentésnél tartunk.. én elértem a 3milkát végree. Rájöttem egy jó bootyzási technikára, amivel 1 akváriumban minimum 2k-t tudok gyűjteni és így egész jól megy. smile hajrá mindenkinek, mindenben biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 3:34 pm
Eventen kaptam egy fat cat alert -et! biggrin Nemtom h használjam e, mert h láttam 2 fat cates dolgot amit drágábban lehet eladni, de hogy azok most abból jönnek vagy nem? ha egyáltalán volt már valakinek iene... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 12:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:15 am
A Fat Cat Alert olyan, mint a repülő dobozok. Tehát weboldalon, Towns-ban szokott megjelenni. Még nem volt szerencsém hozzá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|