|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 1:43 pm
Bocsi, hogy "eltűntem"... másfél órája ezt a topikot olvasom... burning_eyes Paranoiagép indul ezerrel: - Wilfrednek minek kellett a kulcs, ha tudta, hogy Harold nem zárja a szobája ajtaját? Lehet hogy pont be akarta zárni? - Laura nekem gyanús. Már az is, hogy nem ismeri ki magát a házban - lehet, hogy csak ezt a látszatot akarta kelteni.. biggrin Shawn meg honnan tudja ezt, ha nem találkoztak még? Miután belefutott Anne-ba, utána senki nem mondta, hogy nem ment el (sőt, azt sem, hogy beszélgetne). És már a fürdőszoba előtt is megkörnyékezte... - David, Rachel, Anne és Geoff kilőve, ha ők beszélgettek, és a gyilkos közben az emeleten környékezte a törött karú fiút. - Mindenképp érdekelne a kartörés mibenléte is, bár Shawn inkább áldozatjelöltnek tűnik, mint elkövetőnek.
Egyelőre ennyit, már késő van, nem fog az agyam.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 2:30 pm
-Wilfred nem akarta elhinni, hogy ekkora fenyegetés után is flegma maradhat Harold. -Laura is ott volt a beszélgetők között, -3. pontban igazad van, -4. pontnál örülök, hogy valaki osztja a véleményemet blaugh
Malreni kérlek töröld a felső postot, kezdek megőrülni talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 23, 2008 2:59 pm
eddigiek alapján nem hiszem hogy használható választ kapunk a kartörésre, valószinüleg csak annyi lesz hogy elesett vagy megcsúszott vagy mit tudom én, de azért nem árt megkérdezni
engem az érdekelne hogy Shawn hallott e valamit amit fontos lehet amikor majdnem megölték, meg akár be is nézhetne a szekrénybe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 12:41 am
Malreni egy Shawn rendel! *int a játékmesternek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 3:10 am
Miért biztos, hogy Laura is beszélgetett? (Lehet, hogy nem olvastam el figyelmesen.. sweatdrop )Nem emlékszem, hogy ezt Mal külön mondta volna, és akkor semmi nem zárja ki, hogy elment. De igazából... mindegy biggrin Mi újság Shawn kezével?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 5:27 am
Kíváncsi vagyok erre a kartörésre, de szerintem nem fogunk előrébb jutni.
Ja, és senkinem nem tűnt fel, hogy nincs sehol Helen????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 9:20 am
Boli-chan Kíváncsi vagyok erre a kartörésre, de szerintem nem fogunk előrébb jutni. Ja, és senkinem nem tűnt fel, hogy nincs sehol Helen????
Biztos ő halt meg. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 10:26 am
hello shawn! mi történt a karoddal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:37 am
 Shawn Szeretek gördeszkázni. Anyu mondta, hogy vigyázzak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 11:52 am
Zsákutca neutral
Mennyire ismered a rokonaid? Jól megvagy a testvéreddel és az anyukájával?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 12:07 pm
 Shawn Helen néni rossz ember. Laura kedves. A többieket, nem nagyon ismerem. Wilfred, rednes, de ő nem a rokonom, bár ő inkább volt apám, mint az igazi, míg itt éltünk anyuval.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 12:15 pm
Miért gondolod rossz embernek helent?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 24, 2008 12:22 pm
Elmesélnéd a deszkás kartörés esetét? Egyedül voltál? Anyukád leszidott?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|