|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 10:41 am
szkoda ze nie było wszystkich odcinkow crying ze wszystkich puszczali po 2-3 crying i w pewnych momentach juz nie wytrzymywałam ale i tak Mandaryna była hitem roku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 10:35 am
a widzieliscie jush nowa ankiete JPf-u dotyczaca mang ktore moga teraz wypuscic na rynek??miedzy innymi bylo tam; FLCL ichigo100% mahromatic ..a reszte niestety zapomnialem ankiete mozna wypelnic na oficialnej stronie JPF-u(podobno raz dziennie ale drugi raz jush nie prubowalem neutral )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 10:51 am
yota_kun a widzieliscie jush nowa ankiete JPf-u dotyczaca mang ktore moga teraz wypuscic na rynek??miedzy innymi bylo tam; FLCL ichigo100% mahromatic ..a reszte niestety zapomnialem ankiete mozna wypelnic na oficialnej stronie JPF-u(podobno raz dziennie ale drugi raz jush nie prubowalem neutral ) o kuuuuuuuuuuuuuuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! FLCL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rofl rofl *szlony taniec pawiana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 5:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 1:31 am
opcy yota_kun a widzieliscie jush nowa ankiete JPf-u dotyczaca mang ktore moga teraz wypuscic na rynek??miedzy innymi bylo tam; FLCL ichigo100% mahromatic ..a reszte niestety zapomnialem ankiete mozna wypelnic na oficialnej stronie JPF-u(podobno raz dziennie ale drugi raz jush nie prubowalem neutral ) o kuuuuuuuuuuuuuuna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! FLCL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rofl rofl *szlony taniec pawiana* a ja chce saiyuki... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 12:37 am
czy mowilam juz ze Samurai Champloo i Speed Grapher wymiataja? no wiec mowie jeszcze raz:
Samurai Champloo i Speed Grapher wymiataja.
rofl
a juz niedlugo obejrze Elfen Lied..zabil mnie opening..kiedy zobaczylam obrazy Klimta wplecione w animacje, rozplynelam sie..^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 12:18 am
FeaRan czy mowilam juz ze Samurai Champloo i Speed Grapher wymiataja? no wiec mowie jeszcze raz: Samurai Champloo i Speed Grapher wymiataja. rofl a juz niedlugo obejrze Elfen Lied..zabil mnie opening..kiedy zobaczylam obrazy Klimta wplecione w animacje, rozplynelam sie..^^ SG nie widzialam, wiec sie nie wypowiem... A co do Samurai Champloo... well... Słonecznikowi Samuraje RLS FOREVEEEEER!!!! 4laugh heart (Mugeeeeen, go go rasta man!!!!! pirate ) Elfen Lied... Quando saaaanctaaaa... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 2:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 12:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 10:52 am
"Parodią czy dodatkiem" nie powinno kończyć się takiej świetnej serii. Faktem jest, że .SIGN był genialny... BTW. ma ktoś już nowy tom Seimadena? Ja właśnie dziśaj zobaczyłam, że już wydany, muszę wybrać się do sklepu, tylko pieniędzy brak crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 3:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 2:13 pm
FeaRan a juz niedlugo obejrze Elfen Lied..zabil mnie opening..kiedy zobaczylam obrazy Klimta wplecione w animacje, rozplynelam sie..^^ Elfen Lied jest super....Nyu jest slodka i to bylo pierwsze nyu kture mi sie spodobalo na smierc twisted ... a gdyby tego bylo malo mam oavke czy ajk kto woli bonus do serii DVD czyli 14 odcinek do serii opowiadajacy o zaprzyjaznieniu sie Nany z Nyu... Nyu jest slodka whee heart xd rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 8:27 am
Vykk FeaRan a juz niedlugo obejrze Elfen Lied..zabil mnie opening..kiedy zobaczylam obrazy Klimta wplecione w animacje, rozplynelam sie..^^ Elfen Lied jest super....Nyu jest slodka i to bylo pierwsze nyu kture mi sie spodobalo na smierc twisted ... a gdyby tego bylo malo mam oavke czy ajk kto woli bonus do serii DVD czyli 14 odcinek do serii opowiadajacy o zaprzyjaznieniu sie Nany z Nyu... Nyu jest slodka whee heart xd rofl mrgreen stare heee stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 9:07 am
Ann_Miho Vykk FeaRan a juz niedlugo obejrze Elfen Lied..zabil mnie opening..kiedy zobaczylam obrazy Klimta wplecione w animacje, rozplynelam sie..^^ Elfen Lied jest super....Nyu jest slodka i to bylo pierwsze nyu kture mi sie spodobalo na smierc twisted ... a gdyby tego bylo malo mam oavke czy ajk kto woli bonus do serii DVD czyli 14 odcinek do serii opowiadajacy o zaprzyjaznieniu sie Nany z Nyu... Nyu jest slodka whee heart xd rofl mrgreen stare heee stare no co?? talk2hand przeciez Nyu jest slodziutka blaugh ^^ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|