|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 9:01 am
Ojej, rzeczywiście, ale wydaje mi się, że wyniku jakoś to drastycznie nie zmieni xp
Co do imprezy, to pozostaje tylko winszować i zazdrościć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 5:12 am
a ja z Gemmą mamy w salonie wreszcie RÓWNY SUFIT!!!!! whee whee whee whee whee (i kota wytarzanego w pyle betonowym...)
niech żyją remonty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 5:17 am
ZebraDeath a ja z Gemmą mamy w salonie wreszcie RÓWNY SUFIT!!!!! whee whee whee whee whee (i kota wytarzanego w pyle betonowym...) niech żyją remonty! gratuluję! To musi być cudowne uczucie. Choć nie wiem, co wspanialsze: sufit czy kot z osypującym się z grzbiety betonem? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 12:43 pm
Daedhel ZebraDeath a ja z Gemmą mamy w salonie wreszcie RÓWNY SUFIT!!!!! whee whee whee whee whee (i kota wytarzanego w pyle betonowym...) niech żyją remonty! gratuluję! To musi być cudowne uczucie. Choć nie wiem, co wspanialsze: sufit czy kot z osypującym się z grzbiety betonem? rolleyes Chyba lepiej jednak mieć równo pod sufitem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 12:55 pm
ichabot Daedhel ZebraDeath a ja z Gemmą mamy w salonie wreszcie RÓWNY SUFIT!!!!! whee whee whee whee whee (i kota wytarzanego w pyle betonowym...) niech żyją remonty! gratuluję! To musi być cudowne uczucie. Choć nie wiem, co wspanialsze: sufit czy kot z osypującym się z grzbiety betonem? rolleyes Chyba lepiej jednak mieć równo pod sufitem xd obydwa doświadczenia są równie emocjonujące xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 25, 2008 1:01 pm
ZebraDeath ichabot Daedhel ZebraDeath a ja z Gemmą mamy w salonie wreszcie RÓWNY SUFIT!!!!! whee whee whee whee whee (i kota wytarzanego w pyle betonowym...) niech żyją remonty! gratuluję! To musi być cudowne uczucie. Choć nie wiem, co wspanialsze: sufit czy kot z osypującym się z grzbiety betonem? rolleyes Chyba lepiej jednak mieć równo pod sufitem xd obydwa doświadczenia są równie emocjonujące xd nie wątpię! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 12, 2008 12:57 pm
mam 5 z filozofii, antropologii i technologii informacyjnej.
rządzę. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 12, 2008 1:17 pm
Właśnie zrobiłem talerz pełen Gofrów które zaraz pochłonę z dodatkiem bitej śmietany domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2008 12:42 am
a pani od techniki po wystawieniu ocen stwierdziła, że powinienem mieć 6... ale się udało! /stawia jedną na rok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 5:04 am
no to gratki, zostałeś wyróżniony, cziken! biggrin a ja... a ja...
wahmbulance MAM 109/120 Z TOEFLA! JEEEESTEEEEM WIEEEELKAAAAAA! wahmbulance scream scream scream scream rofl rofl rofl 4laugh twisted twisted twisted twisted twisted burning_eyes 4laugh
wynik taki ot: reading 30/30 listening 30/30 speaking 22/30 writing 27/30 próg wymagany do Glasgow to 92/120, z minimum 20 punktami z każdej sekcji. Czyli: cool twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 5:38 am
jesteś boska, o cudowna Dae. biję pokłony crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 6:12 am
glasgow???! o stara... szacun! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 6:34 am
jestem taka szczęśliwa! crying heart rofl 4laugh
I skręca mnie z niecierpliwości, kiedy dostanę potwierdzenie z Glasgow, bo już dziś dostali maila. Ale teraz choćby chcieli nie mogą mi odmówić! 4laugh Jak dostanę list potwierdzający przyjęcie, to Wam zapuszczę fragment! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 7:27 am
Gratulacje Dae 3nodding Ja dostałem dzisiaj dowód osobisty i promocję do następnej klasy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|