|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 11:03 am
FeaRan z cala skromnoscia, sie ma, oj ma blaugh ogladaliscie Apartament? wrocilam z Augustowa i bylam tam na nocy filmowej, podczas ktorej wyswietlali ten film wlasnie..dziewczyny nie wytrzymaly chlodu (amfiteatr pod golym niebem xp ) i nie obejrzalam tego filmu..wczesniej zreszta lecial Hazardzista, ktory zmulil nas niesamowicie i m.in. dlatego ucieklysmy..jednak odczuwam pewnego rodzaju wyrzuty sumienia, ze nie dotrwalam confused oj tak apratament cudny...bylem na nim z moja owczesna panna i film byl przeswietny...niby standardowy wyciskacz lez a jednak...jak dla mnie to cos wiecej...zwlaszcza z tym zagmatwaniem calym w nieliniowosci fabuly... xd zbyt duzo nie moge o tym filmie powiedziec zeby czegos przez przypadek nie zdradzic...jesli chesz sobie poczytac recenzje to poleacam www.filmweb.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 4:52 am
Vykk FeaRan z cala skromnoscia, sie ma, oj ma blaugh ogladaliscie Apartament? wrocilam z Augustowa i bylam tam na nocy filmowej, podczas ktorej wyswietlali ten film wlasnie..dziewczyny nie wytrzymaly chlodu (amfiteatr pod golym niebem xp ) i nie obejrzalam tego filmu..wczesniej zreszta lecial Hazardzista, ktory zmulil nas niesamowicie i m.in. dlatego ucieklysmy..jednak odczuwam pewnego rodzaju wyrzuty sumienia, ze nie dotrwalam confused oj tak apratament cudny...bylem na nim z moja owczesna panna i film byl przeswietny...niby standardowy wyciskacz lez a jednak...jak dla mnie to cos wiecej...zwlaszcza z tym zagmatwaniem calym w nieliniowosci fabuly... xd zbyt duzo nie moge o tym filmie powiedziec zeby czegos przez przypadek nie zdradzic...jesli chesz sobie poczytac recenzje to poleacam www.filmweb.pltresc jako tako znam i wiem , przyjamniej czesciowo, o co chodzi...i dzieki za utwierdzenie mnie w przekonaniu ze stracilam dobry film... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 11:55 am
FeaRan Vykk FeaRan z cala skromnoscia, sie ma, oj ma blaugh ogladaliscie Apartament? wrocilam z Augustowa i bylam tam na nocy filmowej, podczas ktorej wyswietlali ten film wlasnie..dziewczyny nie wytrzymaly chlodu (amfiteatr pod golym niebem xp ) i nie obejrzalam tego filmu..wczesniej zreszta lecial Hazardzista, ktory zmulil nas niesamowicie i m.in. dlatego ucieklysmy..jednak odczuwam pewnego rodzaju wyrzuty sumienia, ze nie dotrwalam confused oj tak apratament cudny...bylem na nim z moja owczesna panna i film byl przeswietny...niby standardowy wyciskacz lez a jednak...jak dla mnie to cos wiecej...zwlaszcza z tym zagmatwaniem calym w nieliniowosci fabuly... xd zbyt duzo nie moge o tym filmie powiedziec zeby czegos przez przypadek nie zdradzic...jesli chesz sobie poczytac recenzje to poleacam www.filmweb.pltresc jako tako znam i wiem , przyjamniej czesciowo, o co chodzi...i dzieki za utwierdzenie mnie w przekonaniu ze stracilam dobry film... crying przyjedz to Ci pozycze xd albo obejrzymy razem...bo samemu tro nie wypada twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 2:22 pm
A ja kocham Podziemny krąg heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 2:28 am
M-Teen A ja kocham Podziemny krąg heart oj tak twisted nie ma to jak przestrzeganie 1 zasady ... ktora wlasnie zlamalas evil xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 5:18 am
Vykk FeaRan Vykk FeaRan z cala skromnoscia, sie ma, oj ma blaugh ogladaliscie Apartament? wrocilam z Augustowa i bylam tam na nocy filmowej, podczas ktorej wyswietlali ten film wlasnie..dziewczyny nie wytrzymaly chlodu (amfiteatr pod golym niebem xp ) i nie obejrzalam tego filmu..wczesniej zreszta lecial Hazardzista, ktory zmulil nas niesamowicie i m.in. dlatego ucieklysmy..jednak odczuwam pewnego rodzaju wyrzuty sumienia, ze nie dotrwalam confused oj tak apratament cudny...bylem na nim z moja owczesna panna i film byl przeswietny...niby standardowy wyciskacz lez a jednak...jak dla mnie to cos wiecej...zwlaszcza z tym zagmatwaniem calym w nieliniowosci fabuly... xd zbyt duzo nie moge o tym filmie powiedziec zeby czegos przez przypadek nie zdradzic...jesli chesz sobie poczytac recenzje to poleacam www.filmweb.pltresc jako tako znam i wiem , przyjamniej czesciowo, o co chodzi...i dzieki za utwierdzenie mnie w przekonaniu ze stracilam dobry film... crying przyjedz to Ci pozycze xd albo obejrzymy razem...bo samemu tro nie wypada twisted taaa..za rok, moze dwa.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 1:12 pm
FeaRan Vykk przyjedz to Ci pozycze xd albo obejrzymy razem...bo samemu tro nie wypada twisted taaa..za rok, moze dwa.. blaugh oki no to czekam heart xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 19, 2005 1:24 am
Vykk FeaRan Vykk przyjedz to Ci pozycze xd albo obejrzymy razem...bo samemu tro nie wypada twisted taaa..za rok, moze dwa.. blaugh oki no to czekam heart xd xp blaugh ehhh z dzika przyjemnoscia bym przyjechala, ino chodzi o to, ze matczyna opieka w zyciu nie pozwoli mi zapuscic sie w nieznane zakatki Polski bo znajdzie wiele argumentow przeciw.. sweatdrop w kazdym razie dzieki za zaproszenie ^^ a wczoraj na Polsacie byl 13-ty Wojownik..mrrr..Antonio.. twisted (juz ogladalam, ale to nic xd ) iscie holyywoodzka produkcja, ale podobala mi sie 3nodding " Widzę tam ojca mego, widzę tam matkę moją. I siostry, i braci, I wszystkich, ktorzy byli przede mną, Aż do początku świata. Wołają mnie, abym zajął wśrod nich swe miejsce. W Valhalli gdzie bohaterowie żyją wiecznie..."
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:01 pm
a wczoraj na Polsacie byl 13-ty Wojownik..mrrr..Antonio.. twisted (juz ogladalam, ale to nic xd ) iscie holyywoodzka produkcja, ale podobala mi sie 3nodding " Widzę tam ojca mego, widzę tam matkę moją. I siostry, i braci, I wszystkich, ktorzy byli przede mną, Aż do początku świata. Wołają mnie, abym zajął wśrod nich swe miejsce. W Valhalli gdzie bohaterowie żyją wiecznie..."
xd taaa 13 wojownik..fajny film..mm go na dvd..a moj tata to go chyba jush z 15 ogladal...wiec jush mnie tak nie cieszy...teraz czekam(chociasz niezaciekle)ash puszcza na polsacie tego obcego4 bo dawno nie ogladalem("jest piekny,jak motyl"..czy jakos tak...- ostatnie slowa profesorka,zanim "stracil glowe"..a dokladniej to jej zawartosc")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 11:17 pm
a propos liczby 13, kto widzial Trzynaste Pietro? to byl dopiero zryty film, z ogromnym ale zmarnowanym potencjalem... nie zasnelam tylko dzieki wypitym wczesnej trzem kawom... ale obejrzyjcie ku przestrodze jak bedziecie mieli okazje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 2:48 am
yota_kun FeaRan a wczoraj na Polsacie byl 13-ty Wojownik..mrrr..Antonio.. twisted (juz ogladalam, ale to nic xd ) iscie holyywoodzka produkcja, ale podobala mi sie 3nodding " Widzę tam ojca mego, widzę tam matkę moją. I siostry, i braci, I wszystkich, ktorzy byli przede mną, Aż do początku świata. Wołają mnie, abym zajął wśrod nich swe miejsce. W Valhalli gdzie bohaterowie żyją wiecznie..."
xd taaa 13 wojownik..fajny film..mm go na dvd..a moj tata to go chyba jush z 15 ogladal...wiec jush mnie tak nie cieszy...teraz czekam(chociasz niezaciekle)ash puszcza na polsacie tego obcego4 bo dawno nie ogladalem("jest piekny,jak motyl"..czy jakos tak...- ostatnie slowa profesorka,zanim "stracil glowe"..a dokladniej to jej zawartosc") oj, tak, tez obejrze, w koncu klasyka..i az wstyd sie przyznac, dotad obejrzalam tylko Obcy 3 ^^' tzn..kiedys jak bylam mala obejrzalam z rodzicami pierwsza czy druga czesc..ale nic z tego nie pamietam procz zielonego swiatla wydobywajacego sie spod ziemi..mialam 4 latka, balam sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 12:28 pm
a w tym momencie ogladam komedie na tvp1 "nic nie widzialem nic nie slyszalem"oto kolejkny przyklad filmu "starego ale jarego" naprawde swietna komedia..moja ulubiona scena; "głuchy(do slepego)-stoj na czatach slepy-jesli ktogos zobacze to bede krzyczal"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 5:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 2:39 am
dowiedziałem sie że podobno ma byc nakrecony film "battle angel alita"..i ze (podobno)ma byc rezyserowany przez rezysera "obcego"...nie wiem ile w tym prawdy ale film zapowiadac sie moze ciekawie..prawdopodobna data premiery to 2007
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|