Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

SangekiNoYoru

PostPosted: Sat Jul 16, 2005 10:09 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Jul 16, 2005 11:03 am

FeaRan
z cala skromnoscia, sie ma, oj ma blaugh ogladaliscie Apartament? wrocilam z Augustowa i bylam tam na nocy filmowej, podczas ktorej wyswietlali ten film wlasnie..dziewczyny nie wytrzymaly chlodu (amfiteatr pod golym niebem xp ) i nie obejrzalam tego filmu..wczesniej zreszta lecial Hazardzista, ktory zmulil nas niesamowicie i m.in. dlatego ucieklysmy..jednak odczuwam pewnego rodzaju wyrzuty sumienia, ze nie dotrwalam confused
oj tak apratament cudny...bylem na nim z moja owczesna panna i film byl przeswietny...niby standardowy wyciskacz lez a jednak...jak dla mnie to cos wiecej...zwlaszcza z tym zagmatwaniem calym w nieliniowosci fabuly... xd zbyt duzo nie moge o tym filmie powiedziec zeby czegos przez przypadek nie zdradzic...jesli chesz sobie poczytac recenzje to poleacam www.filmweb.pl

Vykk

SangekiNoYoru

PostPosted: Sun Jul 17, 2005 4:52 am

Vykk
FeaRan
z cala skromnoscia, sie ma, oj ma blaugh ogladaliscie Apartament? wrocilam z Augustowa i bylam tam na nocy filmowej, podczas ktorej wyswietlali ten film wlasnie..dziewczyny nie wytrzymaly chlodu (amfiteatr pod golym niebem xp ) i nie obejrzalam tego filmu..wczesniej zreszta lecial Hazardzista, ktory zmulil nas niesamowicie i m.in. dlatego ucieklysmy..jednak odczuwam pewnego rodzaju wyrzuty sumienia, ze nie dotrwalam confused
oj tak apratament cudny...bylem na nim z moja owczesna panna i film byl przeswietny...niby standardowy wyciskacz lez a jednak...jak dla mnie to cos wiecej...zwlaszcza z tym zagmatwaniem calym w nieliniowosci fabuly... xd zbyt duzo nie moge o tym filmie powiedziec zeby czegos przez przypadek nie zdradzic...jesli chesz sobie poczytac recenzje to poleacam www.filmweb.pl
tresc jako tako znam i wiem , przyjamniej czesciowo, o co chodzi...i dzieki za utwierdzenie mnie w przekonaniu ze stracilam dobry film... crying
PostPosted: Sun Jul 17, 2005 11:55 am

FeaRan
Vykk
FeaRan
tresc jako tako znam i wiem , przyjamniej czesciowo, o co chodzi...i dzieki za utwierdzenie mnie w przekonaniu ze stracilam dobry film... crying
przyjedz to Ci pozycze xd albo obejrzymy razem...bo samemu tro nie wypada twisted

Vykk

M-Teen

PostPosted: Sun Jul 17, 2005 2:22 pm

A ja kocham Podziemny krąg heart
PostPosted: Mon Jul 18, 2005 2:28 am

M-Teen
A ja kocham Podziemny krąg heart
oj tak twisted nie ma to jak przestrzeganie 1 zasady ... ktora wlasnie zlamalas evil xd blaugh

Vykk

SangekiNoYoru

PostPosted: Mon Jul 18, 2005 5:18 am

Vykk
FeaRan
Vykk
FeaRan
przyjedz to Ci pozycze xd albo obejrzymy razem...bo samemu tro nie wypada twisted
taaa..za rok, moze dwa.. blaugh
PostPosted: Mon Jul 18, 2005 1:12 pm

FeaRan
Vykk
oki no to czekam heart xd xp blaugh

Vykk

SangekiNoYoru

PostPosted: Tue Jul 19, 2005 1:24 am

Vykk
FeaRan
Vykk
oki no to czekam heart xd xp blaugh
ehhh z dzika przyjemnoscia bym przyjechala, ino chodzi o to, ze matczyna opieka w zyciu nie pozwoli mi zapuscic sie w nieznane zakatki Polski bo znajdzie wiele argumentow przeciw.. sweatdrop w kazdym razie dzieki za zaproszenie ^^

a wczoraj na Polsacie byl 13-ty Wojownik..mrrr..Antonio.. twisted (juz ogladalam, ale to nic xd ) iscie holyywoodzka produkcja, ale podobala mi sie 3nodding

" Widzę tam ojca mego, widzę tam matkę moją.
I siostry, i braci,
I wszystkich, ktorzy byli przede mną,
Aż do początku świata.
Wołają mnie, abym zajął wśrod nich swe miejsce.
W Valhalli gdzie bohaterowie żyją wiecznie..."

xd
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 5:01 pm

a wczoraj na Polsacie byl 13-ty Wojownik..mrrr..Antonio.. twisted (juz ogladalam, ale to nic xd ) iscie holyywoodzka produkcja, ale podobala mi sie 3nodding

I siostry, i braci,
Aż do początku świata.

xd taaa 13 wojownik..fajny film..mm go na dvd..a moj tata to go chyba jush z 15 ogladal...wiec jush mnie tak nie cieszy...teraz czekam(chociasz niezaciekle)ash puszcza na polsacie tego obcego4 bo dawno nie ogladalem("jest piekny,jak motyl"..czy jakos tak...- ostatnie slowa profesorka,zanim "stracil glowe"..a dokladniej to jej zawartosc")

yota_kunzame

Raticiel

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 11:17 pm

a propos liczby 13, kto widzial Trzynaste Pietro? to byl dopiero zryty film, z ogromnym ale zmarnowanym potencjalem... nie zasnelam tylko dzieki wypitym wczesnej trzem kawom... ale obejrzyjcie ku przestrodze jak bedziecie mieli okazje xd
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 2:48 am

yota_kun
FeaRan

I siostry, i braci,
Aż do początku świata.

xd
taaa 13 wojownik..fajny film..mm go na dvd..a moj tata to go chyba jush z 15 ogladal...wiec jush mnie tak nie cieszy...teraz czekam(chociasz niezaciekle)ash puszcza na polsacie tego obcego4 bo dawno nie ogladalem("jest piekny,jak motyl"..czy jakos tak...- ostatnie slowa profesorka,zanim "stracil glowe"..a dokladniej to jej zawartosc")
oj, tak, tez obejrze, w koncu klasyka..i az wstyd sie przyznac, dotad obejrzalam tylko Obcy 3 ^^' tzn..kiedys jak bylam mala obejrzalam z rodzicami pierwsza czy druga czesc..ale nic z tego nie pamietam procz zielonego swiatla wydobywajacego sie spod ziemi..mialam 4 latka, balam sie xp

SangekiNoYoru

yota_kunzame

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 12:28 pm

a w tym momencie ogladam komedie na tvp1 "nic nie widzialem nic nie slyszalem"oto kolejkny przyklad filmu "starego ale jarego" naprawde swietna komedia..moja ulubiona scena;
"głuchy(do slepego)-stoj na czatach
slepy-jesli ktogos zobacze to bede krzyczal"
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 5:45 pm

[ Message temporarily off-line ]

MarcinIII

yota_kunzame

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 2:39 am

dowiedziałem sie że podobno ma byc nakrecony film "battle angel alita"..i ze (podobno)ma byc rezyserowany przez rezysera "obcego"...nie wiem ile w tym prawdy ale film zapowiadac sie moze ciekawie..prawdopodobna data premiery to 2007
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games