Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 8:13 am
softwarekiller Helló belló... sokat néztél Ford Fairlane-t xd (Vagy BuciMacit, annak a kék kutyája volt Belló) Mindenesetre üdvözlet az új tagoknak, és boldog új évet! a hello belló az a south parkban volt xd kula bácsi köszönt mindig így whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 9:57 am
napsugar softwarekiller Helló belló... sokat néztél Ford Fairlane-t xd (Vagy BuciMacit, annak a kék kutyája volt Belló) Mindenesetre üdvözlet az új tagoknak, és boldog új évet! a hello belló az a south parkban volt xd kula bácsi köszönt mindig így whee És ez most az ünnepek alat pont aktuális volt. xd Egyébként meg mi a lóf#sz az a "Buci maci"? Az a zöld izé ami énekel a mobilokon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 10:09 am
sgergely napsugar softwarekiller Helló belló... sokat néztél Ford Fairlane-t xd (Vagy BuciMacit, annak a kék kutyája volt Belló) Mindenesetre üdvözlet az új tagoknak, és boldog új évet! a hello belló az a south parkban volt xd kula bácsi köszönt mindig így whee És ez most az ünnepek alat pont aktuális volt. xd Egyébként meg mi a lóf#sz az a "Buci maci"? Az a zöld izé ami énekel a mobilokon? Az egy nagyon aranyos gyerek újság....én azon nőttem fel... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 10:35 am
Sztyanime sgergely napsugar softwarekiller Helló belló... sokat néztél Ford Fairlane-t xd (Vagy BuciMacit, annak a kék kutyája volt Belló) Mindenesetre üdvözlet az új tagoknak, és boldog új évet! a hello belló az a south parkban volt xd kula bácsi köszönt mindig így whee És ez most az ünnepek alat pont aktuális volt. xd Egyébként meg mi a lóf#sz az a "Buci maci"? Az a zöld izé ami énekel a mobilokon? Az egy nagyon aranyos gyerek újság....én azon nőttem fel... stare ééééniiiis azon nöttem fel 4laugh imádtam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 11:55 am
napsugar Sztyanime sgergely napsugar softwarekiller Helló belló... sokat néztél Ford Fairlane-t xd (Vagy BuciMacit, annak a kék kutyája volt Belló) Mindenesetre üdvözlet az új tagoknak, és boldog új évet! a hello belló az a south parkban volt xd kula bácsi köszönt mindig így whee És ez most az ünnepek alat pont aktuális volt. xd Egyébként meg mi a lóf#sz az a "Buci maci"? Az a zöld izé ami énekel a mobilokon? Az egy nagyon aranyos gyerek újság....én azon nőttem fel... stare ééééniiiis azon nöttem fel 4laugh imádtam heart Jaj, BuciMaci újság heart imádtam!! Egyébként én néha Helló Belló Csokis Meló-val szoktam köszönni. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 11:58 am
Boli-chan Jaj, BuciMaci újság heart imádtam!! Egyébként én néha Helló Belló Csokis Meló-val szoktam köszönni. xd az se rossz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 12:29 pm
sgergely És ez most az ünnepek alat pont aktuális volt. xd Egyébként meg mi a lóf#sz az a "Buci maci"? Az a zöld izé ami énekel a mobilokon? Valami nagyon kimaradt a gyermekkorodból... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 12:59 pm
Boli-chan napsugar Sztyanime sgergely napsugar softwarekiller Helló belló... sokat néztél Ford Fairlane-t xd (Vagy BuciMacit, annak a kék kutyája volt Belló) Mindenesetre üdvözlet az új tagoknak, és boldog új évet! a hello belló az a south parkban volt xd kula bácsi köszönt mindig így whee És ez most az ünnepek alat pont aktuális volt. xd Egyébként meg mi a lóf#sz az a "Buci maci"? Az a zöld izé ami énekel a mobilokon? Az egy nagyon aranyos gyerek újság....én azon nőttem fel... stare ééééniiiis azon nöttem fel 4laugh imádtam heart Jaj, BuciMaci újság heart imádtam!! Egyébként én néha Helló Belló Csokis Meló-val szoktam köszönni. xd be kell vallanom én még 7 éves koromban is olvastam a mókus luca tanodáját. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 1:17 pm
softwarekiller sgergely És ez most az ünnepek alat pont aktuális volt. xd Egyébként meg mi a lóf#sz az a "Buci maci"? Az a zöld izé ami énekel a mobilokon? Valami nagyon kimaradt a gyermekkorodból... sweatdrop nah akkor elmesélem: ugye kyle zsidó és karikor neki nincs semmi de akkor jön kula bácsi aki ha egész évben rostosat ettél megjutalmaz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 1:29 pm
napsugar softwarekiller sgergely És ez most az ünnepek alat pont aktuális volt. xd Egyébként meg mi a lóf#sz az a "Buci maci"? Az a zöld izé ami énekel a mobilokon? Valami nagyon kimaradt a gyermekkorodból... sweatdrop nah akkor elmesélem: ugye kyle zsidó és karikor neki nincs semmi de akkor jön kula bácsi aki ha egész évben rostosat ettél megjutalmaz xd "Én csináltam cowboy kulabácsit. Én meg kulanénit. Bárcsak az apu is élne! Hé hová tünt kulabácsi?!..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 1:38 pm
A Buci Macira gondoltam, hogy kimaradt... "Kula bácsi király" biggrin (Fábry interjú a szinkonosokkal: "még egy darab szarnak a hangjáért is versenyeznek..." rofl ) Mosó Masa Mosodájára gondolsz... xd meg a másik a Gőgös Gúnár Gedeon. Én is olvastam még alsós koromban is.. az nem gáz. Annyi időseknek írták.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 1:45 pm
softwarekiller A Buci Macira gondoltam, hogy kimaradt... "Kula bácsi király" biggrin (Fábry interjú a szinkonosokkal: "még egy darab szarnak a hangjáért is versenyeznek..." rofl ) Mosó Masa Mosodájára gondolsz... xd meg a másik a Gőgös Gúnár Gedeon. Én is olvastam még alsós koromban is.. az nem gáz. Annyi időseknek írták. Kösz most megnyugotam. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 1:54 pm
softwarekiller A Buci Macira gondoltam, hogy kimaradt... "Kula bácsi király" biggrin (Fábry interjú a szinkonosokkal: "még egy darab szarnak a hangjáért is versenyeznek..." rofl ) Mosó Masa Mosodájára gondolsz... xd meg a másik a Gőgös Gúnár Gedeon. Én is olvastam még alsós koromban is.. az nem gáz. Annyi időseknek írták. bocsi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 10:49 am
Sziasztok! Végremár magyarok ^^ Nos, bemutatkozás.. ebből sosem voltam jeles, de lássuk csak...
18 éves NŐ(?... maradjunk a LÁNY jelzőnél razz ) lettem decemberben, Pesten lakom, végzős vagyok egy izé..gimiben XD informatikai szakra járok (bár halványlila gőzöm sincs, miért, de ez vanXD) Mostanában kezdek megismerkedni az animékkel, meg az azokhoz kapcsolódó dolgokkal... lassan megy ez így a végzős évben, na de majd suli után twisted lol Nem is tudom, mit írhatnék még... zenei ízlésem változó... "A mosolyom zöld és nyugtató, eredeti bájos, megkapó..." XD Igen, a Zanzibar-t különösen kedvelem a magyar zenekarok közül. Külföldiek közül nemrég szerettem meg nagyon a Paramore-t, illetve régóta rajongok Avril művésznőért xd 3nodding razz Szóval most így kb ennyi. Ha van még valami, amit étfontosságúan fontos lett volna leírnom magamról, jelezd levélben és csak neked elárulom xd Egyébként általában visszahúzódó vagyok. A neten élem ki magam xd xd hehehe Nah, ennyi. Byebye! Gaby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 10:52 am
Igenigen... és kihagytam, amit annyira le akartam írni... hát, persze... az én formám lol Utólag is Boldog Új Évet minden magyar Gaia-s fórumozónak ^^ Nocsak, ezért is kapok aranyat *nyamiii* eek 4laugh Juhhúúúú
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|