|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:43 pm
heh... i znowu powiało nudą ... i ciszą też powiało... trzeba sie jakoś rozerwać *rozgląda się po okolicy, a po chwili wyjmuje z kieszeni dynamit i zapalniczke, uśmiecha sie obłąkańczo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:45 pm
Irinn heh... i znowu powiało nudą ... i ciszą też powiało... trzeba sie jakoś rozerwać *rozgląda się po okolicy, a po chwili wyjmuje z kieszeni dynamit i zapalniczke, uśmiecha sie obłąkańczo* z tym idź do meliny stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:49 pm
sorks ze nie pisalam ale ciągle mnie sie kom wiesza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:50 pm
malutka Irinn cisza... nie lubie ciszy... cisza jest gupia Zgadzam się z Tobą !!!!!!!!!! smile smile Twuj nik przypomina mi moją kumpele maleństwo miała ksywke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:51 pm
Danii sorks ze nie pisalam ale ciągle mnie sie kom wiesza bad computer bad domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:52 pm
co to za cisza gdzie wszyscy są
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:53 pm
Sayokun Danii sorks ze nie pisalam ale ciągle mnie sie kom wiesza bad computer bad domokun wiesza sie raz na 30 min chyba rze mam farta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:54 pm
Danii co to za cisza gdzie wszyscy są tutaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:57 pm
Ja jestem^^! Dziendoberek wszystkim^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:57 pm
Sayokun Danii co to za cisza gdzie wszyscy są tutaj xd nie bo tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:59 pm
Yumehayla Ja jestem^^! Dziendoberek wszystkim^^! hawk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 1:03 pm
Irinn ja pija tylko okazjonalnie biggrin a dzisiaj jest okazja, bo jutro do szkoły 3nodding abstynenci też ludzi biggrin ja sie z abstynenctwa wyleczyłam w tym roku smile dokładnie to 8 września tego roku hehe Gratuluje w swoi imieniu jak i całej Meliny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 1:04 pm
BeeWolf Irinn ja pija tylko okazjonalnie biggrin a dzisiaj jest okazja, bo jutro do szkoły 3nodding abstynenci też ludzi biggrin ja sie z abstynenctwa wyleczyłam w tym roku smile dokładnie to 8 września tego roku hehe Gratuluje w swoi imieniu jak i całej Meliny biggrin hawk Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 1:06 pm
Danii BeeWolf Irinn ja pija tylko okazjonalnie biggrin a dzisiaj jest okazja, bo jutro do szkoły 3nodding abstynenci też ludzi biggrin ja sie z abstynenctwa wyleczyłam w tym roku smile dokładnie to 8 września tego roku hehe Gratuluje w swoi imieniu jak i całej Meliny biggrin hawk Bee konibawa konma kasai !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|