|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:09 am
awwww mrgreen heart No pewnie, że tak jest! >.< Przecież z takiej anielskiej mamusi musiał wyjść diabeł :* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 6:24 am
BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus BeeWolf No a teraz powinieneś zacząć jodłować ZIOM....Ilalalala iOooooohooooo. szele jodłujące są skórzane i mają z przodu taki pierdzielnik, łatę czy inny siuwaks, do cholera wie czego, a ponadto dopięte sąż do pumpiastych szortów, a ja mam do tych te białe naszki Bertoni dopięte. Po prostu przyznaj, że wstydzisz się swojej pasji. wstydu nie znam, przyznaję się nawet do ciebie. A czego odemnie chcesz ? Ja jestem najzupełniej normalny w świecie ...  hhahahah ile to lat temu bylo? ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 8:03 am
ze dwa z tego co pamiętam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 8:04 am
Dariia BeeWolf Kukus BeeWolf Kukus szele jodłujące są skórzane i mają z przodu taki pierdzielnik, łatę czy inny siuwaks, do cholera wie czego, a ponadto dopięte sąż do pumpiastych szortów, a ja mam do tych te białe naszki Bertoni dopięte. Po prostu przyznaj, że wstydzisz się swojej pasji. wstydu nie znam, przyznaję się nawet do ciebie. A czego odemnie chcesz ? Ja jestem najzupełniej normalny w świecie ...  hhahahah ile to lat temu bylo? ;d Jakoś 2,5 może 3 ... Kredek, ale ty to wiesz brwi możesz mieć dwie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 6:04 am
BeeWolf Kredek, ale ty to wiesz brwi możesz mieć dwie. bo to czysty testosteron jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:13 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf Kredek, ale ty to wiesz brwi możesz mieć dwie. bo to czysty testosteron jest... to ja się cieszę, że mój skażony jest narcyzmem, powierzchownością i estetyzmem, bo obawiam się, że też bym skończył jak ty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 12:55 pm
Kukus Lavagetas_heqetai BeeWolf Kredek, ale ty to wiesz brwi możesz mieć dwie. bo to czysty testosteron jest... to ja się cieszę, że mój skażony jest narcyzmem, powierzchownością i estetyzmem, bo obawiam się, że też bym skończył jak ty mrgreen ja bym na twoim miejscu skonczyl na 'moj skażony jest...' :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:46 am
Lavagetas_heqetai BeeWolf Kredek, ale ty to wiesz brwi możesz mieć dwie. bo to czysty testosteron jest... Testosteron czy nie ... zrob cos z tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 10:38 am
BeeWolf Testosteron czy nie ... zrob cos z tym. pięknie prawisz, krewniak. myślałeś nad tym by zostać kaznodzieją? tylko broń boże nie pastorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|