|
|
|
|
Posted: Mon Nov 30, 2009 1:25 pm
Kénytelen vagyok Bumpolni hogy új oldal jöjjön és meg javuljon ez a topik is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 30, 2009 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 30, 2009 2:03 pm
Yup 3nodding Szuper Teddy Kapitányi utasításra dolgozott xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 30, 2009 2:37 pm
de még mindig nem jó confused ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 01, 2009 1:56 am
Már jó, ismét rendesen egymás alá írja a kommenteket, örülök hogy kijavították. wink A DATABASE ERROR fórumba beillesztettem picit kiegészítve (itt is leírtam korábban) az én problémámat, ami sajnos még mindig fennáll. Ott softwarekiller jobban észreveszi majd (remélem) és mivel ő már kapcsolatban áll guild hibajavítókkal, így neki is jeleztem ezt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 01, 2009 1:29 pm
Már azt hittem hogy ez a hiba sokáig fog fen maradni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 01, 2009 2:08 pm
Én is. Tömören: örülök, hogy hiba nuku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 01, 2009 2:22 pm
nah dejó *-* már ideje volt (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 01, 2009 11:26 pm
na végre.....ezer éve nem mertem írni, mert nem tudtam hogy hova teszi ez a nyomorult 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 02, 2009 4:47 am
Én is egy picit attól féltem, hogy tovább fog elhúzódni a hiba, de szerencsére nem. Még az össze-vissza sorrendbe kerülő kommentek is szépen helyreálltak. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 02, 2009 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 02, 2009 1:25 pm
A "Sealed Envelope" a "Mothly Collectible" gyermekkora. Minden hónap 12.-én a "Sealed Envelope" "Monthly Collectible"-vé változik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 02, 2009 1:33 pm
Womi A "Sealed Envelope" a "Mothly Collectible" gyermekkora. Minden hónap 12.-én a "Sealed Envelope" "Monthly Collectible"-vé változik. ooh biggrin köszi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 03, 2009 3:56 am
Érdekes ilyet én se láttam smile Kíváncsi vagyok milyenek lesznek az idei spirited cuccok ^^ És egy kis cukiság: mostanában vettem őt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 03, 2009 5:54 am
Obilia Érdekes ilyet én se láttam smile Kíváncsi vagyok milyenek lesznek az idei spirited cuccok ^^ És egy kis cukiság: mostanában vettem őt smile látni én már láttam... csak nem tudtam mire való, de most h lett egy érdekelt h mire is jó whee am cuki maci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|