|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:54 am
Silver_day Dabster Irinn Pusto? Toż ja tu jestem hehe... ale mnie nikt nie widzi ... chlip crying *wyjeła z kieszeni butelke, siadła na podłodze i łykneła sophii* Miło mi biggrin No faktycznie sie nie znamy biggrin ty jestes niby w moim wieku a juz bys sie zapila stary przeciez to normalne no niestety ja jestem apstynentem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:55 am
Dabster Silver_day Dabster Irinn Pusto? Toż ja tu jestem hehe... ale mnie nikt nie widzi ... chlip crying *wyjeła z kieszeni butelke, siadła na podłodze i łykneła sophii* Miło mi biggrin No faktycznie sie nie znamy biggrin ty jestes niby w moim wieku a juz bys sie zapila stary przeciez to normalne no niestety ja jestem apstynentem stare uuuu niezle stary
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:55 am
cześć przynajmnie jedna osoba mnie widzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:56 am
Danii cześć przynajmnie jedna osoba mnie widzi xp Danii kazdy cie widzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:57 am
Dabster Silver_day Dabster Irinn Pusto? Toż ja tu jestem hehe... ale mnie nikt nie widzi ... chlip crying *wyjeła z kieszeni butelke, siadła na podłodze i łykneła sophii* Miło mi biggrin No faktycznie sie nie znamy biggrin ty jestes niby w moim wieku a juz bys sie zapila stary przeciez to normalne no niestety ja jestem apstynentem stare Ja terz ale nie zawsze zalerzy odświętnie moge ale nie zadurzo {jak chcesz sie z tego wyleczyć to spodkaj sie z kukusiem albo BeeWolfem}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:57 am
Danii co to za cisz ludzie przecierz jeszcze nie wprowadzono godziny policyjnej scream jestem wściekła na cały świat to jest norma ja tez zawsze jestem wsciekly na caly swiat biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:58 am
Silver_day Danii cześć przynajmnie jedna osoba mnie widzi xp Danii kazdy cie widzi Bywaja takie dni ze niewidzi mnie nikt a wtedy wpadam w stress i podcinam sobie rzyły tempą łyrzeczką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 11:59 am
Dabster Setsuna Dragonclaw do czasu jak przybylas nikt mi nie chcial odpowiedziec sad sad sad sad oh biedactwo 3nodding byłam na twojej stronce, w liczniku lat. weług niego mam dziś urodziny... a miałam je wczoraj 3nodding a to wszystkiego najlepszego zdrowia szescia i slodyczy mlody szafar tobie zyczy lub/i zdrowia szczescia i pomaranczy niech ci ... nago tanczy biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin to ostatnie słyszałam już w szkole biggrin od takiego jednego, nie spodziewałam się że akurat on będzie pamiętać ^^" ale dziękuję biggrin tesh jestem apstynentką 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:00 pm
17 rok starszy od mego kuzyna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:01 pm
Witam wszystkich *wyłania się z mroku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Danii Dabster Silver_day Dabster Irinn Pusto? Toż ja tu jestem hehe... ale mnie nikt nie widzi ... chlip crying *wyjeła z kieszeni butelke, siadła na podłodze i łykneła sophii* Miło mi biggrin No faktycznie sie nie znamy biggrin ty jestes niby w moim wieku a juz bys sie zapila stary przeciez to normalne no niestety ja jestem apstynentem stare Ja terz ale nie zawsze zalerzy odświętnie moge ale nie zadurzo {jak chcesz sie z tego wyleczyć to spodkaj sie z kukusiem albo BeeWolfem} wyleczyć? ale masz do tego podejście... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 17 rok starszy od mego kuzyna jetseś starszy odemnie oniewiele tyle ci powiem mala różnica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 12:03 pm
Danii Sayokun 17 rok starszy od mego kuzyna jetseś starszy odemnie oniewiele tyle ci powiem mala różnica o rok? masz wpisaną datę urodzin w profilu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|