|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:13 pm
Kukus Lethiel Kukus Lethiel Ciesze sie ze moim "cierpieniem" moge Ci poprawic humor ;> Ty mi zawsze poprawiasz humor, Joasiu, taka karma. ale z ta "Joasia" to mi moj drogi pojechales ostro :/.. nigdy nie Joasiu.. to brzmi jak dziewka od kur na jakies zapadnietej wsi D: *głask* dobrze mała dziewczynko *dwa głaski* *tupie nogami i grymasi*
a teraz szybko wrzuc zdjecie w pidzamie bo inaczej bedzie ze offtopujemy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:37 pm
Lethiel *tupie nogami i grymasi*
a teraz szybko wrzuc zdjecie w pidzamie bo inaczej bedzie ze offtopujemy mrgreen to ja się trochę ubrałem. bo pidżama jest powiedzmy mało straszna i mógłby w wyniku tego ucierpieć mój imidż dzisiejszy program sponsorują szelki w kratę oraz Krata na szelkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:41 pm
Kukus Lethiel *tupie nogami i grymasi*
a teraz szybko wrzuc zdjecie w pidzamie bo inaczej bedzie ze offtopujemy mrgreen to ja się trochę ubrałem. bo pidżama jest powiedzmy mało straszna i mógłby w wyniku tego ucierpieć mój imidż dzisiejszy program sponsorują szelki w kratę oraz Krata na szelkachaaaaa ! genialne ! mrgreen fajne masz cosie na rece :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:48 pm
Lethiel aaaaa ! genialne ! mrgreen fajne masz cosie na rece :3
stały zestaw tam jest, widelec, zegarek, bransoleta od Panny Sin i paciorki z Tunezji przywiezione przez koleżankę. na drugiej mam skórzany pasek, rzemyk i pieszczocha pozbawionego części ćwieków, bo się wyszczerbił przez lata. teraz postanowiłem jeszcze sobie stuningowany krucyfiks przywiesić na szyi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:53 pm
Kukus Lethiel aaaaa ! genialne ! mrgreen fajne masz cosie na rece :3
stały zestaw tam jest, widelec, zegarek, bransoleta od Panny Sin i paciorki z Tunezji przywiezione przez koleżankę. na drugiej mam skórzany pasek, rzemyk i pieszczocha pozbawionego części ćwieków, bo się wyszczerbił przez lata. teraz postanowiłem jeszcze sobie stuningowany krucyfiks przywiesić na szyi. uwazaj bo niedlugo nie bedziesz sie mogl ruszac z takimi obciaznikami ;P
a tak serio to meska bizutera fajnie wyglada ;] Aza udalo mi sie namowic tylko na bransoletke ktora sama mu wysupelkowalam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 5:00 pm
Lethiel Kukus Lethiel aaaaa ! genialne ! mrgreen fajne masz cosie na rece :3
stały zestaw tam jest, widelec, zegarek, bransoleta od Panny Sin i paciorki z Tunezji przywiezione przez koleżankę. na drugiej mam skórzany pasek, rzemyk i pieszczocha pozbawionego części ćwieków, bo się wyszczerbił przez lata. teraz postanowiłem jeszcze sobie stuningowany krucyfiks przywiesić na szyi. uwazaj bo niedlugo nie bedziesz sie mogl ruszac z takimi obciaznikami ;P
a tak serio to meska bizutera fajnie wyglada ;] Aza udalo mi sie namowic tylko na bransoletke ktora sama mu wysupelkowalam ;P a ja lubię, w jakimś celu mamy te przedramiona, albo je dziergać w takim razie trzeba, albo zdobić skórą i metalami szlachetnymi. ja jestem zwolennikiem obu tych eventów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 3:46 am
Kukus Lethiel *tupie nogami i grymasi*
a teraz szybko wrzuc zdjecie w pidzamie bo inaczej bedzie ze offtopujemy mrgreen to ja się trochę ubrałem. bo pidżama jest powiedzmy mało straszna i mógłby w wyniku tego ucierpieć mój imidż dzisiejszy program sponsorują szelki w kratę oraz Krata na szelkachNo a teraz powinieneś zacząć jodłować ZIOM....Ilalalala iOooooohooooo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 4:11 am
BeeWolf No a teraz powinieneś zacząć jodłować ZIOM....Ilalalala iOooooohooooo. szele jodłujące są skórzane i mają z przodu taki pierdzielnik, łatę czy inny siuwaks, do cholera wie czego, a ponadto dopięte sąż do pumpiastych szortów, a ja mam do tych te białe naszki Bertoni dopięte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 3:37 am
Kukus BeeWolf No a teraz powinieneś zacząć jodłować ZIOM....Ilalalala iOooooohooooo. szele jodłujące są skórzane i mają z przodu taki pierdzielnik, łatę czy inny siuwaks, do cholera wie czego, a ponadto dopięte sąż do pumpiastych szortów, a ja mam do tych te białe naszki Bertoni dopięte. Po prostu przyznaj, że wstydzisz się swojej pasji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 5:08 am
Nie bede miejsca zabierać to adres dam ^^"
www.olinekokraglinek.fotka.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 11:07 am
BeeWolf Kukus BeeWolf No a teraz powinieneś zacząć jodłować ZIOM....Ilalalala iOooooohooooo. szele jodłujące są skórzane i mają z przodu taki pierdzielnik, łatę czy inny siuwaks, do cholera wie czego, a ponadto dopięte sąż do pumpiastych szortów, a ja mam do tych te białe naszki Bertoni dopięte. Po prostu przyznaj, że wstydzisz się swojej pasji. wstydu nie znam, przyznaję się nawet do ciebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 11:32 am
Kukus BeeWolf Kukus BeeWolf No a teraz powinieneś zacząć jodłować ZIOM....Ilalalala iOooooohooooo. szele jodłujące są skórzane i mają z przodu taki pierdzielnik, łatę czy inny siuwaks, do cholera wie czego, a ponadto dopięte sąż do pumpiastych szortów, a ja mam do tych te białe naszki Bertoni dopięte. Po prostu przyznaj, że wstydzisz się swojej pasji. wstydu nie znam, przyznaję się nawet do ciebie. A czego odemnie chcesz ? Ja jestem najzupełniej normalny w świecie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|