|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:09 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san To jest niedopuszczalne, liczys ie dyscyplina, wiernosc, honor, oddanie, moge sie zgodzić na tak niecny proceder, o flaszka, *Siada w kącie...* Co mowiłaś ?! ze nic towarzysz nie wie o zadnym slubie ani nikt inny prawda? w poniedzialek zapraszam na kurczaka z borowkami*tak tak przytakuje* Ja nic nie wiem,... Wojsko w moich oczach jest idealne biggrin no brawo mrgreen jak ladnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:09 am
Twisted_Exile ninja to tylko generalow sie przekupuje? ninja twisted Nic mi o tym niewiadomo ja jestem nieprzekupny i zawsze lojany idei ... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:10 am
Twisted_Exile ninja to tylko generalow sie przekupuje? ninja twisted moja droga przekupuje sie tego kogo akurat trzeba przekupic bo dana sytuacja tego wymaga i nie nazywamy tego przekupstwem lecz przyjacielska przysluga mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:11 am
Ridsu no brawo mrgreen jak ladnie *siedzi w kącie z usmiechem na twarzy* Tak tak oczywiscie *niuch niuch* 4laugh *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:13 am
BeeWolf_san Twisted_Exile ninja to tylko generalow sie przekupuje? ninja twisted Nic mi o tym niewiadomo ja jestem nieprzekupny i zawsze lojany idei ... heart alez oczywiscie ze tak uzylam zlego sformulowania...chodzi o przekonanie generala uzywajac do tego wszelkich mozliwych srodkow rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:17 am
prosze wiec o zezwolenie na kapiel i inne zabiegi chigieniczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:20 am
Ridsu prosze wiec o zezwolenie na kapiel i inne zabiegi chigieniczne wyrazamz gode, masz przepustke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:42 am
kuna mysle o tym samym co slimek razz esh Ci Red Hoci kuna zawsze potrafia humorek poprawic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:00 am
BeeWolf_san Ridsu no brawo mrgreen jak ladnie *siedzi w kącie z usmiechem na twarzy* Tak tak oczywiscie *niuch niuch* 4laugh *pije* no marszalku....skoro zostalem wtajemniczony....to....*polewa po szklankach i podaje jego ekscelencji* zdrowie generalow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:04 am
generalnie hej zasadniczo witam kolege generala......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 3:09 am
revcat generalnie hej zasadniczo witam kolege generala...... I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem.naaaaaaa naaa na.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|