Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 306 307 308 309 310 311 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Nov 28, 2009 8:01 am

Még egyszer boldog szülinapot napsugar! wink Azért még egyszer (főleg a többieknek mondom),
mert a profilján lejjebb kommenteltem már boldog szülinapot. smile
PostPosted: Sat Nov 28, 2009 8:05 am

Hmm, ez érdekes, a legutóbbi kommentem itt is, meg máshol is nem legalulra kerül, hanem az adott oldalon legfelülre. Vajon miért? Talán hiba? Más is így látja?

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Nov 28, 2009 8:24 am

tényleg felülre rakta eek

még egyszer köszönöm szépen
blaugh
PostPosted: Sat Nov 28, 2009 8:37 am

Xanvie
Hmm, ez érdekes, a legutóbbi kommentem itt is, meg máshol is nem legalulra kerül, hanem az adott oldalon legfelülre. Vajon miért? Talán hiba? Más is így látja?

Nálamis ez a probléma... most írtam a Mire gondolsz? topicba és legfelülre rakta O_o valaki nemtudja miért? sweatdrop confused

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Nov 28, 2009 2:01 pm

Hmm, akkor úgy néz ki, hogy nem csak nálam van ez a komment felülre rakásos probléma, hanem globális. Vagy hiba, vagy pedig nem bejelentett változtatás, hogy ezentúl az újabb kommentek vannak felül. Ha netán direkt változtatás lenne, akkor az a fura, hogy a többi komment sorrendje a régi, tehát az újabbak előtte még alul, ha jól látom. Sőt, így utólag nézve ez a komment lejjebb került, nem felülre, de nem is legalulra, hanem néhány közé. Talán inkább hiba.
PostPosted: Sun Nov 29, 2009 5:35 am

Xanvie
Hmm, akkor úgy néz ki, hogy nem csak nálam van ez a komment felülre rakásos probléma, hanem globális. Vagy hiba, vagy pedig nem bejelentett változtatás, hogy ezentúl az újabb kommentek vannak felül. Ha netán direkt változtatás lenne, akkor az a fura, hogy a többi komment sorrendje a régi, tehát az újabbak előtte még alul, ha jól látom. Sőt, így utólag nézve ez a komment lejjebb került, nem felülre, de nem is legalulra, hanem néhány közé. Talán inkább hiba.

igenigen...
elég érdekes.. O_O de vajon mikorra fogják helyrehozni? crying

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Nov 29, 2009 7:48 am

Hát ja, érdekes egy hiba és kissé zavaró is. Hol legfelülre, hol más kommentek közé írja az újabb kommenteket,... Én már jeleztem egy fejlesztőnek ezt levélben, el is olvasta, remélem ki tudja javítani, vagy remélhetőleg több fejlesztő is észreveszi és/vagy értesül erről, akkor nagyobb esély van a javításra, bár ki tudja. De szerencsére a dátumok alapján be lehet azonosítani az újabb kommentek helyét. Majd csak helyrehozzák.

Bevallom még régebben sok hónapja mérgemben egy nagy vita miatt kiléptem a guild-ból, de jó pár hete visszaléptem és azóta valamiért nem tudok kommentelni egyáltalán egyik olyan guildbeli fórumra se, amelyek csak tagoknak való, vagyis csak guild tagok tudnak oda kommentelni. Pedig tag vagyok, szóval nem értem, több ilyen fórumba is ütköztem itt. Lehet, hogy anno a kilépésem előtt is így volt, erre nem emlékszem, nem tudom. Softwarekillernek is elpanaszoltam, de nem tudott mit tenni, mondta hogy olyan nincs, hogy egy tagot bizonyos fórumokban tiltanak. És ezek a fórumok nem zároltak, legalábbis a többségük nem, ilyenről nincs itt szó. Próbáltam azt is, hogy ismét kiléptem, majd megint be, hátha segít, de sajnos nem segített. Ekkor kerestem, találtam a Technical Support-on belül pár olyan fórumot, ahol fejlesztők (developer rangú, barna nevű) is nyitottak néhány fórumot. Ekkor jeleztem ezt a hibát annak a fejlesztőnek, akiről feljebb beszéltem, neki jeleztem ezt a komment hibát, amiről itt írtam, plusz ezt a komment sorrend hibát is. Igaz írtam több fejlesztőnek is a dologról, de a többségük még azóta se olvasta el a levelemet, kb. 1, vagy másfél hete történt mindez. Az engem érintett csak tagos fórumokba nem írási hibára még nem talált megoldást, azt mondta még nincs meg a hiba. Kérte, hogy linkeljek neki a guild-ból 1-2 olyan fórumot, ahova nem tudok írni, persze linkeltem is. Ezt írja ki akkor:
"Permission Error
You cannot reply to this topic."
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 10:52 am

Fura nekem a "mire gondolsz" és a "ez vagy az?" topikba nem enged.... Ezt írja ki:
Database Error
Could not locate any posts that matched the topic ID and page specified.

Click here to delete this topic

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 10:56 am

Medvelaszlo
Fura nekem a "mire gondolsz" és a "ez vagy az?" topikba nem enged.... Ezt írja ki:
Database Error

nekem is ugyan ezt írja ki crying
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 11:00 am

napsugar
Medvelaszlo
Database Error

detto... ugyanez a problémám... crying confused

bocsi_v4

4,000 Points
  • Consumer 100
  • Autobiographer 200
  • Junior Trader 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 11:02 am

napsugar
Medvelaszlo
Database Error

Valami nagy gáz lehet mostanában a rendszerrel... vagy nagyon letarhelte őket az előző event
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 11:07 am

Medvelaszlo
napsugar
Medvelaszlo
Database Error

Valami nagy gáz lehet mostanában a rendszerrel... vagy nagyon letarhelte őket az előző event
nem hiszem h ennyire leterhelte volna őket... eddig semmi bajuk nem volt eventek után.... confused

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 11:12 am

napsugar
Medvelaszlo
napsugar
Medvelaszlo
Database Error

nem hiszem h ennyire leterhelte volna őket... eddig semmi bajuk nem volt eventek után.... confused

Miért ne? Mivel azóta sokkal többen letünk. Vagy ha nem akkor meg lehet, hogy valaki bele piszkált a rendszerbe.... ki tudja, esetleg fel szedtek egy vírust és most az pusztít itt-ott
PostPosted: Mon Nov 30, 2009 12:02 pm

Legalább témához hozzászólni még lehet...

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 306 307 308 309 310 311 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games