|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:52 am
Delein Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ Możemy się zamienić, ja mam dwa fakultety z biologii, niemiecki, historię, fizykę, dwa angielskie i etykę == Avsko Lethiel ^^ chetnie bym sie zamienił skarbie ale nie moge sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:54 am
Miss_Karina Delein Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ Możemy się zamienić, ja mam dwa fakultety z biologii, niemiecki, historię, fizykę, dwa angielskie i etykę == Avsko Lethiel ^^ Del...wspolczucia O.o Ssay- pozdrow ode mnie dabstera ^^ (kimkolwiek jestes wink mile pozdroffka ^^) xd a on cie pamięta ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:55 am
Pisarz Delein Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ Możemy się zamienić, ja mam dwa fakultety z biologii, niemiecki, historię, fizykę, dwa angielskie i etykę == Avsko Lethiel ^^ chetnie bym sie zamienił skarbie ale nie moge sweatdrop *przytula się* No cóż, bedę musiała przeżyć *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:56 am
ja mam ćwiczenia z Prawa Konstytucyjnego, wykład z Psychologii i angielski... chce się ktoś zamienić surprised ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:57 am
mozna jakos zapisac avi z avatar creator???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun xd a on cie pamięta ninja hm? eek hmmmmmm...... sorki, ale pamiec mam do kitu xp cos czasem zapamietam, a czasem niet xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ja mam ćwiczenia z Prawa Konstytucyjnego, wykład z Psychologii i angielski... chce się ktoś zamienić surprised ? Co to za przedmioty eek Hej Omi, mam sklepik whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ Możemy się zamienić, ja mam dwa fakultety z biologii, niemiecki, historię, fizykę, dwa angielskie i etykę == Avsko Lethiel ^^ chetnie bym sie zamienił skarbie ale nie moge sweatdrop *przytula się* No cóż, bedę musiała przeżyć *^^* przezyjesz, ilna dziewczynka z ciebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur mozna jakos zapisac avi z avatar creator??? Print Screenem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:58 am
Omega Sun ja mam ćwiczenia z Prawa Konstytucyjnego, wykład z Psychologii i angielski... chce się ktoś zamienić surprised ? ja dziekuje bardzo ^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lol.. nudno mi..... ide sie po sklepikach pokręcić whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur mozna jakos zapisac avi z avatar creator??? jest taki magiczny guzik: "print screen" na klawiaturze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:59 am
Lethiel lol.. nudno mi..... ide sie po sklepikach pokręcić whee Odwiedx mój, bo mało osób do niego wchodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 9:00 am
Sei chan Lethiel lol.. nudno mi..... ide sie po sklepikach pokręcić whee Odwiedx mój, bo mało osób do niego wchodzi xp oki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 9:01 am
Pisarz przezyjesz, ilna dziewczynka z ciebie ^^*całuje* Ciekawe na ile mi tej siły starczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|