|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:45 am
Sayokun cze wszstkim xd biggrin mam were tail!!! xd 4laugh witaj *przytula* fajniusi ogonek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dzieki sei za obietnice ale zawsze mozna po bumpowac biggrin
elo Leth smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu^ ^*Przytula* Sayo ma ogonek wheee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:46 am
Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur dzieki sei za obietnice ale zawsze mozna po bumpowac biggrin elo Leth smile *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:47 am
Sei chan Nyu^ ^*Przytula* Sayo ma ogonek wheee whee Nyo !! 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:47 am
Lethiel Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ 4laugh *przytulas* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:48 am
4laugh *przytula* jejq whee ..... ile przytulaskoow 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:48 am
Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ Możemy się zamienić, ja mam dwa fakultety z biologii, niemiecki, historię, fizykę, dwa angielskie i etykę == Avsko Lethiel ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:49 am
Delein Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ Możemy się zamienić, ja mam dwa fakultety z biologii, niemiecki, historię, fizykę, dwa angielskie i etykę == Avsko Lethiel ^^ 4laugh *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:50 am
Lethiel Sayokun cze wszstkim xd biggrin mam were tail!!! xd 4laugh witaj *przytula* fajniusi ogonek 3nodding xd 'przytula' hej sei jak tam sklepik? macie pozdrowienia od dabstera siedzi opbok mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:50 am
Sayokun Lethiel Sayokun cze wszstkim xd biggrin mam were tail!!! xd 4laugh witaj *przytula* fajniusi ogonek 3nodding xd 'przytula' hej sei jak tam sklepik? macie pozdrowienia od dabstera siedzi opbok mnie xd przytul go ode mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:51 am
Sklepik dobrze, tylko jakoś klientów nie widac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:52 am
Delein Pisarz wf i łacina dwa przedmioty z nowymi ludzmi aaa boje sie... XD Lethi witaj^^ Możemy się zamienić, ja mam dwa fakultety z biologii, niemiecki, historię, fizykę, dwa angielskie i etykę == Avsko Lethiel ^^ Del...wspolczucia O.o Ssay- pozdrow ode mnie dabstera ^^ (kimkolwiek jestes wink mile pozdroffka ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|