|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 7:59 am
*wchodzi* Mae! *podchodzi do Pisarza* *cmok* Cóż to, nowy image? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:00 am
Pisarz Baliaur Pisarz Bee mikołajem zostajesz? XD no i witam ponownie hey swiety czarny mikolaj to by bylo dobre biggrin hejko Taa on by wzial ze soba te prezenty XD XP mikolaj zlodziej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:00 am
Delein *wchodzi* Mae! *podchodzi do Pisarza* *cmok* Cóż to, nowy image? 3nodding hej gwiazdko a sie troche przerobilem ^^ widze ze ty tez troszke inaczej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:01 am
Delein *wchodzi* Mae! *podchodzi do Pisarza* *cmok* Cóż to, nowy image? 3nodding hey biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:03 am
Pisarz Delein *wchodzi* Mae! *podchodzi do Pisarza* *cmok* Cóż to, nowy image? 3nodding hej gwiazdko a sie troche przerobilem ^^ widze ze ty tez troszke inaczejMen in White ^^ Anu ja w skórkach od dzisiaj ^^ Teraz może w końcu zacznę zierać kasę na torbę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:06 am
Delein Pisarz Delein *wchodzi* Mae! *podchodzi do Pisarza* *cmok* Cóż to, nowy image? 3nodding hej gwiazdko a sie troche przerobilem ^^ widze ze ty tez troszke inaczejMen in White ^^ Anu ja w skórkach od dzisiaj ^^ Teraz może w końcu zacznę zierać kasę na torbę. cudnie wygladasz tez sie przebiore>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:12 am
Pisarz Delein Pisarz Delein *wchodzi* Mae! *podchodzi do Pisarza* *cmok* Cóż to, nowy image? 3nodding hej gwiazdko a sie troche przerobilem ^^ widze ze ty tez troszke inaczejMen in White ^^ Anu ja w skórkach od dzisiaj ^^ Teraz może w końcu zacznę zierać kasę na torbę. cudnie wygladasz tez sie przebiore>Dziękuję *przytula* Ty też wyglądasz fantastycznie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:14 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *wchodzi* Mae! *podchodzi do Pisarza* *cmok* Cóż to, nowy image? 3nodding hej gwiazdko a sie troche przerobilem ^^ widze ze ty tez troszke inaczejMen in White ^^ Anu ja w skórkach od dzisiaj ^^ Teraz może w końcu zacznę zierać kasę na torbę. cudnie wygladasz tez sie przebiore>Dziękuję *przytula* Ty też wyglądasz fantastycznie ^^ dzieki^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:19 am
dzieki^^Czy mi się wydaje, czy znowu wszyscy sobie poszli ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:20 am
Czy mi się wydaje, czy znowu wszyscy sobie poszli == nie wydaje ci sie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:21 am
Czy mi się wydaje, czy znowu wszyscy sobie poszli == nieeeeeeeeeee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:27 am
jestem xd Del, Pisarzu, Bali xd ale rodzinka sie ubrala co wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:28 am
Miss_Karina jestem xd Del, Pisarzu, Bali xd ale rodzinka sie ubrala co wink blaugh hej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:31 am
Miss_Karina jestem xd Del, Pisarzu, Bali xd ale rodzinka sie ubrala co wink blaugh znoff sweatdrop taka sama ekipa hey karina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:32 am
Baliaur Miss_Karina jestem xd Del, Pisarzu, Bali xd ale rodzinka sie ubrala co wink blaugh znoff sweatdrop co znow eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|