|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 9:30 am
TyszeK jakieś takie ... dziwne łoczy eek ... takie masz ? eek ja mam wadę tęczówki sweatdrop .. kolor oczu zamiast ustabilizować się w wieku 6 miesięcy do tej pory mi się "zmienia" .. przechodzi z jasno błękitnego w szary stare teraz już ledwo dookoła źrenicy mam niebieskie crying Nie, no cos ty XDD Pisałam, ze mi sie nudzilo to sobie przerobilam ;> Naturalnie mam szaroniebieskie ^_^ Uuuu >.> * zagląda mu do oka * <.< * i drugi raz zagląda*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 3:23 pm
tak niewiele mi do szczęścia potrzeba whee szczęśliwy tysioi znów dziwnie wyszedłem sweatdrop jakbym zeza miał czy coś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:06 am
TyszeK tak niewiele mi do szczęścia potrzeba whee szczęśliwy tysioi znów dziwnie wyszedłem sweatdrop jakbym zeza miał czy coś sweatdrop Ojej ^O^ jaki słodziak ^^ ile ty masz lat ? eek na jednym wygladasz na 21, a na drugim na 16 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 5:10 am
yyy 17 ^^" .. bo ja zawsze jakoś głupio i inaczej na zdjęciach wychodzę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:07 pm
TyszeK yyy 17 ^^" .. bo ja zawsze jakoś głupio i inaczej na zdjęciach wychodzę sweatdrop ja szukam tego na którym wyglądałeś na 21 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 2:05 pm
TyszeK yyy 17 ^^" .. bo ja zawsze jakoś głupio i inaczej na zdjęciach wychodzę sweatdrop nie przejmuj sie wink do mnie dzis doszla informacja ze kolega z pierwszego roku mnie wzial za 16 latke.. kaszl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 8:31 am
Lethiel TyszeK yyy 17 ^^" .. bo ja zawsze jakoś głupio i inaczej na zdjęciach wychodzę sweatdrop nie przejmuj sie wink do mnie dzis doszla informacja ze kolega z pierwszego roku mnie wzial za 16 latke.. kaszl... to Ty nie masz 16 lat, bejb? faken, a myślałem, że uda mi się wyrwać nielatę emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 1:28 pm
Kukus Lethiel TyszeK yyy 17 ^^" .. bo ja zawsze jakoś głupio i inaczej na zdjęciach wychodzę sweatdrop nie przejmuj sie wink do mnie dzis doszla informacja ze kolega z pierwszego roku mnie wzial za 16 latke.. kaszl... to Ty nie masz 16 lat, bejb? faken, a myślałem, że uda mi się wyrwać nielatę emo problemy to mam ja. prawie żem pełnoletnia a jakaś nieznajoma babcia do mnie: a ty kochanie jeszcze podstawówka czy już gimnazjum? szlag by to. ||od tego postu zaczynam kasować offtop || EvilYuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 2:03 pm
Kukus Lethiel TyszeK yyy 17 ^^" .. bo ja zawsze jakoś głupio i inaczej na zdjęciach wychodzę sweatdrop nie przejmuj sie wink do mnie dzis doszla informacja ze kolega z pierwszego roku mnie wzial za 16 latke.. kaszl... to Ty nie masz 16 lat, bejb? faken, a myślałem, że uda mi się wyrwać nielatę emo o hohoho... strasznie zabawne :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 3:44 pm
Marcinka Kukus Lethiel TyszeK yyy 17 ^^" .. bo ja zawsze jakoś głupio i inaczej na zdjęciach wychodzę sweatdrop nie przejmuj sie wink do mnie dzis doszla informacja ze kolega z pierwszego roku mnie wzial za 16 latke.. kaszl... to Ty nie masz 16 lat, bejb? faken, a myślałem, że uda mi się wyrwać nielatę emo problemy to mam ja. prawie żem pełnoletnia a jakaś nieznajoma babcia do mnie: a ty kochanie jeszcze podstawówka czy już gimnazjum? szlag by to. ||od tego postu zaczynam kasować offtop || EvilYukino masz problem. to w końcu podstawówka czy gimnazjum, bo nie odpowiedziałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 3:45 pm
Lethiel Kukus Lethiel TyszeK yyy 17 ^^" .. bo ja zawsze jakoś głupio i inaczej na zdjęciach wychodzę sweatdrop nie przejmuj sie wink do mnie dzis doszla informacja ze kolega z pierwszego roku mnie wzial za 16 latke.. kaszl... to Ty nie masz 16 lat, bejb? faken, a myślałem, że uda mi się wyrwać nielatę emo o hohoho... strasznie zabawne :> ja się śmieję. lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 3:51 pm
Ciesze sie ze moim "cierpieniem" moge Ci poprawic humor ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 3:58 pm
Lethiel Ciesze sie ze moim "cierpieniem" moge Ci poprawic humor ;> Ty mi zawsze poprawiasz humor, Joasiu, taka karma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:01 pm
Kukus Lethiel Ciesze sie ze moim "cierpieniem" moge Ci poprawic humor ;> Ty mi zawsze poprawiasz humor, Joasiu, taka karma. ale z ta "Joasia" to mi moj drogi pojechales ostro :/.. nigdy nie Joasiu.. to brzmi jak dziewka od kur na jakies zapadnietej wsi D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 4:10 pm
Lethiel Kukus Lethiel Ciesze sie ze moim "cierpieniem" moge Ci poprawic humor ;> Ty mi zawsze poprawiasz humor, Joasiu, taka karma. ale z ta "Joasia" to mi moj drogi pojechales ostro :/.. nigdy nie Joasiu.. to brzmi jak dziewka od kur na jakies zapadnietej wsi D: *głask* dobrze mała dziewczynko *dwa głaski*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|