|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:48 am
Twisted_Exile eek e no ten tego no.... stressed tak musze isc na patrol rofl rofl rofl mrgreen twisted jaki patrol jaki patrol, Tu wasza Ekscelencja ogłaszam świeto narodowe,dzień wolny od pracy ... Wracaj mnie tu,.... Bal ... oi! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:50 am
Ridsu ej nioo macania nie bylo w umowie ja sie poplacze crying Partyzanci nie płaczą, *przeglada kodeks* nic nie ma o plakaniu : .... *maz maz dopisuje szybko paragrafik* "Partyzanci nie płacza bo nie i już"Czytaj, No dobra nie bede macał Generał Ozzwald bedzie macał, i przeprowadzał kontrole jakosci Partyzantek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:52 am
BeeWolf_san Twisted_Exile eek e no ten tego no.... stressed tak musze isc na patrol rofl rofl rofl mrgreen twisted jaki patrol jaki patrol, Tu wasza Ekscelencja ogłaszam świeto narodowe,dzień wolny od pracy ... Wracaj mnie tu,.... Bal ... oi! eek patrol...eeeeeeeee.....no...... bimber sie konczy trza znalesc nowe zrodlo bo general Revcat sie osatnio obijal xd rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:52 am
BeeWolf_san Ridsu ej nioo macania nie bylo w umowie ja sie poplacze crying Partyzanci nie płaczą, *przeglada kodeks* nic nie ma o plakaniu : .... *maz maz dopisuje szybko paragrafik* "Partyzanci nie płacza bo nie i już"Czytaj, No dobra nie bede macał Generał Ozzwald bedzie macał, i przeprowadzał kontrole jakosci Partyzantek. ej no moje meza prosze w to nie mieszac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:54 am
Twisted_Exile patrol...eeeeeeeee.....no...... bimber sie konczy trza znalesc nowe zrodlo bo general Revcat sie osatnio obijal xd rofl rofl rofl mrgreen twisted A jak bimber to leć ale pamientaj inspekcje sa niezapowiedziane tym razem ci wybacze, a i uu.... -_-"' ... niedonosimy na generałow to nieładnie sie tak bawić... Ridsu me ... me ... me co ?! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:56 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile eek e no ten tego no.... stressed tak musze isc na patrol rofl rofl rofl mrgreen twisted jaki patrol jaki patrol, Tu wasza Ekscelencja ogłaszam świeto narodowe,dzień wolny od pracy ... Wracaj mnie tu,.... Bal ... oi! eek patrol...eeeeeeeee.....no...... bimber sie konczy trza znalesc nowe zrodlo bo general Revcat sie osatnio obijal xd rofl rofl rofl mrgreen twisted no a przecie nie zostawie jej tak samej.. ten teges bezbronnej rolleyes idu sie kapac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:56 am
BeeWolf_san Twisted_Exile patrol...eeeeeeeee.....no...... bimber sie konczy trza znalesc nowe zrodlo bo general Revcat sie osatnio obijal xd rofl rofl rofl mrgreen twisted A jak bimber to leć ale pamientaj inspekcje sa niezapowiedziane tym razem ci wybacze, a i uu.... -_-"' ... niedonosimy na generałow to nieładnie sie tak bawić... Ridsu me ... me ... me co ?! rofl od tego jestem by go wyreczac rofl rofl rofl rofl rofl a pozatym nalezy siemu odpoczynek rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:57 am
BeeWolf_san Twisted_Exile patrol...eeeeeeeee.....no...... bimber sie konczy trza znalesc nowe zrodlo bo general Revcat sie osatnio obijal xd rofl rofl rofl mrgreen twisted A jak bimber to leć ale pamientaj inspekcje sa niezapowiedziane tym razem ci wybacze, a i uu.... -_-"' ... niedonosimy na generałow to nieładnie sie tak bawić... Ridsu me ... me ... me co ?! rofl ale csiiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:58 am
Twisted_Exile od tego jestem by go wyreczac rofl rofl rofl rofl rofl a pozatym nalezy siemu odpoczynek rofl mrgreen twisted Kobiety w wojsku biggrin rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:59 am
BeeWolf_san Twisted_Exile od tego jestem by go wyreczac rofl rofl rofl rofl rofl a pozatym nalezy siemu odpoczynek rofl mrgreen twisted Kobiety w wojsku biggrin rofl no co mamy rownouprawnienie rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:01 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile od tego jestem by go wyreczac rofl rofl rofl rofl rofl a pozatym nalezy siemu odpoczynek rofl mrgreen twisted Kobiety w wojsku biggrin rofl no co mamy rownouprawnienie rofl mrgreen twisted tiz racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:02 am
To jest niedopuszczalne, liczys ie dyscyplina, wiernosc, honor, oddanie, moge sie zgodzić na tak niecny proceder, o flaszka, *Siada w kącie...* Co mowiłaś ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:05 am
BeeWolf_san To jest niedopuszczalne, liczys ie dyscyplina, wiernosc, honor, oddanie, moge sie zgodzić na tak niecny proceder, o flaszka, *Siada w kącie...* Co mowiłaś ?! ze nic towarzysz nie wie o zadnym slubie ani nikt inny prawda? w poniedzialek zapraszam na kurczaka z borowkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:07 am
Ridsu BeeWolf_san To jest niedopuszczalne, liczys ie dyscyplina, wiernosc, honor, oddanie, moge sie zgodzić na tak niecny proceder, o flaszka, *Siada w kącie...* Co mowiłaś ?! ze nic towarzysz nie wie o zadnym slubie ani nikt inny prawda? w poniedzialek zapraszam na kurczaka z borowkami*tak tak przytakuje* Ja nic nie wiem,... Wojsko w moich oczach jest idealne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|