|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 24, 2009 12:47 pm
Én is nagyon szeretem a zenéjét, bár régen nem tudtam annyit róla, mint most... De rengetegszer hallottam a zenéjét, és mindig nagyon tetszett és tetszik ma is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 24, 2009 12:56 pm
Medvelaszlo napsugar  Emlékezzünk: Freddy Mercury
Ma 18 évvel ezelőtt egy ember távozott el közülünk... egy a sokmilliárdból, mégis valaki különlegeset veszítettünk el személyében. Különleges ember különleges életúttal, és egy még nagyobb tehetséggel. Senki nem tudja utánozni, senki nem tudja pótolni.
Freddy Mercury (eredetileg Farrokh Bulsara) Indiában született és csak később került el Angliába, ahol karrierjét építgette... Sikeres, különleges, extravagáns, bohém... talán ezek a szavak jellemezték legjobban a színpadon, habár sokak elmondása szerint ez csak a közönségnek szólt, valójában egy igenis csendes, visszahúzódó ember volt a magán életben. És ha már magánélet, talán a Freddyről terjengő hírek egyik legfelkapottabbja a szexualitásáról szóltak. Tény és való, hogy mindkét nemhez vonzódott, mégis nagyobb szerelmei nők voltak. Sokan bírálták is emiatt, és hogy valójában vonakodott nyilvánosan is elismerni szexualitását. A Queen együttes koncertjein fergeteges színpadiassága volt a középpontban. Kinek ne jutna eszébe egy-egy feltűnő "jelmeze" vagy a közönséget megmozgató énekeltetése, ami a későbbi nemzedékek számára például szolgáltak. Felejthetetlen egyéniség, utánozhatatlan tehetség. Haláláról mindenki hallott már, a HIV áldozata lett amit valószínűleg szexuális szokásai miatt kapott el. Valószínűleg már 1987-ben megfertőződött, hiszen innentől ritkultak a stúdióalbumok és a koncertezést is abbahagyták... Betegségét próbálta mindvégig titokban tartani, de a sajtó elől alig tudott elbújni. Csak november 23-án egy sajtótájékoztatón jelentette be hivatalosan is betegségét:
"Mivel az elmúlt két évben annyiféle találgatást olvastam a lapokban, szeretném bejelenteni, hogy a vizsgálatok HIV-pozitívnak mutattak és AIDS-ben szenvedek. Úgy tartottam helyesnek, hogy nem hozom nyilvánosságra a dolgot, azok érdekében, akik a környezetemben élnek. De eljött az idő, hogy barátaim és rajongóim megtudják az igazat, és remélem mindenki csatlakozik hozzám, orvosaimhoz és mindazokhoz, akik szerte a világon küzdenek ez ellen a szörnyű kór ellen."
Küzdelme végül másnap mégis véget ért és a világ ismét kevesebb lett egy kinccsel.
Néhány videó: These Are The Days Of Our Lives (utolsó dal melyben munkálkodott) Bohemian Rapsody The show must go on Who wants to live forever Love of my life (személyes kedvencem) a Queen Budapesten Queen - tavaszi szél
Tudom nem mindenkit érint a dolog, de én fontosnak éreztem, hogy tisztelegjek emléke előtt. Hatalmas tehetségnek tartom, és imádom zenéjét, különleges hangját. Ez az Napsi! Én is szerettem nagyon Freddie-t! Gyermek koromban sokáig, csak Queen számokat hallgattam. Éljen FREDDIE MERCURY!!!! crying emo Hiányzik köztünk. Jó ember volt..... Csak hogy ezen az oldalon is legyen.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 5:12 am
Itt meg fogva az alkalmat szeretnék :
BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT KÍVÁNNI NAPSUGÁRNAK!!!!! BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT ÉDESEM!!!! 3nodding 3nodding 3nodding FÜLED ÉRJEN BOKÁIG!!!!!
Nagyon szeretlek! heart heart rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 5:14 am
köszönöm.... bár kisebb betűkkel is elég lett volna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 5:16 am
napsugar köszönöm.... bár kisebb betűkkel is elég lett volna sweatdrop Nyem baj így a legjobb 3nodding whee rofl 4laugh 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 5:25 am
Én már PM-ben írtam neki de itt is Boldog Szülinapot Napsi ^^ Jippé 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 6:00 am
igenigenigen boldog szülinapot 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 1:37 pm
Huhh, még nem maradtam le xd Boldog szülinapot napsugár! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 1:45 pm
köszi szépen meg mindenki másnak is aki gondolt rám köszönöm blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 11:58 pm
Kellemes Szülinapot napsinak máris küldöm az ajándékomat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 27, 2009 4:27 am
köszönöm szépen redface heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 27, 2009 4:45 am
Remélem nem késtem el nagyon sweatdrop hogy én is boldog szülinapot kívánjak! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|