|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:49 am
Ozzwald ja lece na obiadek a potem się pouczyć.. papa Sei papa Aya papa pozostali.. wink powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:50 am
Mam pytanko.. Moze mi ktos pomoc przy korekcie opowiadania, nie jest dlugie tylko 3KB.(jjestem dys xp i nie kce publikowac op z masa literowek sweatdrop ) pllssssssssssssssss jesli znajdzie sie jakis samarytanin to na PM proshu
papa ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:51 am
Baliaur Mam pytanko.. Moze mi ktos pomoc przy korekcie opowiadania, nie jest dlugie tylko 3KB.(jjestem dys xp i nie kce publikowac op z masa literowek sweatdrop ) pllssssssssssssssss jesli znajdzie sie jakis samarytanin to na PM proshu nie dzięki mam dysortografie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:51 am
Sayokun Pisarz BeeWolf Pisarz BeeWolf Ozzwald Sei chan Lethiel *glasq glasq pisarza* pisarz nie jest homo 3nodding Może jest biseksualistą eek możliwe, wczoraj obsypywał kukusa komplementami, a dzisiaj nakłaniał dziewczyny żeby się rozbierały... xp No i co a mi pokazywał nogi .... i zsiagał bokserki ... a sie okazalo ze to pomyłka ... sweatdrop może to też niechcacy mu sie tak zrobiło ! xd ja wysiadam lol buehe Pisarz krótka piłka ro ... no .. czy ty wolisz chłopców czy dziewczynki ?? :> wole kobiety zdecydowanie blaugh ale ZDECYDOWANIE? bo już nie ma odwrotu zawsze tak bylo jest i bedzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:52 am
Wiesz ja tez pisze wiersze biggrin Co do twojego...hm.. każdy wiersz powinien miec proporcje ty je troche zachwiałaś (przyganiał kocioł garnkowi sama tak robie) nie wiem czy to przez to ze go wrzuciłas na stronke czy sama tak rozplanowałas... jesli tak musisz to poprawic (chodzi o linijki na poczatku długie a potem jeden wyraz...) poza tym koniec mi troche nie pasuje... za szybko przeszłąś do niego ^^" poza tym "leżysz na łożu śmierci konając w potwornych agoniach " jak dla mnie zbyt dosadnie. Nie przejmuj sie tym moim gadaniem bo ja jestem zrzędliwa kobieta ^^". Ogólnie bardzo łądny wiersz, pisz i popraw błędy 3nodding masz talent^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czekam na pomoc w szukaniu bloga
(dotyczy bloga, by mozna wrzucac do niego z serwera rzeczy lub z dysku)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz BeeWolf Pisarz krótka piłka ro ... no .. czy ty wolisz chłopców czy dziewczynki ?? :> wole kobiety zdecydowanie blaugh Sprytnie wybrnołeś z płapki wink ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Sayokun Pisarz wole kobiety zdecydowanie blaugh ale ZDECYDOWANIE? bo już nie ma odwrotu zawsze tak bylo jest i bedzie blaugh no już jestem spokojny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:53 am
Sayokun Baliaur Mam pytanko.. Moze mi ktos pomoc przy korekcie opowiadania, nie jest dlugie tylko 3KB.(jjestem dys xp i nie kce publikowac op z masa literowek sweatdrop ) pllssssssssssssssss jesli znajdzie sie jakis samarytanin to na PM proshu nie dzięki mam dysortografie... buuuuuuu gonk a ja robie 50 loterowek na 50 slow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:54 am
Sayokun Lethiel mooj kompooterek siem zresetowal....... eek ..... ech...... ale jush jestem 4laugh 'przytula' heart co robimy? 4laugh *przytula* wlaśnie dostalam trunka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:55 am
Baliaur Sayokun Baliaur Mam pytanko.. Moze mi ktos pomoc przy korekcie opowiadania, nie jest dlugie tylko 3KB.(jjestem dys xp i nie kce publikowac op z masa literowek sweatdrop ) pllssssssssssssssss jesli znajdzie sie jakis samarytanin to na PM proshu nie dzięki mam dysortografie... buuuuuuu gonk a ja robie 50 loterowek na 50 slow wink a ja po pare błędów na słowo sad na szczęście pisze maturę na kompie i będzie mi błędy podkreślało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ide sklepik robić. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Wiesz ja tez pisze wiersze biggrin Co do twojego...hm.. każdy wiersz powinien miec proporcje ty je troche zachwiałaś (przyganiał kocioł garnkowi sama tak robie) nie wiem czy to przez to ze go wrzuciłas na stronke czy sama tak rozplanowałas... jesli tak musisz to poprawic (chodzi o linijki na poczatku długie a potem jeden wyraz...) poza tym koniec mi troche nie pasuje... za szybko przeszłąś do niego ^^" poza tym "leżysz na łożu śmierci konając w potwornych agoniach " jak dla mnie zbyt dosadnie. Nie przejmuj sie tym moim gadaniem bo ja jestem zrzędliwa kobieta ^^". Ogólnie bardzo łądny wiersz, pisz i popraw błędy 3nodding masz talent^^ heeh dziexxx.. ale to tak mialo byc sweatdrop z tymi lwesami... a ta dosadnosc byc mus blaugh ja lubie sie znecac nad bohaterami mych wypocin XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel mooj kompooterek siem zresetowal....... eek ..... ech...... ale jush jestem 4laugh 'przytula' heart co robimy? 4laugh *przytula* wlaśnie dostalam trunka 3nodding co w nim co w nim pewnie spudniczka z trawy xp albo maska hokejowa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 5:56 am
Lethiel Sayokun Lethiel mooj kompooterek siem zresetowal....... eek ..... ech...... ale jush jestem 4laugh 'przytula' heart co robimy? 4laugh *przytula* wlaśnie dostalam trunka 3nodding gratulacje!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|