|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 3:54 am
zgadzam się z przedmówcą. choć muszę przyznać, że to zaiste makabryczna sytuacja gdy w dojrzały związek się gówniary wpierdalają mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 12, 2007 9:44 am
Kukus zgadzam się z przedmówcą. choć muszę przyznać, że to zaiste makabryczna sytuacja gdy w dojrzały związek się gówniary wpierdalają mrgreen Związek po między dwojgiem dorosłych ludzi nie zapominaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 7:50 am
BeeWolf Kukus zgadzam się z przedmówcą. choć muszę przyznać, że to zaiste makabryczna sytuacja gdy w dojrzały związek się gówniary wpierdalają mrgreen Związek po między dwojgiem dorosłych ludzi nie zapominaj. nie dosyć, że dorosłych to ponadto również dojrzałych emocjonalnie do długotrwałego i naturalnie wykreowanego związku emocjonalnego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 10:18 am
Kukus  jest wtorkowy wieczór mamy kratę piwska paczkę papierochów zero zobowiązań na środę jesteśmy młodzi piękni, pomysłowi i zbyt pijani by prowadzić masz cos czerwonego na prawym oku. blee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 11:04 am
Dariia masz cos czerwonego na prawym oku. blee ano mam. bakterie mam. bo wszystkie, kurwa, na mnie lecą. ale teraz jest różowiutkie, bo wkraplam antybiotyk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 4:24 am
tak ;] ten wyplosz bez mejkapu to ja.. ale na to nie patrzcie.. patrzcie na fryz bo wrocilam ze sciecia i jak zwykle nie jestem do konca zadowolona no ale.. przynajmniej bedzie im sie latwiej krecic hir ju go kouwer jor czildrens ajs ! D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 4:40 am
Dariia masz cos czerwonego na prawym oku. blee ale za to jakim oku ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 5:00 am
Lethiel tak ;] ten wyplosz bez mejkapu to ja.. ale na to nie patrzcie.. patrzcie na fryz bo wrocilam ze sciecia i jak zwykle nie jestem do konca zadowolona no ale.. przynajmniej bedzie im sie latwiej krecic hir ju go kouwer jor czildrens ajs ! D: Jak juz mowilam... Slicznie Ci smile heart Myślę, że w tych wyglądasz bardziej uroczo i niewinnie ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 5:49 am
Rin_Youkai Lethiel tak ;] ten wyplosz bez mejkapu to ja.. ale na to nie patrzcie.. patrzcie na fryz bo wrocilam ze sciecia i jak zwykle nie jestem do konca zadowolona no ale.. przynajmniej bedzie im sie latwiej krecic hir ju go kouwer jor czildrens ajs ! D: Jak juz mowilam... Slicznie Ci smile heart Myślę, że w tych wyglądasz bardziej uroczo i niewinnie ;> uroczo i niewinnie ? .. hm... tak tak.. to sie moze przydac mrgreen xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:40 pm
tutaj tyszek zasnął podczas rysowania sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:50 pm
TyszeK tutaj tyszek zasnął podczas rysowania sweatdrop  No... * podkłada mu ksiazke od chemii i dorysowuje długie włoski * prawie jak Rin! whee duzy jestes! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 2:20 pm
TyszeK tutaj tyszek zasnął podczas rysowania sweatdrop  a co rysowales o ile mozna spytac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 2:45 am
yyy nie jestem wcale taki duży ^^" .. tak tylko wyszłem na tym zdjęciu eek i jakbym wysokie czoło miał czy coś rysowałem miśka ... tak dla wprawy .. ale okropnie mi wyszedł crying taka dziwna noga jakby o_O o taki:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 5:28 am
TyszeK yyy nie jestem wcale taki duży ^^" .. tak tylko wyszłem na tym zdjęciu eek i jakbym wysokie czoło miał czy coś rysowałem miśka ... tak dla wprawy .. ale okropnie mi wyszedł crying taka dziwna noga jakby o_O o taki: MISIUUUUUU Wysokie czoło oO To ty wysokiego czoła nie widziałes... XD Przystojny rysownik z ciebie, a nie tam jakieś wysokie czoło ;> XD Awwwwwwww Jaki słodki! whee * tuli sie do misia * Edit:// Nudziło mi się, więc trochę sobie eksperymentowałam <.< Ahaha! Ahaha! * smiech Mandarka* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 7:26 am
jakieś takie ... dziwne łoczy eek ... takie masz ? eek ja mam wadę tęczówki sweatdrop .. kolor oczu zamiast ustabilizować się w wieku 6 miesięcy do tej pory mi się "zmienia" .. przechodzi z jasno błękitnego w szary stare teraz już ledwo dookoła źrenicy mam niebieskie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|